Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nendest Tamron objektiivide kampaaniatest Sa ilma jääda ei soovi

Septembrikuu lõpuni on käimas suurepärased sooduskampaaniad, mille raames on valitud Tamron objektiivid tavapärasest veelgi parema hinnaga ning osade puhul saad lisaks tasuta kaasa funktsionaalse kingituse või lausa kingitused.

Vaata pakkumised üle ja teeme diilid esinduskauplustes või veebikaubamajas ära 👇

 


Tamroni profi telesuumobjektiivi ostuga kaasa kaks väärt kingitust

tamron-sp-150-600-g2-kampaania-photopoint

Äge sügisene loodusfotode jahihooaeg on alanud ning parim “relv” selleks Sinu fotokaamera ette on Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2, sest septembris anname selle objektiivi ostjale lisakingitusteks alumiiniumist Manfrotto statiivikomplekti ning 24-st õppevideost koosneva fotokursuse “Fototöötlus Lightroom tarkvaraga“. Kingituste koguväärtus 209€!

Palju kiidetud ja auhinnatud SP 150-600mm G2 telesuumobjektiiv on edasiarendus SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD objektiivist. Tamroni SP seeria tippkvaliteedi esindajana on uue generatsiooni objektiivil värskendatud mitmed väga olulised aspektid (optika, stabilisaator, disain jm), mis teeb selle ahvatlevaks nii professionaalidele kui harrastajatele. See on “kahur”, millega talletad ühtaegu fantastilisi loodusfotosid kui teed tipptasemel spordifotosid.

 

Täpsemalt saad objektiivi kohta lugeda ja näidispilte vaadata Digitest.ee veebiportaalist või loe meie ajaveebist, mida arvas objektiivist loodusfotograaf Karl Adami ja kuidas Andrei Reinol sellega sügist pildistas. Samuti on seda objektiivi proovinud loodusfotograaf Hans Markus Antson, kes käis sellega tetresid pildile püüdmas.

PS! Kui sa soovid seda objektiivi enne ostmist proovida, siis Tamron SP 150-600mm G2 on nii Canon kui Nikon kaameratele olemas meie fototehnika rendis. Mis eriti hea – pärast laenutamist saad selle osta renditasu võrra soodsamalt. Uuri siit ››

Juhul, kui uue ultra-telefoto objektiivi ostuks peaks eurosid puudu jääma, siis Bigbank järelmaksuga ostes on septembris sissemakse 0€ ja lepingutasu samuti 0€.

 

Osta Tamron SP 150-600mm G2 ja ära lase käest ühtegi momenti ›

 


Valitud Tamron objektiivide ostul saad kingituseks TAP-in objektiividoki

Tamron TAP-in Console on peopesa suurune ümara kujuga dokk, mis ühendab valitud Tamron objektiivid arvutiga ja annab Sulle objektiivi üle täieliku kontrolli. Just sellise konsooli saad pealekauba, kui ostad septembris Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD, Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 või Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektiivi.

Miks oleme just need objektiivid kampaaniasse valinud? Vaatame lähemalt:


TIPA 2018 auhinna pälvinud hämmastava suumiga Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 on kindlasti meeltmööda just neile fotohuvilistele, kellele meeldib reisida, sest ühe “toruga” saab pildistada nii laiu vaateid (rannas või kitsamas ruumis) kui püüda pildile kaugustes olevaid objekte. Ja kogu selle protsessi juures ei ole Sul vaja objektiive vahetada – tüütu tegevus, mille käigus võib hea hetke koguni maha magada. Lisaks on selle sisemuses ülitõhus Tamroni värinastabilisaator ja sellega pildistad nii tolmus kui vihmas.

Rohkem infot saad selle objektiivi kohta, kui vaatad sisukat Point TV osa või loed siinsamas blogis ilmunud pikemat ülevaadet, mis toob välja 18-400 kõige paremad omadused. Loomulikult oleme selle objektiivi ka karbist välja võtnud ja lähemalt uurinud.


Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 objektiivi juures on nüüdsest kasutusel kaasaegne disain, uus autofookuse mootor, parendatud pildistabilisaator ning nende juhtimiseks loodud hoopis parema võimekusega mikroprotsessor. Tänu kõigile nendele uuendustele on SP 24-70mm f/2.8 G2 valmis vastu astuma NikonCanon ning Sigma samatüübilistele objektiividele.

tamron-sp-24-70-g2-tap-in-photopoint

Täpsemalt saad objektiivi kohta lugeda ja näidispilte vaadata veebiportaalist digitest.ee või tutvuda “Karbist välja” artikliga siinsamas blogis. Lisaks soovitame kindlasti lugeda, mida arvas sellest objektiivist fotograaf Karl Anders Vaikla. Selle objektiivi on enda kaamera ette keeranud ka meie Point TV tiim, kes käis sellega Tartu peal pildistamas – vaata videot. Loomulikult on see sama objektiiv laenutamiseks saadaval Photopointi fototehnika rendis.


Uus Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 on pika ajalooga tooteseeria kroonjuveel – see ühendab endas suurepärase kasutusmugavuse, optilise kvaliteedi, võimeka stabilisaatori ning väga kiire teravustamise – seda kõike võrreldes konkurentidega ikka väga soodsa hinna juures.

tamron-sp-70-200-g2-tap-in-photopoint

Täpsemalt saad objektiivi kohta lugeda ja näidispilte vaadata “Karbist välja” artikliga siinsamas blogis. Lisaks soovitame kindlasti lugeda, mida arvas sellest objektiivist fotograaf Kristoffer Vaikla. Lisaks on selle objektiivi ülevaadnaud Point TV, kui käidi Tartu Maratonil pildistamas – vaata videot. Loomulikult on uus SP 24-70mm G2 laenutamiseks saadaval Photopointi fototehnika rendis.


Tamron TAP-in objektiividokk täidab mitut erinevat väga vajalikku funktsiooni, mis muudavad Sinu elu mugavamaks. Sellega saad uuendada objektiivi püsivara, seadistada stabilisaatorit ja fookuspiirajat (valitud objektiividel) ning peenhäälestada autofookust ja pideva käsitsi teravustamise tööd – seda kõike mugavalt Tap-In Utility tarkvara abil oma arvuti tagant lahkumata.

Lauri on Tamron TAP-in kasutamisest kirjutanud ka pikema õpetliku artikli. Loe kindlasti ››

 

Tamron objektiiv osta mugavalt veebikaubamajast ››

 


Tamron profi makroobjektiiv soodushinnaga + kaasa kingitus

tamron-sp-90mm-photopoint

Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD on uus peatükk legendaarse makroobjektiivi ajaloos, sest uus generatsioon tõi endaga kaasa väga hästi õnnestunud optika, stabilisaatori ning teravustamise, mis sobib nii harrastajatele kui paduproffidele.

 

Septembris on seesama meisterlik SP 90mm f/2.8 Di VC USD makroobjektiiv veebikaubamajas ja esinduskauplustes müügil soodushinnaga 599€ ning lisaks anname ostul tasuta kaasa Tamroni UV filtri (väärtus 19,99€), mis blokeerib ultraviolettkiirguse ja nii on Sinu pildid veelgi ilusamad. Lisaks toimib see edukalt ka igapäevase objektiivi kaitsefiltrina, takistades mustusel ning niiskusel objektiivi esiklaasile jõudmist.

Loe kindlasti selle objektiivi kohta kirjutatud sisukat ja rohkete näidispiltidega ülevaadet Digitest.ee veebiportaalist ››

IMG_5524Canon EOS 5D Mark III + Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD Macro
90mm | 1/500 sek | f/9.0 | ISO 640 | Käest
Tuulisel õhtul pildistatud; objektiiv suutis kenasti tuules kiikuvat rukkilille õit fookuses hoida.

 

IMG_7869Canon EOS 5D Mark III + Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD Macro
90mm | 1/400 sek | f/2.8 | ISO 100 | Käest
Jägiv teravustamine hoidis mängivad lapsed täpselt kaadris
Pole päris portree asendis pildistatud, kuid meeldivalt kreemjas bokeh tuleb ka natuke laiemas asendis suurepäraselt välja.

 

Tamron SP 90mm Di USD makroobjektiiv veebikaubamajas ››

 


2018. aasta parima teleobjektiivi Tamron 100-400mm ostul kaasa kingitus

photopoint-tamronA035-1200x628

TIPA poolt 2018. aasta parimaks peegelkaameratele mõeldud teleobjektiiviks nimetud Tamron 100-400mm F /4.5-6.3 Di VC USD on ka augustis müügil soodushinnaga + kingituseks anname Sulle kaasa spetsiaalse Arca Swiss statiivikinnituse (väärtus 119€), mis lisab pildistamisel stabiilsust ja turvalisust.

Noor loodusfotograaf Martin Vesberg kolas antud objektiiviga Saaremaal ringi ning tema arvab: “Tamron 100-400mm on suurepärane kaaslane Sinuga nii loodusesse kui ka spordiüritusele. Uskumatult kiire ja täpne autofookus, terava joonisega läätsed ja transportimiseks mõeldud suumirõnga lukustus, et objektiiv lahti ei vajuks. ” Loe tervet artiklit ››

martin-vesberg-tamron-100-400-photopoint_16

Lauri võttis selle objektiivi mõni aeg tagasi “Karbist välja” – loe ja vaata, mida tema arvas ››

Digitest.ee: portreefotograaf Penelope Russak pani proovile Tamron 100-400mm teleobjektiivi – loe ja vaata, mida Penelope arvas ›

Tänu peamiselt magneesiumist tehtud objektiivitorule on tegu 100-400 mm klassis kergeima* objektiiviga, mida on mugav kaasas kanda ja seda saad kasutada ka pikemalt käest pildistamiseks.

Kui Sul peaks hetkel raha nappima, siis kasuta Inbank järelmaksu abi – saad hea objektiivi kohe kätte, aga maksma hakkad selle eest alles talvel.

 

Soeta endale soodsalt märkimisväärse jõudlusega kerge teleobjektiiv ››

 

See Tamron teleobjektiiv on Canon ja Nikon kaameratele laenutamiseks saadaval ka Photopoint fototehnika rendis. Hea võimalus enne ostu see järele proovida!

 

*peegelkaamerate 100-400mm vahetatavate objektiivide seas (2018. aasta jaanuari seisuga; allikas: Tamron)

(547)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2 objektiiv Nikonile
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Flex Zoom Lock mehhanism
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4,5 stoppi
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
1099€1549€
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2 objektiiv Canonile
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Flex Zoom Lock mehhanism
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4,5 stoppi
  • Canoni pool- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD objektiiv Canonile
  • 18–400 mm supersuumobjektiiv
  • 22,2× suumivahemik
  • Kiire ja vaikne HLD teravustamismootor
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD objektiiv Nikonile
  • 18–400 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 22,2× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse HLD teravustamismootoriga
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 objektiiv Canonile
  • 24–70 mm normaalsuumobjektiiv
  • Valgusjõuline – läbiva f/2.8 avaga
  • Kiire ja vaikne USD teravustamismootor
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator
  • Canoni pool- ja täiskaader peegelkaameratele
1149€1399€
Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 objektiiv Nikonile
  • 24–70 mm normaalsuumobjektiiv
  • Valgusjõuline – läbiva f/2.8 avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Võimeka Tamron VC pildistabilisaatoriga
  • Nikon F bajonetiga peegelkaameratele
1149€1399€
Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektiiv Canonile
  • 70–200 mm telesuumobjektiiv
  • Valgusjõuline – läbiva f/2.8 avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 5 stoppi
  • Canoni pool- ja täiskaader peegelkaameratele
1399€1549€
Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektiiv Nikonile
  • 70–200 mm klassikaline telesuumobjektiiv
  • Valgusjõuline - läbiva f/2.8 avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Võimeka Tamron VC pildistabilisaatoriga, kuni 5 stoppi
  • Nikoni F bajonetiga peegelkaameratele
1399€1549€
Tamron TAP-in Console Canonile
  • Dokk uuematele Tamroni objektiividele
  • Sobib Canon EF bajonetiga
  • Muuda stabilisaatorit, peenhäälesta teravustamist
  • Võimaldab objektiivi tarkvara uuendada
  • Sobib macOS X & Windows operatsioonisüsteemidele
79.99€
Tamron TAP-in Console Nikonile
  • Dokk uuematele Tamroni objektiividele
  • Sobib Nikon F bajonetiga
  • Muuda stabilisaatorit, peenhäälesta teravustamist
  • Võimaldab objektiivi tarkvara uuendada
  • Sobib macOS X & Windows operatsioonisüsteemidele
79.99€
Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD Macro objektiiv Nikonile
  • 90 mm telemakro objektiiv
  • Suure, f/2.8 maksimaalse avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon FX & DX peegelkaameratele
Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD Macro objektiiv Canonile
  • 90 mm telemakro objektiiv
  • Suure, f/2.8 maksimaalse avaga
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canoni poolkaader- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron filter UV 62mm
  • Kvaliteetne UV(0) filter
  • Mitmekihilise vääristusega
  • Suurepärase valguse ülekandega
  • Matistatud musta alumiiniumraamiga
  • Sobib 62 mm filtrikeermega objektiividele
Tamron 100-400mm f/4.5-6.3 Di VC USD objektiiv Nikonile
  • 100–400 mm telesuumobjektiiv
  • Sobiv loodus- ja spordifotograafidele
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Võimeka Tamron VC pildistabilisaatoriga, kuni 4 stoppi
  • Nikoni F bajonetiga peegelkaameratele
Tamron 100-400mm f/4.5-6.3 Di VC USD objektiiv Canonile
  • 100–400 mm telesuumobjektiiv
  • Sobiv loodus- ja spordifotograafidele
  • Kiire ning vaikse USD teravustamismootoriga
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4 stoppi
  • Canoni pool- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron objektiivi statiivikinnitus Arca Swiss A011TL
  • Pika teleobjektiivi toestamiseks
  • Tamron SP 100-400mm Di VC USD objektiividele
  • Lisab stabiilsust ja turvalisust
  • Ergonoomiline käepide
  • Acra Swiss statiivikinnitusega
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga