Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Samsung Galaxy S3 – inimestele tehtud ja loodusest inspireeritud

Paljude tehnofriikide silmad olid tänasel kolmanda mai õhtul pööratud Londonis asuva Earls Courti poole, kus Samsung viis läbi enda sõnul aasta oodatuimat esitlust oma uuele nutifonile.  Esitlus algas Londoni Filharmooniaorkestri ning rohke sõnalise ja visuaalse mulli saatel. Õnneks ei läinud kaua aega, kui emafirma esindaja JK Shin jutu keskel taskust õhtu peategelase välja võttis ja rahvale demonstreeris. Õnneks sai Samsung Galaxy S3 nutitelefoni varsti näha ka suurelt ekraanilt. Kuidas siis nähtut ja kuuldut kirjeldada?

Samsung Galaxy S3 välimus

Uut Galaxy’t vaadates võis aru saada, miks telefoni teaser’id ohtralt erinevaid mulle, lutsukive ja veetilku sisaldasid. Inspireerituna loodusest on S3 ümaramate nurkadega kui tema kaks eelkäijat. Lutsukivid jms on muidugi poeetiline liialdus, nii ümar värske kõnetoru nüüd ka ei ole. Erilist muljet ei suutnud tekitada ka 4,8“ ekraan.

Samsung Galaxy S3 sisu

Tegelikult pole midagi peadpööritavat või revolutsioonilist ka aparaadi raudvaras. Ainukesena võiks ehk esile tuua Exynos 1,4 GHz neljatuumalist protsessorit, kuid see ei tulnud ilmselt kellelegi enam üllatusena, kuna selle teabe avalikustas Samsung juba nädala eest. Raske on erutuda ka 2100 mA aku või Bluetooth 4.0+HS peale. Ahjaa, siiski, Samsung pakub S3-le juhtmevaba laadimist ja see on juba pikk ja meeldiv samm tuleviku suunas.

Samsung Galaxy S3 tarkvaralised võimalused

Lõbusaks läheb siis, kui lähemalt uurida, mida vastse Galaxy mudeliga peale helistamise veel teha oskab. Siin on Samsung tublisti vaeva näinud, et muuta S3 inimese lahutamatuks ja loomulikuks osaks ehk täienduseks. Võimalustega tutvudes ei suutnud ma kohati vältida teatavat kõhedustunnet. Loodame, et see ei ole märk algavast paranoiast.

Samsung Galaxy S3 näeb, kuulab ja vastab. Ning teeb nii mõndagi veel

Smart Stay – tähendab, et selle telefoniga tõtt vaadata ei maksa. Telefon võidab. Smart Stay jälgib teie pilku jahoiab telefoni ekraani aktiivsena kuni te telefonile otsa vaatate vähemalt niikaua kuni aku tühjaks saab. See hoiab ekraanilukku sulgumast kui loete parasjagu pikemat meili või mõtlete, kuidas saadud sõnumile vastata.

Direct Call – kui te eelmainitud sõnumit vaadates toru kõrva juurde tõstate, siis helistab telefon automaagiliselt sõnumi saatnule, ilma et te selleks nuppugi peaksite vajutama.

Smart Alert – kui te mingil põhjusel olete oma telefoni mingiks ajaks üksi jätnud, siis taaskohtumisel hakkab ta kättevõttes värisema (tegelikult küll vibreerima), et teile teada anda mahamagatud kõnedest ja sõnumitest.

S-Voice – peaaegu nagu Siri. Kuulab teid ja oskab vähemalt öelda, milline on ilm Londonis. Kui seda eelnevalt temalt küsida. Lisaks mõistab käsu peale aktiviseerida kaamera, kui seda temalt nõuda võimalikult perfektses inglise keeles ja võimalikult selge hääldusega. Tundub, et see funktsioon on ilmselt täiesi kasutu šotlaste, alkoholijoobes või lihtsalt kõnedefektiga inimeste puhul.

Social tag – tunneb fotodel ära sõbrad ja soovi korral liigub otse nende Facebooki lehekülgedele.

S Beam – jagab teie pildipangas olevaid sõprade fotosid sõpradele kas sõnumi või meiliga. Esialgu pole teada, kas seda teenust saab välja lülitada või mitte. Lisaks võite oma S3-ga sõbra S3-e toksates sokutada sinna kolme minutiga kuni gigaseid meediafaile. Olgu nende peal siis rõivasteta alaealised või mitte.

Samsung Galaxy S3 kui mängukonsool

Mänguvõimalused pidavat uuel Galaxy’l olema firma esindaja sõnadel lihtsalt hulluksajavad. Seega tasub S3-ga lõbutsedes ettevaatlik olla. Mis aga näiteks filmide mahamängimisse puutub, siis siin on abiks Pop Up Play – kui näiteks keset telefonist filmi vaatamist tekib isu sõnumit saata, siis ei pea filmi katkestama, vaid võib jätta selle ekraanile mängima. Samuti mängib uus Galaxy nagu vanagi maha muljetavaldava hulge erinevaid filmi- nagu ka muusikafailide formaate.

Ülalpool olen puudutanud vaid telefonis olevaid uuendusi, ega pole käsitlenud Samsungi eelmistest toodetest tuttavaid omadusi nagu AllShare jms.

Kokkuvõtlikult võib öelda, et Samsung Galaxy S3 on nutitelefon edasijõudnud ja elurõõmsale sotsiopaadile.

Euroopasse jõuab Samsungi telefonide tšempion müügile 29.mail.

Vaata kõiki Samsung Galaxy S3 tootefotosid siit

(707)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga