Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi rendis nüüd saadaval: Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2

150-600-g2-001

Photopointi Kvartali ja Rocca al Mare keskuses rendipunktides on nüüdsest saadaval Tamroni uus ja kvaliteetne telesuumobjektiiv Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2. Rentida saab Nikoni kui ka Canoni peegelkaameratele sobivat versiooni. Hinnad leiab rendikeskuse infolehelt ja saadavust küsi enne rentima minekut Rocca Al Mare või Kvartali Photopointi kauplusesse helistades.

Tamroni uus  SP 150-600mm G2 telesuumobjektiiv on edasiarendus juba väga suurt populaarsust saanud Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD objektiivist. Tamroni SP seeria tippkvaliteedi esindajana on sel objektiivil mitmed väga olulised aspektid, mis teeb selle objektiivi eriti ahvatlevaks nii professionaalidele kui harrastajatele:

  • Uuendatud optika – uus objektiiv tõi kaasa väikesed/suured uuendused optikas. Nimelt on uuemas versioonis kasutusel lisaks varasematele lahendustele ka uus fluoriinvääristus. Väike optikamaagia on toonud ka lähima teravustamiskauguse 220 cm peale, tagades veelgi dramaatilised lähivõtted.
  • Tipptasemel teravustamine – siinkohal lahendas Tamron oma varasemase kitsaskoha ning pani objektiivi kiiremini teravustama. Teravustamismootor ise on sisuliselt sama, mis uue Tamron SP 90mm f/2.8 Di VC USD Macro objektiivi sees. Mida see loodus- ja spordifotograafile tähendab? Lihtne – veel kiiremat ja täpsemat jälgivat teravustamist ning ühest äärmusest teise liikumist.
  • Uus stabilisaator – veel võimekam, veel täpsem ning üha teravamad pildid. 4,5-stopise võimekusega stabilisaator annab suure paindlikkuse nii hämaras kui ka 600 mm asendis käest pildistades. Lausa kolm töörežiimi, TAP-in Console dokiga seadistatav jms – igatepidi kasulikud lahendused.
  • Flex Zoom Lock mehhanism – see lahendus võimaldab objektiivi suumi lukustada ükstapuha millises asendis. Nii saadki fikseerida toru nt 450 mm asendis ja rahulikult objektiivi taevasse suunata ilma, et see oma raskuse all kokku tagasi ei vajuks.
  • Uus disain – teise põlvkonna 150-600mm objektiiv kasutab Tamroni viimast disainjoont. See on tagasihoidlikum ning ühildub sinu uute SP seeria objektiividega ideaalselt. Ahjaa, ja statiivikrae on ise Arca-Swiss disainiga, sobides kinnitamiseks otse paljude statiivipeade kiirkinnitusse.
  • Väikene kaal – ühest küljest tundub objektiivi kaaluerinevused triviaalsed olema. Teisest küljest – pikka ja rasket toru on ikka väga raske käes stabiilset paigal hoida. Tamroni telesuumobjektiiv on väga kerge, kaaludes ainult 2,1 kg. Seda on küll ~ 100 grammi rohkem, kui esimese põlvkonna SP 150-600mm objektiivil, kuid 850 grammi vähem võrreldes sama suumivahemikuga Sigma Sports seeria 150-600mm objektiiviga.
  • Elektrooniline diafragma juhtimine – see kehtib ainult Nikoni F bajonetiga objektiivide kohta. Nikoni kasutajad ikka teavad, kui tülikas on see vana hoovaga ava juhtimine. Just seetõttu toetabki Tamroni uus telesuum elektroonilist ava juhtimist – et sarivõtte ajal oleks iga kaader korrektselt säritatud.
  • Hind – see objektiiv on tehniliselt samal tasemel, teatud aspektides isegi parem kui Canoni või Nikoni logoga torud, samas silmnähtavalt soodsama hinnaga.

Tamroni uus  SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2 telesuumobjektiiv on saanud teistes fotoportaalides ning ülevaadetes väga kõrgeid hinnanguid.

Näiteks Photography Blog annab objektiivile hindeks 4,5 tähte viiest ja toovad välja uusversiooni kvaliteedi kasvu igas mõõdetavas aspektis.

 

photography-blog-4-5-highly-recommended-01

ePHOTOzine andis andis samuti 4,5 punkti viiest ning hinnangu “Highly recommended”. Kokkuvõte üsnagi lakooniline, kuid tabav: “Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 on efektiivne ultratelefoto suumobjektiiv suurepärase jõudlusega”.

ephotozine-4-5-highly-recommended-01

 


tamron-avang

Kui sul on tulemas oluline pildistamine, mille jaoks oleks ideaalne kasutada ülikvaliteetse pildiga telesuumobjektiivi, siis saad nüüd sellise objektiivi enda kaamera ette rentida. Fototehnika rentimine on ka hea võimalus objektiivi enne ostmist päris pildistamisolukordades proovida, sest uue objektiivi saad pärast rentimist Photopointist osta renditasu võrra soodsamalt. Vaata altpoolt, mida rentimisel silmas pidama peaks.

Tutvu kogu Photopointi fototehnika rendi valiku ja hindadega »

Fototehnika rentimine on hea võimalus kaamera põhjalikuks proovimiseks enne selle ostmist. Kui kuni kahe nädala jooksul pärast rendiperioodi lõppemist leiad, et soovid proovitud kaamera ka endale soetada, teeme sulle uue kauba hinna renditasu võrra soodsamaks (maksimaalselt 1 nädala rendi maksumuse ulatuses)!

Fototehnika rentija meelespea

  • Kõiki renditavaid tooteid saab vaadata internetist www.photopoint.ee/info/rent
  • Kuna veebis renditavate toodete hetkesaadavus ei kajastu, tuleks seda üle küsida vastavasse kauplusesse helistades
  • Renditava tehnika eest tuleb rendihind tasuda ettemaksuna
  • Makseviisina aktsepteeritakse vaid pangakaarti
  • Fototehnikat rentima minnes võta kindlasti kaasa ID-kaart või pass
  • Fototehnikat renditakse vähemalt 18 aasta vanustele Eesti Vabariigi kodanikele
  • Photopointi fototehnika rendipunktid asuvad Tartus – Kvartali keskuse Photopointi kaupluses ja Tallinnas – Rocca al Mare Photopointi kaupluses.
  • Kõik Photopointi rendis olevad seadmed on graveeritud.

(1408)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga