Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Zhiyun Fiveray M20 ja M20C on innovatiivse disainiga LED-videovalgustid

Tänavusel aastal on Zhiyun’ist olnud küllaltki palju juttu nii sisuloojate kui ka videograafide seas, kuid mitte nende põhilise tootegrupi tõttu, milleks on kaamera stabilisaatorid. Ei, jutt käib hoopis Zhiyun Fiveray videovalgustitest!

Võimsate ent naeruväärselt kompaktsete videovalgustite rivistusest leiab nüüd ka Zhiyun Fiveray M20 ning Zhiyun Fiveray M20C, mis on juba müügile jõudnud nii Photopointi veebikaubamajja kui ka esinduskauplustesse.

Räägime siis lahti, millega üllatab Zhiyun seekord ning kuidas saavad just need valgustid aidata Sinu tulevaste filmivõtetega. Tule tutvu lähemalt 👇

 

Zhiyun Fiveray M20 & Fiveray M20C ühised jooned

Praegu on ilmselt üks parimaid aegu LED-valgustite soetamiseks, sest valikut on palju ja sobiva variandi leiab praktiliselt iga üks. Kuid usun, et hetkel üks parimaid variante on kindlasti Fiveray M20 seeria valgustid — just oma mitmekülgsuse, kompaktsuse ning innovatiivse disaini tõttu.

Vaatamata oma võimekale 20W väljundile mahub Fiveray M20 imelihtsalt taskusse ja ilmselt seetõttu ka kõikjale mujale. Sellist omadust tasuks kindlasti väärtustada, sest mida väiksem valgusti on, siis seda vähem peavalu see Sinu jaoks tekitab.

Kui oled kunagi kasutanud suurt valgustit ja suurt softboksi, siis ilmselt juba tead kui keeruline on neid kasutada, eriti kui filmid kitsas ruumis nagu autos.

Zhiyun Fiveray M20 seeria eemaldab selle raskuse ning annab Sulle täieliku loomingulise vabaduse paigutada oma valgusteid kuhu iganes Sa soovid. Veelgi rohkem vabadust annab komplekti kuuluv kinnitusraam, mis võimaldab valgustit kinnitada kõiksuguste magnetiliste pindade külge.

Juhul kui otsustad valida “Combo” komplekti, siis ootab Sind märkimisväärselt meeldivam kasutuskogemus, sest komplekti kuulub lisaks kõigele muule valgushajuti, valgusvõre ning “barn doors“.

Valgushajuti on nagu nimi ütleb, valguse hajutamiseks ehk valgus on pehmem ning loob naturaalsema välimusega kaadri.

Valgusvõre aitab allikast tulevat valgust suunata otse ning barn door’id aitavad veelgi rohkem valgust suunata ning vähendada ebavajalikkest aladest.

Tasuks kindlasti veel mainida, et kõik eelnimetatud aksessuaarid on magnetilise kinnitusega ehk neid saad vaid sekunditega videovalgusti külge kinnitada ning küljest ära võtta.

Zhiyun Fiveray M20 ja Zhiyun Fiveray M20C mudelite peamine erinevus on RGB olemasolu, mida tähistab M20C nimes olev “C” täht ehk color. Samuti on sellel laiem värvitemperatuuri ulatus 2700-10000 K (vs. M20 mudeli 2700-6500 K).

Veel üks funktsioon, mis leidub vaid kallimas Fiveray M20C mudelis on kaugjuhtimine “ZY Vega” rakenduse kaudu, millega saad hõlpsasti muuta erinevaid valgusparameetreid.

Samuti saad rakenduse ning nutitelefoni kaamera koostöös automaatselt tuvastada ning seadistada kindlaid värve, mida reaalmaailmas näed.

Põhilised omadused jäävad mõlema mudeli puhul samaks ehk neist mõlemast leiad sisseehitatud 4500mAh laetava aku, DynaVort MARK II jahutussüsteemi ning kaks erinevat rullikut valgusti seadistamiseks.

Ettevõte lubab sisseehitatud akust kuni 3-tunnist vastupidavust madalaimal võimsusel ning 40 minutit täisvõimsusel. Samuti saab valgustit töötamise ajal laadida läbi USB-C pesa kaudu, et võimaldada veelgi pikemat tööaega.

Zhiyun on taaskord tõestanud, et väike valgusti on suuteline tegema suuri asju. Usun, et selline valgusti kuluks marjaks ära nii alustavatele videograafidele ning isegi professionaalsetele filmitegijatele. Suundu Photopointi veebikaubamajja ning telli see juba täna, sest tegu on ilmselgelt hitt-tootega 👇

 

Too oma videovõtetesse valgust Zhiyun Fiveray M20 abil »

(63)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Zhiyun videovalgusti Fiveray M20C Combo LED RGB
  • Kompaktne 20 W RGB LED-valgusti
  • Värvitemperatuur: 2500–10000 K
  • 0–100% muudetav valgustugevus
  • 16 eelseadistatud eriefekti
  • 4500 mAh aku laetav USB-C kaudu
169€
Zhiyun videovalgusti Fiveray M20 LED
  • Kompaktne 20 W LED-valgusti
  • Värvitemperatuur: 2700–6500 K
  • 0–100% muudetav valgustugevus
  • 10 eelseadistatud eriefekti
  • 4500 mAh aku laetav USB-C kaudu
81.99€
Zhiyun videovalgusti Fiveray M20 Combo LED
  • Kompaktne 20 W LED-valgusti
  • Värvitemperatuur: 2700–6500 K
  • 0–100% muudetav valgustugevus
  • 10 eelseadistatud eriefekti
  • 4500 mAh aku laetav USB-C kaudu
119€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga