Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 61. BSPlayer – kõikvõimas videomängija mobiilses seadmes

bsplayer_avang

Tarkvaratootjad, kes on kuulsust kogunud programmidega Windows või OS X platvormile, kipuvad trügima ka mobiilsele maastikule. Meil on olemas Winamp, Photoshop, VLC Player… ning väga palju muud ja huvitavat. Ei ole ka BSPlayer loojad selle koha peal erandiks. Aega võttis, aga valmis küpsetati üks väga korralik tarkvarajupp mis võitis paljude kasutajate südameid. Kas asi on võimalusterohkes süsteemis? Lihtsas ning tuttavas kasutajaliideses? Ausalt, sellele minul ühest vastust ei ole. Aga vaatame, mis võimalused programmi peidetud on ning saate ise otsustada.

Funktsionaalsus

Alustuseks, ühel korralikul videopleieril peab olema tugi riistvaraliseks video ning heli dekodeerimiseks. Nimelt tänapäeva nutiseadmed on disainitud niimoodi, et enamus toimuks riistvara tasemel. Olgu see siis helifail või videofail. Sest niipea, kui hakata seda tegema eraldiseisva tarkvara abil, tõuseb ressursikasutus ning selle tagajärjel saab ka aku kiiremini tühjaks. Sellest lähtuvalt on põhiprogrammile lisaks ka lisamoodulid vastavalt kasutusel olevale kiibistikule. Lisaks suudab tarkvara ära kasutada mitmetuumaliste protsessorite võimalusi ning sellega tagada veel sujuvama taasesituse ning ka madalama voolutarbe.

bsplayer_video

Programm toetab ise enamlevinud video- ning heliformaate. Alates lihtsamast MP3 pakkemetoodikast, lõpetades mp4 videost mkv konteineris. Lisaks ei ole BSPlayer’i jaoks võõrad ka voogedastusprotokollid. Lähtudes tänapäevasest metoodikast, kus kodune plaadivirn digitaliseeritakse ning salvestatakse võrgukettale või meediaserverisse, need pole programmi jaoks ületamatult. Üle SMB protokolli saadakse failidele ligi ning esitatakse probleemideta. Positiivse üllatusena tuli programmi oskus lugeda üles erinevad helirajad failist ning ka subtiitrid. Lisaks kasutatakse BSPlayerile tuttavat metoodikat subtiitrite leidmiseks. Failinime järgi otsitakse internetist sobivad ümberjutustused ning kasutaja saab ise valida, mis keeles neid kuvada.

bsplayer_tiitrid

Võrguseadmed toetatud, sisemälust saab ka failid kätte, ilmselgelt. Mida veel? Kui pista mälupulk või väline kõvaketas seadmele taha OTG tüüpi kaabliga 7.11€, siis nendelt andmete üles lugemine pole ka üldse probleem. Mingil põhjusel film RAR arhviivis? Seegi pole ületamatu.

Nõrgematel seadmetel on üldjuhul suurimaks probleemiks fakt, et heli ning pilt lähevad sünkroonist välja. BSPlayeri puhul on väike lahend selle jaoks olemas. Selle asemel, et helirada ning videopilti vastavalt võimetele edasi mängida, võib sundida programmi video kaadreid vahele jätma, et pilt ja heli paigas püsiks. Sellega lahendatakse automaatselt soodsamate tahvelarvutite problemaatika videofailide taasesitamisel.

bsplayer_seaded

Kelle jaoks?

Me kõik vaatame vähemal või rohkemal määral filme või seriaale Mõnikord on lihtsalt nii, et ei ole aega või tahtmist suure ekraani ees seista. Mõnikord on aga probleem selles, et ei soovi arvutit kotist välja võtta. Mis iganes see põhjus ka poleks. Omast käest tean öelda, et vahepeal on elu niivõrd kiire, et ei olegi õhtul kodus aega selliste tegevuste jaoks. Siis oli hea lemmikfilmi BluRay arvutisse tõmmata ning sealt kohe tahvelarvutisse laadida. Hommikused pikad bussisõidud tööle sai kohe sisustatud.

Kokkuvõte

Fakt on see, et erinevaid videomängijaid on ikka ääretult palju. Nagu alati, osad paremad, osad halvemad. Ma ei saa üle enda isiklikust lemmikust, vabavaralisest Mobo Player’ist, kuid see ei toeta niipalju erinevaid vorminguid. Ning kõige paindlikum lahend, VLC Player, on ikka veel beta staadiumis. BSPlayer hetkel, ka tasuta ning tüütute reklaamidega, pakub mugavaimat lahendit kui soovid ühtset ning töökindlat meediapleierit.

BSPlayer Free Google Play Store’s

BSPlayer Google Play Store’s 4,99€

 

 

(690)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco kaabel microUSB - USB OTG 0,15m (45294) microUSB OTG (On-the-Go) kaabel sinu nutitelefonile või tahvelarvutile
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga