Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #260: Speedlink GoPro stardikomplekt SL-210100-BK

GoPro seikluskaamerad on meile alati truud kaaslased just nendes kõige põnevamates ja ekstreemsemates olukordades ning aitavad meie tegevusi kaadrisse püüda kõikvõimalikest vaatenurkadest. Oma seikluskaamerast maksimaalse välja pigistamise lihtsamaks muutmiseks on GoPro seikluskaameratele disainitud lugematu hulk erinevaid kinnitusi ja tarvikuid, mille hulgast valiku tegemine võib ka kõige nutikamatel pea segadusse ajada (tahaks ju kõiki!). Et meie ajaveebi lugejatel valikut veidi lihtsamaks teha oleme sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud Speedlink GoPro stardikomplekti, mis võiks iga GoPro omaniku põhivarustusse kuuluda.

Just täpselt ühe sellise ülimalt praktilise Speedlink GoPro stardikomplekti loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlink GoPro stardikomplekti on kokku pandud just sellised ülipraktilised tarvikud, mis suudavad ära katta ühe GoPro omaniku põhivajadused põnevate hetkede jäädvustamisel. Komplekti kuulub spetsiaalselt GoPro seikluskaameratele mõeldud käsistatiiv, mugav GoPro peakinnitus ning praktiliselt mitmekülgne GoPro – 1/4″ adapter. Kõik koheselt valmis Sinu seikluskaamera kasutusvõimalusi laiendama.

Pikendatav käsistatiiv on praktiline käepikendus ning võimaldab hõlpsasti jäädvustada põnevaid videosid koos sõpradega ilma, et peaksid ise kaadrist välja jääma. Statiiv käib käsikäes koos GoPro kinnitusadapteriga, mille abil on kaamerat ülilihtne statiivile kinnitada. Samuti võimaldab selline disain käsistatiivi kasutada ka kõikide teiste 1/4″ keermega kaameratega. Käsistatiivi vars on kummeeritud ning selle küljes on mugav käepael, mis koos tagavad kindla haarde.



 

Komplekti teine liige on ülimalt praktiline GroPro kinnitusega peapael, mis annab Su kätele täieliku vabaduse ning võimaldab kõiki ekstreemseid hetki üles võtta ilma, et peaksid kaamerat käes hoidma. Seega ideaalne kaaslane just sportlike ja aktiivsete tegevuste puhul. Peapael on valmistatud venivast ja elastsest materjalist ning selle suurus on reguleeritav. Peapaela siseküljel kummine muster, mis tagab selle kindla püsivuse näiteks ka kiivri peal kandes. Lisaks on peapaelaga kaasas ka mugav kandekott, et seda oleks mugav ka kaasas kanda.



 

Speedlink GoPro stardikomplekti kolmas liige on väike aga seejuures mitmekülgne GoPro – 1/4″ adapter, mis laiendab veelgi GoPro kasutusvõimalusi. Seda saab kasutada nii GoPro kinnitamiseks mõne teise kaamera alla või siis hoopiski GoPro kinnituste kasutamiseks ka kompakt-, hübriid- või peegelkaameratega.

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu GoPro vajab endale kaaslaseks ühte eriti asjalikku tarvikukomplekti, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Speedlink GoPro stardikomplekti uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle vinge juhtmevaba kõlari ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(371)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink GoPro stardikomplekt (SL-210100-BK)
  • Praktiline stardikomplekt GoPro seikluskaameratele
  • Pikk käsistatiiv võimaldab võtta üles videosid sõpradega
  • Peapael vabastab käed kaamera hoidmisest
  • Komplektis ka asjalik GoPro - 1/4" adapter
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga