Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #261: Platinet Bluetooth kõrvaklapid + mikrofon Sport PM1080

Ilusad kevadised ilmad piiluvad juba vägagi usinalt pilve tagant välja ning utsitavad meid üha rohkem õues liikuma ning sportlikke eluviise harrastama. Et aga meie spordihoog ei takerduks tüütutesse juhtmetesse on alati asjalikeks abilisteks ühed korralikud juhtmevabad kõrvaklapid. Ning kuigi vahepeal võib tunduda, et rohkem küll uudse disainiga juhtmevabasid kõrvaklappe pole enam keegi suuteline välja mõtlema, siis Platinet on jällegi millegi põnevaga lagedale tulnud – teie ees on sellenädalane kasulik vidin Platinet Bluetooth kõrvaklapid + mikrofon Sport PM1080.

Just täpselt sellised ülimalt praktilised Platinet Bluetooth mikrofoniga kõrvaklapid Sport PM1080 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet Sport PM1080 on täielikult juhtmevabad kõrvasisese disainiga Bluetooth kõrvaklapid. Täpsemalt on tegemist kahe individuaalse klapiga, mida ei ühenda ükski kaabel, kuid mis suudavad endas peita nii võimsad 10 mm elemendid kui ka mikrofoni. Seejuures suudavad klapid ka jääda ülimalt kergeteks ja kompaktseteks, et tagada ülim mugavus iga tegevuse ajal.

Mis aga teeb just need Platinet Bluetooth kõrvaklapid teistest erilisemaks on nende ülimalt praktiline laadimise võimalus kaasaskantava laadimisdoki abil. Nimelt on klappidega komplektis kaasas 1500 mAh mahutavusega laadimisdokk, mis võimaldab kõrvaklappe laadida nii kodus kui ka liikvel olles. Laadimiseks piisabki vaid klappide dokki asetamisest ning seejuures annab punane tuluke mugavalt teada laadimisest ja sinise tulukese süttimisel on klapid täis laetud. Lisaks laadimisele on dokk ka praktiline vahend kõrvaklappide hoiustamiseks, et vältida nende kadumist. Seejuures muudavad integreeritud magnetid kõrvaklappide ja laadimisdoki omavahelise koostöö lihtsaks ja mugavaks.

Hoolimata oma väiksusest ei ole ohverdatud ka kõrvaklappide nii-öelda juhtpulti. Mõlemal kõrvaklapi peal on ka esialgu märkamatu nupp, mille vajutamisel saab nii laulude vahel valida kui ka kõnedele vastata. Kõrvaklapid on varustatud Bluetooth 4.2 ühendusega ning 85 mAh akuga ning klappe saab kasutada eraldi.

Ühe klapi tööraadiuseks on 15 meetrit ja komplektina kasutades on selleks 10 meetrit. Samuti oleneb kasutusviisist ka aku kestvus – ühel klapid on selleks 6–7 tundi ning kahel klapil koos 4–5 tundi. Kõrvaklappide laadimisaeg on kuni 2 tundi. Komplektis kaasas on veel ka praktiline kandekott ning microUSB kaabel laadimisdoki laadimiseks.

Kui nüüd tunned, et just sellised ülimalt kompaktsed Platinet Bluetooth mikrofoniga kõrvaklapid on Sinu elust puudu, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik nende Platinet Bluetooth mikrofoniga kõrvaklappide Sport PM1080 uueks omanikuks. Loomulikult leiad need vinged juhtmevabad kõrvaklapid ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(764)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet kõrvaklapid + mikrofon Bluetooth Sport PM1080, must (43892)
  • Kvaliteetsed kõrvasisesed juhtmevabad kõrvaklapid
  • Bluetooth 4.2 ühendusega
  • Selge ja kvaliteetne mürasummutusega heli
  • Kauakestev aku & kaasaskantav laadimisdokk
  • Integreeritud mikrofon
39.99€49.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga