Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Pentax esitleb lihtsalt käsitletavat kompaktkaamerat E70

Postitas: Lauri

Lisaks uhkele P70 kompaktkaamerale on Pentaxil täna veel üks trump välja käia. Optio E70 on teine täna esitletav digikompakt.

E70 näol on tegemist 10 MP sensoriga digikompaktiga, mis suudab pildistamisel ise valida õige pildistusprogrammi ning millel – hoolimata odavamast hinnast – on sarnaselt P70 kaamerale kolmekordne värinastabilisatsioonisüsteem, ülikiire näotuvastusfunktsioon (kuni 32 nägu) ning 7 pildiprogrammi.

On teil kunagi juhtunud, et kustutate kogemata kaamera mälukaardilt pildi või – oh õudust – koguni kõik pildid? Tavaliselt tuleb sellisel puhul hakata jamama keeruliste arvutiprogrammidega, et kustutatut taastada. Pentax Optio E70 aga omab piltide taastamise funktsiooni. Sellega saate kohe, lihtsalt ning kiiresti kogemata kustutatud pildid taastada.

Optio E70 märksõnaks on lihtsus. See kaamera on loodud nii, et kasutaja ei peaks lihtsate funktsioonide muutmiseks kaevuma menüüde rägastikku. Kõik, mida pildistamisel vaja, on paari nupuvajutuse kaugusel. Ning et nupule vajutaminegi lihtsamaks muuta, on nupud disainitud suurematena kui tavalistel kompaktkaameratel.

Pressiteade:

Pentaxi ametlik pressiteade

PENTAX Optio E70

Teisipäev 6. jaanuar 2009. HOYA CORPORATION PENTAX Imaging Systems Division teatab uue PENTAX Optio E70 digitaalse kompaktkaamera tootmisest. Tänu suurtele juhtnuppudele on seda lihtne kasutada kõigil, ka algajatel.

Peamised omadused
1. Kerge ja mugav käsitsemine tänu suurtele juhtnuppudele

Optio E70 korpuse ülaosas asuv päästik ning tagaosas asuvad juhtnupud on tavapärasest suuremad, lihtsustades sellega kaamera käsitsemist. Lisaks on ka LCD monitoril kasutatavad ikoonid tavapärasest suuremad, muutes kaamera tööst ülevaate saamise, seadistamise ja kasutamise kiireks ja mugavaks.

2. Vooluallikas – AA mõõdus elemendid
Kuna Optio E70 vooluallikaks saab kasutada standardseid AA mõõdus patareisid, ei sõltu kaamera kasutamine seinakontakti lähedusest – AA elemendid on saadaval praktiliselt kõikjal maailmas. Tänu energiasäästlikule elektroonikale suudab Optio E70 pildistada ühe leelispatareide komplektiga kuni 210* kaadrit.
* Põhineb CIPA standardsetel mõõtetingimustel.

3. Kolmekordne kaitse kaamera värisemise vastu
1) Pixel Track SR režiim

Pildistamisel kompenseerib Optio E70 uus Pixel Track SR (Shake Reduction) stabilisaator kaamera värisemist spetsiaalse tarkvara abil.
2) Kõrge tundlikkusega SR režiim**
Kui Optio E70 tuvastab, et pildistamiseks on valgust vähevõitu, tõstab elektroonika automaatselt kaamera tundlikkuse kuni ISO 6400, tagades sellega lühemate säriaegade kasutamise. See omakorda võimaldab jäädvustada teravamaid võtteid hämaras.
** Kõrge tundlikkusega stabilisaatori puhul on pikslite arvuks 5M (2592 × 1944 pikslit).
3) Movie SR režiim***
Videolõikude salvestamisel vähendab Optio E70 kaamera värisemist ning uduse pildi salvestamist spetsiaalse tarkvara abil.
*** Movie SR režiimis on kaamera vaatenurk kitsam kui tavaliselt.

4. Auto Picture režiim valib pildiprogrammi automaatselt seitsme erineva hulgast
Optio E70 kaameral on edasiarendatud Auto Picture režiim, mis valib pildistusobjektist, selle valgustatusest ja muudest faktoritest lähtuvalt sobivaima pildiprogrammi. Kasutajasõbralik režiim valib lisaks sobivale pildiprogrammile (maastik, portree, öövõte, öine portree, lill, sport ja standard) vajadusel automaatselt ka lähivõtteprogrammi, kui teravustatav objekt asub kaamera lähedal.

5. Ülikiire näotuvastusega automaatne teravustamine ja säritus suudab pildistatava näo teravustada umbes 0,03 sekundi jooksul
Optio E70 kaamera näotuvastusfunktsioon on äärmiselt mugav inimeste pildistamisel. Funktsioon optimeerib teravustamist ja objekti (kuni 32 nägu korraga) säritamist umbes 0,03 sekundi jooksul. Optio E70 pakub ka muid kasutajasõbralikke funktsioone: naeratuse tuvastus pildistab just sel hetkel, kui pildistatav naeratab; silmapilgutuse tuvastus hoiatab fotograafi kui pildistatava silmad olid võtte hetkel suletud.

6. Roheline režiim muretuks pildistamiseks
Üheainsa nupuvajutusega valib Optio E70 rohelises režiimis kõigi seadistuste ja parameetrite optimaalsed väärtused (säritus, ISO tundlikkus jne). See muudab kvaliteetse digitaalfotograafia lihtsaks ja pingevabaks ka neile, kes digitaalset kaamerat esmakordselt kasutavad. See režiim on kasulik ka olukorras, kui soovite end pildistada lasta täielikul võhikul või kui te kaamera seadistustest jagu ei saa.

7. Kõrge pildikvaliteet – 10 megapikslit
Optio E70 kaamera pildisensoril on 10 efektiivset megapikslit – kõrgeim arv tänapäevaste algajataseme kaamerate hulgas. Koos uue pilditöötlusprotsessori ja kvaliteetse PENTAX objektiiviga on tulemuseks kõrge kvaliteediga ühtlaselt teravad digitaalsed pildid, mida on võimalik ka suurelt paberile trükkida.

8. Kergesti kasutatav 3× suumobjektiiv
Optio E70 varustuses on 3× optilise suumiga objektiiv, mille fookuskauguste ekvivalent 35mm kaamera süsteemis on 35 – 105 mm. See võimaldab kaameraga pildistada nii maastikke, üritusi kui ka portreesid. Intelligentne suum on funktsioon, mis võimaldab kasutada kuni 17,1× suumi seejuures optilist pildikvaliteeti vähendamata.

9. Muud omadused
1) Üheksa punktiga teravustamissüsteem, automaatne jälgiv AF võimaldab hoida teravana liikuvat objekti
2) Lemmikpiltide funktsioon – vähendatud mõõtmetega lemmikpilte saab hoida kaamera sisemälus ning vaadata igal ajal
3) Lame disain – kaamera väljalülitamisel liigub objektiiv täielikult kaamera korpusse, muutes selle mugavalt kaasaskantavaks
4) Piltide taastamise funktsioon ekslikult kustutatud pildifailide taastamiseks
5) Hea nähtavusega 2,4-tolline värviline LCD ekraan, 112 tuhat pikslit
6) Videolõikude salvestamine mõõdus 640 × 480 pikslit
7) Digital Panorama režiim võimaldab koostada laia panoraamvaate kuni kolmest eraldi pildist
8 ) Maailma aja funktsioon võimaldab seadistada õiget kellaaega reisides. Valida saab 75 linna ja 28 ajavööndi hulgast
9) Pildiraamide kasutamine (mälus on 90 raami) – fotosid saab kaunistada dekoratiivse raamiga
10) ACDSee for PENTAX 3.0 piltide vaatamise, töötlemise ja haldamise tarkvara, mis töötab ka Windows Vista™ keskkonnas
11) Toetab: PictBridge, DPOF funktsioone, Exif Print ja PRINT Image Matching III.

(162)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga