Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi kingispikker 2013. Jõulukingitused hinnavahemikus 0€ – 25€

kingiideed-0-25

Kuidas sul see kontrolltöö läheb? Kui sa oled olnud lõppeval aastal usin õpilane ja enda kallimate inimeste viimseidki mõttevälgatusi ja salasoove pingsalt registreerinud, siis sa ilmselt juba tead vastuseid. Et milliseid kingitusi nad ihkavad või vajavad. Jõululaupäeval harutatakse siis need vastused lahti ja loodetavasti saad hea hinde.

Kui sa oled aga nagu mina, siis keerutad sa veel pastakat pihus ja pole oma kontrolltööga veel alustanudki. Pole viga – siin on meile üks pisike spikker. See on 5-st spikrist koosneva seeria esimene abimees, mis toob Photopointi peadpööritavast tootevalikust välja 17 kingimiseks ideaalset vidinat. Kõik need kingitused jäävad hinnavahemikku 0 – 25€ ning lihtsaks jälgimisekks reastan need hinna järgi alustades kõige soodsamast. 

See on Photopointi ajaveebi 5-st spikrist koosneva seeria esimeneabimees. Ülejäänud leiad siit:

Olen valinud need tooted välja lähtudes sellest, mida ma ka ise oma sõpradele-lähedastele kingiksin. Samuti püüdsin jälgida, et valikusse saaks võimalikult erinevaid ideesid. Nii selliseid, mis sobiksid tõsisele tehnikafriigile kui ka selliseid, mille üle tunneks rõõmu vanaema. Vaata korraks ringi et õpetaja ei näeks ja – tõmba spikker välja: 

 

01-pildiraam-clip-15x21cm-51913 copy

Pildiraam Clip 15x21cm: 1.19€

See on kindla peale minek. Pole kahtlustki. Lihtne pildiraam, mis maksab 1.19€. Raami sisse saab PhotoExpressi kaudu tellida 15×21 cm mõõdus paberfoto. Kui soovid, et äärtesse jääks kena 2.5 cm laiune valge äär, siis telli sinna 10×15 cm foto. Pildi peal peaks muidugi olema kingisaaja ise.

Selline kingitus läheb sinule maksma ligikaudu 2€. Kingisaaja jaoks on see hindamatu, sest kellele ei meeldiks tema enda näopildiga kink. Rahul on kõik!

 

02-vivanco-korvaklapid-sr3040-must-32254-48792

Vivanco nööpkuularid SR3040 must: 4,99 €

Nööpkuulareid läheb kõigil vaja. Neid saab kasutada arvuti, MP-3 mängija või nutitelefoniga. Tihti on kuularid kadunud või koju ununenud – seetõttu oleks hea, kui saaks ühed jätta näiteks seljakotti ja teised koju. Tihti lähevad vanade klappide juhtmed katki ja padjandid kaduma. Seega kulub nööpkuulareid alati. 

 

03-fiesta-autohoidik-shears-41720-48587

Fiesta autohoidik Shears: 5,99 €

Kui tal on nutitelefon ja auto, siis pista talle kingipaki sisse Shears-nimeline nutitelefoni hoidik. Selle saab kinnitada iminapa abil auto armatuurlauale. Hoidiku sisse mahub kuni 10cm laiune mobiiltelefon. Niimoodi on hea autoga sõites navigatsioonirakendusi kasutada või telefonikõnesid vastu võtta. Lähemalt saad seda autohoidikut vaadata siinsamas meie blogis – kasulike vidinate postituses.

 

04-silicon-power-8gb-touch-t02-roheline-malupulk-37047

Silicon Power 8GB Touch T02 roheline – 8,99 €

Siin on midagi eriti universaalset – mälupulk. Ühte head mälupulka läheb alati tarvis. See siin on tavalisest ka pisut erinev, sest pisikese korpuse sees on magnet. Tänu magnetile saab pulga kinnitada näiteks arvutikorpuse külge. Igasuguseid erinevaid mälupulki on Photopointis lademetes. Erinevates mõõtmetes, erineva disaini ja mälumahuga. Kui sa tead, et kellelgil oleks just mälupulka vaja, siis leiad siit kindlasti midagi sobilikku.

 

07-omega-peakomplekt-bluetooth-sr028-41356-34638

Omega peakomplekt Bluetooth: 9,99 €

Kui autoga sõites on vaja mobiiltelefoniga rääkida, siis pole mugavamat abivahendit kui selline peakomplekt. See kinnitub kõrva külge ning kannab juhtmevaba Bluetooth-ühenduse abil vestluspartneri jutu sinuni. Vidina küljes oleva mikrofoni abil aga kandub sinu jutt vestluspartnerini. Seega ei ole sul vaja üldse telefoni lähedal olla, selleks et kõnesid vastu võtta ja juttu ajada.   

Photopointis on mitmesuguseid peakomplekte veelgi aga just see on see, mida mina nende seast ka enda telefonihoolikust sõbrale kingiksin. Lähemalt saad seda vaadata siitsamast blogist, kasulike vidinate postitusest

 

08-speedlink-kolarid-vento-sl8010-usb-18604

Speedlink kõlarid Vento: 9,99 €

Need kõlarid maksavad vähem kui 10€ kuid on üllatavalt hea heliga ning tagasihoidliku ja – võib isegi öelda et – soliidse disainiga. Kusjuures – erinevalt tavalistest kõlaritest ei pea neid ühendama otse vooluvõrku – toitevoolu saavad need USB-pistiku kaudu.

Photopointi kauplustes ja veebipoes on päris palju erinevaid kõlareid, mis mahuvad hinnaklassi 0-25€. Näiteks võib tuua needsamad Event-nimelised kõlarid, mis maksavad siin välja toodutest veel vähem.

 

09-kinkekaart-10-eurot-24760

Photopointi kinkekaart – 10.00 €

10€ kinkekaardi eest saab Photopointist osta ükskõik mida – eeldusel et see ei maksa enam kui 10€. Kui sellest jääb väheks, siis on olemas ka kinkekaardid 50€ ja 100€ väärtuses.

 

10-pildiraam-ck-518-5x0-m-family-11496

Pildiraam CK 518 5×0 M Family: 11,99 €

Artiklit alustasin kõige lihtsama ja modernse pildiraamiga. Siin on aga midagi sootuks teistsugust. See retrostiilis minatuurne puu sobib kaunistama nikerdustega meigilauda või vanaema elutuba. Ideaalne kingitus on see taaskord seetõttu, et siia sisse saad ise lõigata ilusad pildid kingisaajale armsatest inimestest. Võid olla kindel, et selline kingitus jääb kauemaks kingisaaja kodus aukohale.

 

06-silicon-power-8gb-touch-t03-horse-limited-edition-54147

Silicon Power 8GB Touch T03 Horse Limited Edition: 11.99€

Ülalpool soovitatud pisike magnetiga mälupulk võis sobida rohkem mehisemaid faile talletama. Siin on aga ükssarve pildiga ja hõbedaselt sillerdav mälupulk. Kui käesolev aasta oli Hiina kalendris veemao aasta, siis järgmine tuleb hobuse aasta ning selle puhuks see mälupulk ka valmistatud on. Enda tähelepanekutest lähtuvalt võin kinnitada, et naistele läheb selline loomade, idamaiste traditsioonide ja astroloogia segu väga hästi peale. Küllap meeldib neile siis ka see mälupulk. See on valmistatud roostevabast terasest ja varustatud ketikesega. 

 

11-album-b60pg-rose-4-60-lk-50958

Album B60PG Rose-4 60 lk: 12,99 €

Fotoalbum muutus 90-ndatel aastatel üheks kõige vaimuvaesemaks kingituseks üldse. Siin on aga üks album, mis on kingituseks nimetamist väärt. See album on nagu vanal heal ajal. Ei mingeid kiletaskuid. Soliidsed musta värvi paksud lehed vahelduvad õhukeste pärgamentlehtedega. Fotosid saab siia kinnitada fotoliimiga või fotonurkadega. Albumi paksud kõvad kaaned on kaetud valge nahkse kattega, mille peale on tikitud ilus roos. Album on eraldi karbi sees nii et polegi muud kui kingitusepaber ümber ja valmis! Kui soovid veel eriti uhket kingitust teha, võid ka juba paberfotod sisse panna

 

12-hama-ohupump-dust-ex-6880

Hama õhupump Dust-Ex: 12,99 €

Siin on väärt kingitus tõsisemale fotohuvilisele, kellel on peegel- või hübriidkaamera. Õhupumbaga saab ära ajada kaamera sisse sensori peale sattunud tolmukübemed. Lisaks on õhupump tegelikult väga hea ka kõikide muude arvuti- ja fototarvikute puhastamiseks – just siis kui tolm või lahtine prügi on sattunud raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse. Vaata seda õhupumpa lähemalt ka meie kasulike vidinate postitusest.

 

13-speedlink-pecos-usb-adapter-sl6996-bk-31972

Speedlink Pecos USB Micro Power adapter: 14,99 €

Nutitelefon, auto ja Speedlink Pecos adapter on lahutamatu kolmik. Igast tehnikapoest võib leida selliseid auto sigaretisüütajasse pistetavaid USB-adaptereid. Speedlink Pecos eripäraks on, et see on väga pisikene ja märkamatu. Tavaliselt ulatavad sellised adapterid pesast kaugele välja, Pecos on aga veelgi õhem kui sigaretisüütaja ise.

 

speedlink-korvaklapid-crossfire-sl-8500-must-52696

Speedlink kõrvaklapid Crossfire – 14,99€

Kui teel olles on hea kõrva sisse pista nööpkuularid, siis arvutilaua taga istudes on mugav kasutada kõrva peale asetatavaid kõrvaklappe. Need Speedlinki klapid tõusevad omataoliste seast esile ilusa välimuse ja soodsa hinna poolest. Kaabel on klappide küljest eemaldatav – selleks et saaksid need kaasa võttes mugavamalt kotti pista ilma et kaabel klapi juurest katki läheks. 

 

 

14-velbon-statiiv-ex-mini-53949

Velbon statiiv EX-Mini – 17,99 €

Fotohuvilisele, kes pildistab pisikese kompaktkaameraga või kergema hübriidkaameraga sobib ideaalselt kingituseks ministatiiv või üksjalg. Siin on üks funktsionaalsemaid ja soodsamaid statiive Velboni valikust. Sellel on olemas kõik suure statiivi põhilisemad omadused – ainult et palju pisemas vormis. Kui soovid veel pisemat statiivi – kasvõi sellist, mis sobiks taskusse – siis vaata üle näiteks need 24.99€ maksvad Manfrotto statiivid – Pixi Mini ja Small Pocket Support.

 

15-fotokursus-loodus-ja-portreefoto-42433

Fotokursuse kinkekaart “Loodus- ja portreefoto” – 19,99 €

Jätkame fotohuvilistega. www.fotokursus.ee veebilehel on online-fotokursused. Oma ala asjatundjad ja profifotograafid õpetavad seal pildistamise algtõdesid , fototöötlust, filmimist… Kursusi saab osta on-line`is. Samas on aga Photopointi kauplustes müügil ka ilusad fotokursuste kinkekaardid trükituna paberi peale.

 

silicon-power-all-in-one-kaardilugeja-usb-2.0-valge-22595

Silicon Power All-in-One kaardilugeja – 19.99€

Kui sa tead, et sinu sõber või lähedane ühendab piltide arvutisse laadimiseks digikaamera kaabliga arvuti külge, siis kingi talle mälukaardilugeja. Selle abil on pilte palju mugavam kaamerast arvutisse saada. Lisaks on piltide arvutisse laadimine üldjuhul ka kiirem. Lisaks tavalistele SD mälukaartidele toetab see ka kõiki teisi levinud mälukaarte – kaasa arvatud mobiiltelefonide sees olevaid Micro SD kaarte. 

 

16-razer-hiirematt-goliathus-control-2013-l-52423

Razer hiirematt Goliathus Control 2013 Large – 24,99 €

Kui oled harjunud hiirt hea mati peal liigutama, ei taha sa hiirt enam naljalt paljale lauale panna. Photopointi valikus on aukartustäratav hulk hiirematte – kokku 68 erinevat. Siin on kõige lihtsamaid ja soodsamaid mõne-euroseid matte, mille peal on igasuguseid pilte. Siin on ka spetsiaalselt mängureile mõeldud alumiiniumplaate. Siin välja toodud hiirematt on pärit arvutimängurite tarvikute valmistaja Razeri kollektsioonist. Pehme pinnaga ning õmmeldud servaga. Selle pind on optimeeritud spetsiaalselt tagamaks võimalikult täpse toimimise laserhiirte sensorite jaoks.

 

 

Loodan, et leidsid ülalolevast valikust enda jaoks kasvõi ühegi õige vastuse ning oled juba asunud oma kontrolltööd täitma. Need olid kingiideed Photopointist – hinnavahemikus 0-25€. Passi peale – peagi jagame siin sinuga ka järgmisi spikreid. Juba varsti poetame sinu ekraanile kingispikri vahemikus 25-50 eurot. 

Vaata kõiki Photopointi ajaveebi 2013 kingispikreid:

 Photopointi valik parimatest fotoaparaatidest ja tahvelarvutitest:

 

(5756)

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast