Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

LG Optimus 3D nutitelefon tuleb peagi. Kolm dimensiooni kahe tuuma abil ilma prillideta

10 päeva on jäänud Barcelonas toimuva MWC “mobiilimessini” ja LG kavatseb seal täie rauaga anda. Detsembri keskel esitles see Lõuna-Korea firma maailma esimest kahetuumalist mobiiltelefoni. Nüüd kavatseb ta Barcelonas ilmarahva ette tuua esimese 3D-ekraaniga nutitelefoni Optimus 3D.

Nagu allolevast napisõnalisest pressiteatest lugeda võib, näeb telefoni ekraanilt (sarnaselt näiteks Nintendo 3DS taskukonsoolile või Sony Sony HDC-SDT750 3D videokaamerale) 3D efekti ilma prillideta. Telefoni tagaküljel on kaks objektiivi 3D fotode jäädvustamiseks, külje peal aga HDMI ja DLNA pordid 3D ja muude failide lükkamiseks suurele ekraanile. LG on valmis renderdanud ka pisut graafikat maskeerituna võimsa muusikaga. Selles figureeriv telefon on küll kahtlase väärtusega, kuna selle tagaküljelt paistab silma vaid üks kaamerasilm. Siiski võib video järgi ennustada, et ka Optimus 3D saab olema kahetuumaline telefon.

Eestikeelne pressiteade ja LG ametlik kiibitsusvideo allpool.

PRESSITEADE
Tallinn, Eesti, 1. veebruar 2011

LG-lt maailma esimene 3D-nutitelefon

Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) esitleb peatselt algaval Mobile World Congressil maailma esimest 3D-nutitelefoni LG Optimus 3D, mis toob ruumilise sisu esmakordselt mobiiltelefonidesse.

LG Optimus 3D nutitelefon sisaldab endas kahe läätsega kaamerat 3D-sisu salvestamiseks ja prillivaba LCD-ekraani 3D-materjali vaatamiseks. Samuti pakub telefon HDMI ja DLNA ühildumisvõimalusi eesmärgiga jagada 3D-sisu võimalikult lihtsalt.

LG Optimus 3D-nutitelefoniga on võimalik tutvuda 14.-17. veebruarini Barcelonas toimuval Mobile World Congressil.

LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) on üleilmne tehnoloogiainnovaator koduelektroonika, kodumasinate ja mobiilsidevahendite vallas. Firmas töötab üle 80 000 inimese enam kui 115 tegevusvaldkonna. 2010. aastal moodustas müügikäive kokku 48,2 miljardit dollarit. LG koosneb neljast äriüksusest – kodune meelelahutus, mobiilsed lahendused, kodumasinad ning kliimaseadmed ja energialahendused. LG on üks maailma juhtivatest lameekraaniga telerite, erinevate audio- ja videoseadete, mobiiltelefonide, kliimaseadmete ja pesumasinate tootjatest. LG on sõlminud pikaajalise lepingu Vormel 1-ga, olles nende globaalseks partneriks ja ka tehnoloogia partneriks. Tänu sellele on LG omandanud eksklusiivsed turundusõigused. Täiendav informatsioon: www.lge.com.

LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company on juhtiv mobiilkommunikatsiooni ettevõte. LG tooted, mida iseloomustab moodne tehnoloogia ja uuenduslik disain, pakuvad optimaalseid mobiilsidelahendusi klientidele üle kogu maailma. Ettevõtte püüdleb konvergentsitehnoloogia ja mobiilse andmetöötluse poole, olles endiselt mobiilkommunikatsiooni liider tänu stiilsele disainile ja nutikale tehnoloogiale. Täiendav informatsioon: www.lge.com.

(183)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga