Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Lainurk- makro- ja kalasilmobjektiivid… mobiiltelefonidele

Mobiiltelefonidesse sisseehitatud fotokaamerad ei ole enam ammu pelgalt sõprade ees eputamiseks või müügiargumendiks mõeldud uduseid pikslikogumeid produtseerivad plastiksilmad. Korraliku valgustatuse juures võib hea kaameraga mobiiltelefon teha niivõrd hea foto, et seda on väga keeruline eristada näiteks peegelkaamera poolt tehtust.

Isegi kui peegelkaamerale keerata ette kalasilmobjektiiv 3.04€, isegi siis võib juhtuda, et on väga keeruline eristada mobiili poolt tehtud fotot digipeegliga tehtust. Sest kõvemad mobiilifotoässad keeravad selle peale ka oma Nokiatele või iPhone`idele ette kalasilmobjektiivid.

Veelgi enam – kui Sinul ei jätkunud eelmisel aastal raha, et osta üks korralik makroobjektiiv 519.75€, siis needsamad juba-närvidele-käivad mobiiliässad laksavad nagu muuseas oma mobiilile makroobjektiivi, seejärel lainurga ja klõpsutavad nii et aku tühi ja megabaidid otsas.

Sest veebilehel USBfever.com müüakse kolmest objektiivist koosnevat komplekti , mis sobib kasutamiseks nii mobiiltelefonidega, sülearvutite veebikaameratega kui ka väikeste objektiividega kompaktkaameratega. Komplekt maksab kõigest 17 taala.

Selle eest saab makroobjektiivi, kalasilmobjektiivi ning lainurga. Ametlike tooteandmete kohaselt on need valmistatud “kõrgema klassi klaasist”. Objektiivide korpused on aga tehtud alumiiniumist. Arvatavasti on seegi üpris “kõrgest klassist”.

Objektiivid kinnituvad mobiiltelefoni või sülearvuti veebikaamera originaalobjektiivi peale magnetiga. Eeldusel, et teil on – nagu kõigil normaalsetel inimestel – metallist korpusega mobiiltelefon.

Kõne all olevate objektiivide tootjad on aga aru saanud, et on ka inimesi, kes hälbivad sellest, mis on normaalne. Selliste telefonide jaoks, mille külge objektiivid magnetiga kuidagi kinni ei taha jääda, on komplektis mobiili kaamera originaalobjektiivi ümber liimitav metallriba. Selle abil saab siis vahetatavaid objektiive nende magnetomaduste tõttu mobiilile kinnitada.

Ma ei julge selle peale mõelda, mis pildid sealt küll välja võivad tulla. Aga kui te ütlete, sõbrale et – “Oot, ma panen selle lainurga…” – siis on vast juba tema nägu seda 170 krooni väärt.

(954)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Kindad Fotoflex suurus 14 Kindad Fotoflex suurus 14
HTC Touch HD2 Võta suur ekraan endaga kaasa.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga