Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Microsoft valmistas Androidiga nutifonidele on{x} rakenduse. Loodab neile mõistuse pähe panna?

Ilma naljata. Kes oleks võinud arvata, et Microsoft tuleb Androidi-mehikese õuele mängima ja veel niivõrd huvitavate tagajärgedega. Minu (ja mitte ainult) arvates on tegu ühe põnevaima rakendusega Androidile (ja tegelikult mistahes telefoni opsüsteemile).
Microsoft on{x} rakenduse idee on minu arvates nutitelefonile midagi sarnast nagu oli ratta leiutamine inimkonnale. See alles avab nutifonide tõelised võimalused. Põhimõtteliselt toimib see rakendus (kui seda isegi rakenduseks nimetada saab) nagu õpetaksid sa nutifoni skriptide abiga toimima nii nagu sa seda ise vajad ja seda sinule märkamatult, so peale skripti sisestamist ei pea sa enam sellele tähelepanu pöörama enne kui sa seda muuta tahad.
Mida sellega siis teha saab? Lubage mul tuua mõni näide. Näiteks hakkate peale tööpäeva töölt liikuma naisele järele, rakendus saab aru, et istute autorooli ja saadab naisele SMS-i teatega, et olete varsti kohal. Seejärel saadab telefon automaagiliselt sõnumi kodusele arvutile, mis käivitab näiteks saunaahju (kui õues on külm ja paha). Palava ilma korral lülitab automaatselt sisse näiteks konditsioneeri. Või kui olete liiklusummikusse jäänud, siis teavitab telefon jällegi automaagiliselt sellest kolleege ja ülemust. Võimaluste arv on tegelikult piiramatu. Kusjuures nende võimaluste kasutamiseks ei pea olema eriline koodiahv.
Juba praegu on Microsoft on{x} lehel saadaval suurel arvul valmis retsepte (loe: skripte) mille kasutamine ei nõua erilisi programmeerimisoskuseid. Ning nende arv suureneb iga päevaga. Müts maha Microsofti ees (ja need sõnad ei tule minu suust kergelt), et ta avas meile meie nutitelefonide tõelised võimalused. Mõistagi saab kogu see ilu olema tulevikus kättesaadav ka Microsofti enda operatsioonisüsteemiga telefonidele. Kui nüüd üdini aus olla, siis Android valiti esimeseks „katsejäneseks“ just tema piisavalt madala turvalisuse ning tohutu arvu arendajate tõttu.

Alustamiseks väisa Microsoft on{x} avalehte

(205)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga