Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi kingispikker 2013. Jõulukingitused hinnavahemikus 25€ – 50€

kingiideed-25-50-1

Kontrolltöö küsimus number kaks. Leia kingitus, mille hind jääks vahemikku 25-50€.

50 euro eest tehnikapoest leida mõistlik kingitus? Esimese hooga võib tunduda küll, et midagi praktilist sealt ei saa. Ei, seekord saad küll kontrolltöö tulemuseks kolme pika miinusega. Kiika korra kontrollküsimusi ning näed isegi, et valikus on võimalusi küllaga.

See on Photopointi ajaveebi 5-st spikrist koosneva seeria teine abimees. Ülejäänud leiad siit:

Kõik selles artiklis välja toodud kingitused jäävad hinnavahemikku 25-50€ ning lihtsaks jälgimiseks reastame need hinna järgi alustades kõige soodsamast. Vaatame:

 

Soovitused-2013-7

Platinet Tablet Flash Drive: 10,49€ – 37,99€

Tahvelarvuti omanikke on Maarjamaal nüüdseks ehk vast juba rohkem kui tavaarvutit omavaid kodanikke. Seetõttu on väga hea kingikotti poetada mälupulk, mis töötab nii tahvelarvuti (Android operatsioonisüsteemiga seadmed) kui ka ükstapuha millise tavaarvutiga. See on mugav lahend ka juhtudel kui sülearvutist kiirelt viimane koduvideo või muusikafail tahvelarvutisse ümber kopeerida. Antud pulkadest kirjutasime lähemalt ka siinsamas Photopointi ajaveebis.

 

Soovitused-2013-8

Manfrotto fotokott Amica 20: 29,99€

Ära lase oma sõbral fotoaparaati kilekotis või lahtiselt käekotis kaasas kanda. See stiilne fotokott mahutab peegelkaamera koos kitobjektiiviga või hoopis hübriidkaamera koos suurema toruga. Tegelikult on tegu ju igatpidi funktsionaalse ning kasuliku kingitusega. Ning sellepärast ei tasu ka muretseda, kui kingisaajal fotokott juba olemas on. Topelt ei kärise!

Otsid hoopis suurema kaamera jaoks kotti? Tegelikult on Photopointi tootevalikus üle pooletuhande erineva fotokoti. Tule tutvu valikuga lähemalt Photopointi veebipoes.

 

Soovitused-2013-11

Camgloss Photo Cleaning Kit: 31,99€

Ka fotoaparaat, olgu selleks siis peegelkaamera, hübriidkaamera või kompaktkaamera, tahab puhas olla. Erinevate tarvikute vahel orienteerumine võib keeruline olla ning seetõttu pakutakse puhastustarvikuid tihti ka komplektidena. Camgloss Photo Cleaning Kit on mugav komplekt, kust leiab kõik vajalikud tarvikud nii kaamera, sensori kui ka objektiivi puhtana hoidmiseks. Tuleta oma lähedasele meelde, et ka kaamera vajab hoolt ja armastust ning poeta tema jõulukuuse alla kaamera puhastuskomplekt. 

 

 

Soovitused-2013-6

Panasonic akulaadija BQ-CC09 + 4×1900: 33,99€

Patareisid on tihti vaja ning tavaliselt just siis, kui kodus tagavara enam pole. Nüüd aga unustame mustad jõulud ning hakkame roheliseks. Lõpeta patareide ostmise ning keskkonnajaama saatmise ning võta hoopis akupatareid koos kvaliteetse laadijaga ning pista kingikotti.

Panasonic Evolta seeria akud on kvaliteetsed – need ei tühjene iseenesest. Peale aastast sahtlis seismist saab väga edukalt veel kella, mänguauto või fotoaparaadi välgu sisse panna. Universaalsemat kingisoovitust ikka annab otsida! Ning takkaotsa on tegu praktilise kingiga.

 

Soovitused-2013-9

Pildiraam CK 901 12×0 Family: 39,99€

Pildiraam ei pruugi olla alati kõige parem jõulukink. Seda just selles aspektis, et neid kingitakse päris palju ning üks on igavam kui teine. Unusta nüüd ära kogu eelnev tekst, võta kõrvaloleval pildil kujutatud puukujuline pildiraam, pane enda, pereliikme(te), sõbra, kasvõi erinevad meme’d raami ning usu mind – see kink jääb väga pikaks ajaks meelde. Tulevikus sinul seda hea vaadata ning sõbral seisab see pikka aega kaminasimsil aukohal.

 

 

Soovitused-2013-5

Panasonic Power Bank QE-QL102: 39,99€

Nagu elektriautod, nii ka nutitelefonid ning tahvelarvutid – esiteks peab neid pea igal öösel laadima ning sõltumata sellest, kuipalju neil akus särtsu ka pole, piidleme närviliselt pügalaid / protsente aku juures. Võta üks mobiilne akulaadija välja minnes kaasa ning ole õndsas rahus teadmisega, et ka keset Pirogovi platsi saad uusaastaööl oma nutitelefoni akut laadida.
NB! Ei sobi elektriauto turgutamiseks :)

 

Soovitused-2013-4

Pildiraam Bad Disain 10×15 triple: 41,99€

Sada aastat tuult, vihma ja päikest ning vana põrandalaud vanaema aidast. Tulemiks on unikaalsed käsitööna siinsamas Eestis valmistatud pildiraamid, mille seast kahte ühesugust ei ole võimalik leida. Võta seda kui unikaalsed kinki, ökokinki või säästukinki – vahet pole. Peaasi, et enne raami pakkimist ilusad pildid sisse paned. 

 

 

Soovitused-2013-13

Velbon statiiv CX-888 : 41,99€

Ühe fotograafi varustuse hulgas peaks olema ka üks statiiv. Statiiv on ju see tore abivahend, mis võimaldab kaamera hoida stabiilsena pikkadel talveöödel ning ka siis, kui käed ootusärevuses värisevad. Velbon CX-888 ei ole küll kõige kangem egas ka kõige soodsam, kuid alustavale fotograafile siiski soodne abivahend. Kolme sektsiooniga jalad võimaldavad selle kaameratoe pakkida mugavalt kokku metsa minekuks või reisiks. Samas töökõrgust välja tõmmatud jalgadega nagu raba. Kiirkinnitusplaat, mugava pea – mida selle hinna eest enamat soovida.

 

Soovitused-2013-14

Lumiquest Softbox III : 41,99€

Oled alustav fotograaf või elukutseline päevapiltnik – vahet pole. Me kõik soovime kaadris olevat valgust kontrollida, et soovitud tulemit saavutada. Lumiquesti tootevalikust leiab välgutarvikuid ühest äärmusest teiseni, kuid üks softbox annab välgu ees palju juurde. Seetõttu võib fotohuvilisele sõbrale kinkida südamerahuga välgu jaoks Lumiquest SoftBox III tarviku. Sobib see enamusele välklampidele ning komplektis on kõik vajalik olemas.

 

Soovitused-2013-3

Pentax binokkel Jupiter III 8×21 : 49,00€

Lähed teatrisse või soovid niisama linnukesi vaadata (metsas või naabri rõdul – loodame, et jõuluvana seda tänavu ei küsi). Üks binokkel kulub ikka marjaks ära. Photopointi tootevalikus on väga erinevaid binokleid, kuid Jupiter III on neist kõige soodsam. 49€ eest toob tegelikult Jõuluvana piisavalt palju lähemale.

 

 

Soovitused-2013-10

Click & Grow Starter Kit: 49,99€

Vastu aastavahetust uus taim idanema panna võib tunduda veider. Vahet pole, mida vanaema sellest kah arvata võib – e-lillepott sobib kõigile, kes soovivad natukenegi rohelust endale elamisse kuid kuivatavad isegi kaktused ära. 

NB: jõulukuuse kasvatamiseks antud kingitus ei sobi, kuid suveks tilli või tomatit saab kasvatada.

 

 

Soovitused-2013-15

Speedlink kõlarid 2.1 Gravity Veos: 49,99€

Oh kuusepuu, oh kuusepuu… köh, köh… No ei ole minust laululindu ega asenda ka leierkasti pühade ajal. Selle jaoks ongi kõlarid loodud. Pane neil üks saba seina, teine saba sülearvuti, nutitelefoni või teleri taha ning naudi jõululaule nii, et pool maja tühjaks kolib. Jah, need kõlarid võivad väikesed välja näha, kuid häält teevad korralikult. Oma vennale kingikotti neid kõlareid poetades annad edasi ka paar varjatud vihjet: a) su lauluhääl pole üldse nii hea kui sina seda arvad, las Jaak Joala laulab; b) jõuluaeg on parim aeg naabrite peletuseks jne.

 

Soovitused-2013-16

Eneride akulaadija Universal All-in-One: 49,99€

Et ükski jõulupilt ei jääks tegemata sellepärast, et akulaadija maha unustasid. Eneride universaallaadija turgutab pea kõiki liitiumakusid ning ka akupatareisid. Särtsu võib laadijale anda nii seinakontaktist kui ka autos sigaretisüütaja pesast. Tegu on universaalse kingiideega mis sobib kõigile – foto kui arvutiinimestele. Koduperenaistele kui ka vanaemadele.

 

 

Soovitused-2013-17

Apple iPod Shuffle: 49,99€

Kui paar kingispikrit varem õpetasime, kuidas naabreid oma muusikavalikuga peletada, siis nüüd näitame vastupidist. Vastupidist kahes mõttes – kuidas ennast mitte lasta häirida naabrite halvast muusikavalikust või enda muusikat mitte maailmaga jagada. Loomulikult jääb ka kolmas variant – valjult ja valesti klappidest tuleva muusika taustal viimast jõuluhitti kaasa laulda.

Apple iPod Shuffle on legendaarne personaalne muusikamängija, mis suudab väikesest korpusest ning pooleldi näritud õunast hoolimata taasesitada suurepärase kvaliteediga muusikat ning talletada endas suurel hulgal laule. Huvitav, kui nad oleks jätnud õunast ampsu võtmata, kas siis oleks kvaliteet veel parem olnud?

 

Soovitused-2013-2

Fotokursuse kinkekaart “Fotograafia algkursus”: 49,99€

Su sõber ei tea mis otsast kaamerasse piiluda? On siiani arvamusel, et peegelkaamera režiimirattal olev “P” tähendab professionaalset fotograafi? Parima pildi saab siis, kui objektiivi suum on suurem? Jah noh, igasugune lisavarustus, kaadri sättimine ning kõik muu selline on nõrkadele. Leidub selline? No sellisel juhul on tema “kutsehaiguse” parimaks raviks üks sissejuhatav kursus fotograafiasse. 

Fotokursuse “Fotograafia algkursus” katab kõik põhitõed A’st O’ni ehk avast optilise pildiotsijani. Täpsemalt võid uurida juba fotokursus.ee lehelt.

 

Loodame, et nendest soovitustest oli kasu ning leidsite häid ideid, mida kuuse alla poetada. Need olid kingiideed Photopointist – hinnavahemikus 25-50€. Passi peale – peagi jagame siin sinuga ka järgmisi spikreid. Juba varsti poetame sinu ekraanile kingispikri vahemikus 50-100 eurot. 

Vaata kõiki Photopointi ajaveebi 2013 kingispikreid:

 Photopointi valik parimatest fotoaparaatidest ja tahvelarvutitest:

Valiku kingisoovitusi leiad ka siit

(4097)

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast