Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Neljapäevani saab osa võtta portreefoto konkursist

Selle neljapäevani on kõigil fotohuvilistel võimalik osa võtta üle-eestilisest portreefoto konkursist, mille võitja sõidab eksklusiivsele fotoreisile Aafrikasse. Võistlusele juba laekunud pilte saab vaadata ja hinnata veebilehel www.pentax.ee.

5.-22. maini kestvast konkursist on oodatud osa võtma nii professionaalsed kui hobipiltnikud, sest laekunud töid hinnatakse kolmes kategoorias – lapsed, harrastajad ning professionaalid. Iga kategooria puhul autasustab žürii viit parimat pilti, olenevalt kategooriast küündivad autasud pildi eest kuni 12 000 kroonini. Lisaks selgitatakse välja publikulemmik ning konkursi peavõitja, keda ootab ees ligi 40 000 krooni maksev seikluslik fotoretk Aafrikasse. Kokku küündib konkursi auhinnafond 100 000 kroonini.

„Võistlusel osalemiseks ei ole tingimata tarvis kallist kaamerat ja suuri erialaseid teadmisi, sageli piisab vaid õige hetke või ootamatu vaatenurga tabamisest,” julgustas võistlusest osa võtma žürii liige, fotograaf Kaupo Kikkas. “Kutsume osalejaid üles eksperimenteerima, olema julged ning väljendama inimeste emotsioone ja ilmeid läbi põnevate vaatenurkade ja värvilahenduste.”

Parimat portreefotot selgitatakse “Pentaxi Aasta Portreefoto” võistluse abil välja juba kolmandat aastat. Konkursil osalemine on tasuta, iga võistleja saab esitada kuni kolm fotot. Võistlustöödega saab tutvuda leheküljel www.pentax.ee, kus on üleval ka vajalik lisainformatsioon fotode tehniliste nõuete ja konkursitingimuste kohta.

Portreefoto võistlusele paneb punkti 29. mail toimuv suurejooneline lõpuüritus Estonia kontserdisaalis, kuhu on oodatud nii võistlusel osalejad kui kõik teised fotohuvilised. Suurel ekraanil näidatakse parimaid võistluspilte ning üles astuvad smooth-jazz-pop muusikat viljelev Marjamaa Brothers ja Uku Suviste. Fotovõistluse lõppüritusel kuulutatakse välja konkursi kõikide kategooriate võitjad ning antakse üle Grand Prix auhind.

Lisainfo:

E-post: portree@pentax.ee

Telefon: 661 0831

www.pentax.ee

(291)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga