Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2 objektiiv Sony täiskaader hübriidkaameratele

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2

Julgeme väita, et Photopointi blogi pildistuslauale on jõudnud käesoleva aasta üks populaarsemaid objektiive. Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2 asendab varasema Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD mudeli ja toob endaga kaasa nii tehnilisi kui kosmeetilisi uuendusi. Selles artiklis vaatame lähemalt milline uus objektiiv välja näeb ja mida täpsemalt on uuendatud.

Kõik artiklis nähtavad fotod on pildistatud samal ajal välja tulnud Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD objektiiviga.

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2 omadused

Tamron on kindlasti tänasel päeval üks populaarsemaid ja mainekamaid kolmanda osapoole tootjaid, kes valmistab Sony hübriidkaameratele e-mount bajonetiga objektiive. Uus Tamron 28-75mm f/2.8 objektiiv on oma fookuskauguse ja suure ava poolest ka Sony kasutajate üks populaarsemaid ning esimesi valikuid. Eriti heaks alternatiiviks teeb selle objektiivi hind võrreldes Sony enda 24-70mm f/2.8 GM 2349€ hinna juures. Nimelt maksab Tamroni uus objektiiv tervelt 1400€ vähem.

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2

Väike valge karp on kerge ja Tamroni uutele objektiividele iseloomulikult minimalistliku disainiga. Minimalism peegeldub ka karbi sisemuses, mille seest palju ei leia. Karbis on lisaks objektiivile kaasas päikesevarjuk, kasutusjuhend ning garantiitalong. Kahjuks puudub karbist spetsiaalselt sellele objektiivile mõeldud kott või vutlar.

Objektiiv kasutab uut disaini, millest saab ettevõtte sõnul tulevikus kõigi uute Tamroni objektiivide tunnus. Suumi- ja teravustamisrõnga pinna tekstuuri muudatused parandavad haaret ja hõlbustavad kasutamist. Objektiivi välispind on läikivmust, mis on veel läikivam kui varasematel mudelitel. Täiustatud kulumiskindlus muudab läätse kriimustamise raskemaks ning see tõrjub paremini sõrmejälgi. Lisaks on täiustatud sisemisi detaile. Suumirõnga takistust ja pöördemomenti on reguleeritud, et hõlbustada sujuvamat ja täpsemat tööd. Tamron ütleb, et nende muudatuste tulemuseks on üldine sujuvam kasutamine.

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2

Uue Tamron 28-75mm f/2.8 G2 sisemuses on kasutatud 17 elementi 15 rühmas ja kahte optimaalselt paigutatud madala dispersiooniga klaasist asfäärilist elementi, mis on loodud optiliste aberratsioonide summutamiseks. Tulemuseks objektiiv, millel on oluliselt parem pildikvaliteet ja kõrge eraldusvõimega jõudlust kogu suumivahemiku ulatuses ning maksimaalne servast servani teravus. Lisa klaas elementidest hoolimata on uus objektiiv vanast 10g võrra kergem kaaludes kõigest 540g.

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2

28-75mm f/2.8 Di III VXD G2 on üks esimesi Tamroni objektiive, mis hakkab kasutama uut “TAMRON Lens Utility” tarkvara, mis võimaldab objektiivi ühendada USB-C laabli abil arvutiga. Selline mugav funktsionaalsus lubab kasutajatel ise objektiivi valitud seadeid kohandada ja püsivara värskendada. See omakorda pakub igaühele paindlikke võimalusi, mis sobivad just iga konkreetse pildistamise või videovõtte olukorraga. Selle tõestuseks leiabki objektiivi alumisest otsast USB-C pesa ja keskelt funktsiooninupud. Näiteks on võimalik objektiivi teravustamisrõnga abil muuta kaamera ISO tundlikkust.

Avatud USB-C pesa võib paljud mõtlema panna objektiivi ilmastikukindlusele. Kuid siinkohal kinnitab Tamron, et objektiivi ilmastikukindlus on täielikult säilinud. Tegelikult leiame ka katmata USB-C pesad ilmastikukindlatelt nutitelefonidelt.

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2

Uuel objektiivil on RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) teravustamismootor välja vahetatud VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) vastu, mis pakub veelgi täpsemat ja vaiksemat teravustamist. Samuti võimaldab see praktiliselt hääletut autofookust, mis sobib eriti hästi videote jäädvustamiseks. Teravustamine on täielikult sisemine, kuid suum mitte, kuna objektiivi pikkus muutub suumimisel.

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2

Viimaste aastate jooksul oleme näinud ja Tamron on ka tõestanud, et on tõeline teerajaja just hübriidkaameratele loodud kompaktsete ning kiire avaga standardsuumobjektiivide loomisel. Lisaks annab kinnitust objektiivi tulevasele edule selle eelmise generatsiooni suur nõudlus.

Uus Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2 on loomulikult Photopointi esinduskauplustes ja veebikaubamajas juba saadaval.

Telli Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2 oma Sonyle kohe ära ››


Kogu Sonyle mõeldud Tamron objektiivide valik (enamus neist on saadaval ka Photopointi rendis):

(577)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2 objektiiv Sonyle Kampaania
  • 28–75 mm normaalsuumobjektiiv
  • Valgusjõuline – läbiva f/2.8 avaga
  • Kiire ja vaikne VXD teravustamismootor
  • Tolmu- ja niiskuskindel disain
  • Sony E bajonetiga hübriidkaameratele
849€949€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga