Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nvidia Project Shield vahetab mänguri kõva arvutitooli mugava diivani vastu

nvidia_project_shield-avang

Mobiiltelefonide arenguga on kaasaskantavad mängukonsoolid saanud vägagi valusa obaduse kuklasse. Seetõttu tuleb eriti hinnata ja esile tõsta neid, kellel on piisavalt usku mobiilsetesse mängukonsoolidesse ning kes soovivad seda iidset traditsiooni siiski elus hoida. Eriti sisendab lootust, kui täiesti uue mängukonsooliga tuleb välja üks arvutimaailma suurkujusid – Nvidia.

Nvidia Project Shield oma välimuselt midagi peadpööritavalt uut endast ei kujuta. Välimuselt näeb ta välja nagu tavaline PlayStation`i või XBOX’i pult, millele on 5-tolline ekraan (puutetundlik, kuidas siis muidu) külge kinnitatud. Seda kõike aga ainult esmapilgul. Lähemal uurimisel tundub vidinas olevat teemat küll ja veel. Silma rõõmustab muidugi ergas “retina” displei, veelgi rõõmsamaks muudab mänguri aga konsooli korpusesse peidetud uusim ja võimsaim Tegra 4 protsessor ning kui graafikast rääkida, siis hallo, meil on siin ju Nvidia tootega tegu.

Aparaat jooksutab mõistagi viimast Android Jelly Bean’i ning integreeritud WiFi abil võib sellega näiteks Google Play’st endale mänge sikutada. Põhiline on aga see, et WiFi-t kasutades võib selle konsooliga ühenduda kodusesse arvutivõrku ning mängida arvutis olevaid mänge konsooli enda ekraanilt või siis üle kandes arvutipildi näiteks teleriekraanile. Nii ei pea vaene arvutisõltlane enam arutiekraani ees oma selga küürutama, vaid võib mõnusalt diivanil lösutada

Peale WiFi on konsoolil veel USB ja HDMI ühenduspesad, priske aku pikemaks mänguperioodiks ning kõlarid tõsisema tümpsu jaoks. Kui vaid Nvidia täiendaks uut konsooli ka helistamisvõimalusega, siis oleks uue toote läbilöök kindel. Nüüd aga peab see oma positsiooni kindlustamiseks maha pidama tõsise heitluse meie igapäevaste nutikate kõnetorudega.

Nvidia Project Shieldi kättesaadavuse ja hinna kohta esialgu mingit informatsiooni ei ole, kuid püsige liinil ja me teavitame teid siin kindlasti asjade edaspidisest käigust.

Vaata pilte ja loe lähemalt algallikast: Nvidia

(1073)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga