Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #337: Platinet juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon Sport PM1085

Kõrvasisese disainiga Bluetooth kõrvaklappide populaarsus ei paista raugevat ning üha enam tulevad erinevat tootjad uute ja veelgi paremate disainide ja lahedustega lagedale. Seetõttu oleme ka sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud tuliuutena Photopointi tootevalikusse saabunud Platinet juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon Sport PM1085.

Just täpselt sellised stiilsed Platinet juhtmevabad kõrvaklapid Sport PM1085 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet juhtmevabad kõrvaklapid Sport PM1085

Platinet Sport PM1085 puhul on tegemist täielikult juhtmevabade kõrvasisese disainiga Bluetooth kõrvaklappidega. Täpsemalt on tegemist kahe individuaalse klapiga, mida ei ühenda ükski kaabel, kuid mis on varustatud mikrofoni ning koguni ülikvaliteetse Bluetooth 5.0 tehnoloogia. Seejuures tagab Bluetooth 5.0 juhtmevabadele kõrvaklappidele stabiilsema ühenduse nutiseadmega, laiema tööraadiuse ning kvaliteetsema heli.

Mis aga teeb just need Platinet juhtmevabad kõrvaklapid teistest erilisemaks on nende ülimalt praktiline juhtmevaba laadimise võimalus laadimiskarbi abil. Nimelt on klappidega komplektis kaasas 300 mAh mahutavusega laadimiskarp, mis võimaldab kõrvaklappe laadida nii kodus kui ka liikvel olles. Laadimiseks piisabki vaid klappide karpi asetamisest ning seejuures annab punane tuluke mugavalt teada laadimisest ja sinise tulukese süttimisel on klapid täis laetud. Lisaks laadimisele on karp ka praktiline vahend kõrvaklappide hoiustamiseks, et vältida nende kadumist. Seejuures muudavad integreeritud magnetid kõrvaklappide ja laadimisdoki omavahelise koostöö lihtsaks ja mugavaks.

Platinet Sport PM1085

Hoolimata oma väiksusest ei ole ohverdatud ka kõrvaklappide nii-öelda juhtpulti. Mõlema kõrvaklapi peal on ka esialgu märkamatu nupp, mille vajutamisel saab nii laulude vahel valida kui ka kõnedele vastata. Kõrvaklapid on varustatud 50 mAh akuga ning klappe saab kasutada ka eraldi. Kui oled aga Bluetooth kõrvaklapid kord juba oma nutiseadmega ühendanud, siis edaspidiselt ühenduvad need laadimiskarbist välja võttes Sinu nutiseadmega juba automaatselt.

Ühe klapi tööraadiuseks on 15 meetrit ja komplektina kasutades on selleks 10 meetrit. Seejuures on kõrvaklappide aku kestvus umbes kuni 5 tundi ning täis laetud karbiga saab kõrvaklappe lisaks laadida kaks korda veel. Kõrvaklappide laadimisaeg on kuni 2 tundi. Komplektis kaasas on veel ka erinevas suuruses silikoonpadjakesed ning microUSB kaabel laadimisdoki laadimiseks.

Platinet juhtmevabad kõrvaklapid Sport PM1085

Kui nüüd tunned, et just sellised ülimalt kompaktsed Platinet Bluetooth kõrvaklapid koos mikrofoniga on Sinu elust puudu, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik nende Platinet Sport PM1085 juhtmevabade kõrvaklappide uueks omanikuks. Loomulikult leiad need vinged Bluetooth kõrvaklapid koos mikrofoniga ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(650)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet juhtmevabad kõrvaklapid Sport PM1085, valge
  • Kõrvasisesed juhtmevabad kõrvaklapid
  • Bluetooth 5.0 ühenduvus
  • Integreeritud mikrofon & juhtnupud
  • Kuni 5 tundi kestev aku
  • Komplektis ka laadimiskarp
34.99€
Platinet juhtmevabad kõrvaklapid Sport PM1085, must
  • Kõrvasisesed juhtmevabad kõrvaklapid
  • Bluetooth 5.0 ühenduvus
  • Integreeritud mikrofon & juhtnupud
  • Kuni 5 tundi kestev aku
  • Komplektis ka laadimiskarp
34.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga