Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 40. Turvakinnitusega randmerihm sinu peegelkaamerale

Mõnikord ei ole iga peegelkaameraga kaasa tulev pikk kaamerarihm sugugi hea abimees. Pika säriajaga pildistades meeldib tuulel seda kõlgutada, samuti tolkneb see häirivalt kaadrisse filmimise ajal ning segab randme ümber kerituna nuppudele vajutamist. Siin on üks alternatiiv pikale kaamerarihmale – lühike randmerihm. Ühte sellist vaatasime me kasulike vidinate kõige esimeses postituses. Tänane on aga pisut edasiarenenum, kuna selle saan takjapaela abil randme külge kinnitada nii, et kaamera ka haaardest välja libisedes kolinal puruks ei lendaks. BIG`i lisakinnitusega randmerihm 19.99€. Vaatame lähemalt:

BIG`i turvakinnitusega randmerihm on sel nädalavahetusel nautinud lausa enneolematut populaarsust. 90 kommentaari on “Kasulikud vidinad” artikliseeria absoluutne rekord. Ehk tuleks seda rihma pidada siis ka siiani kõige kasulikumaks vidinaks? Igal juhul on nüüd viimane aeg teatavaks teha see üks kommenteerija, kes sellesama piltidel poseeriva randmerihma enesele saab. Random.org numbrigeneraator viskas tänaseks õnnenumbriks ette “83”. Seega saab nüüd Joonas Priimägi pika kaamerarihma seadmise asemel hoopis oma kaamera seadetele keskenduda. Joonasele soovime “rihm ribadeks” ja võtame kohe ühendust ka. Aitäh kõigile asjalike mõtete eest kaamerarihmade teemal!

See BIG`i randmerihm mahub hädavaevu kasulike vidinate hinna piirmäära (20 €) sisse. Photopointis on selle hinnaks 19.99€.

Mis seal muud, kui harutame vidina pakendist lahti. Kunsthankse pealispinnaga padjand näeb päris matšo välja.

Vidin koosneb kolmest eraldi osast. Pehmest neopreenist valmistatud randmekinnitus, plastikust alus ning neid ühendav rihm.

Rihma ülemine ots tuleb kinnitada kaamera külge. Kusjuures pandlasüsteem on üsna mugav – vajadusel saab rihma kiirelt suuremaks-väiksemaks tellida ning samas püsib rihm hästi fikseerituna paigal ja järele ei anna.

Plastikust alusplaat on varustatud metallist kruviga. Selle abil kinnitub randmerihma teine pool kamaera alla – statiivikeermesse.

Randmerihma alusplaadi teisel küljel on samuti metallist statiivikeere – nii saab kaamerat statiivile asetada randmerihma eemaldamata. Alusplaat on valmistatud nii, et ststiivi toetav pind oleks võimalikult lai. Tegelikult on siin siiski üks sselle randmerihma miinustest – ega sellise vahelüli osemasolu kaamera stabiilsusele statiivil ikka kasuks ei tule.

Randmerihm on varustatud kinnitusega, mis aheldab kaamera pildistaja käe külge. Takjakinnitusega.

Nagu näha, on see kinnitus disainitud pigem mehisemate randmete jaoks…

…peaaegu selliste.

Kui kaamera niiviisi kinnitatud on, ei pea pildistades muretsema selle maha kukkumise pärast.

Kui keegi tahab tulla sinu peegelkaamerat röövima, siis pole vargale vastu lõugu andmiseks nukke vaja peale panna. Kui keegi muidugi julgebki sellise relvastusega fotoässale läheneda.

Võib puusalt sarivõtet lasta nagu tõeline profifotograaf…

Photopointi järelteenindusse tuuakse igal kuul mõni objektiiv, mis on esiläätsepidi vastu maad lennanud. Heal juhul on katki ainult bajonett, halvemal ka midagi eestpoolt. Kui sulle pikk kaamerarihm ei meeldi, siis ära ka päris ilma pildista – peegelkaamera on selle jaoks liiga kallis. Võid proovida näiteks sedasama randmerihma.

(978)

Artiklis kirjeldatud tooted:
BIG kaamera randmerihm Safe (443001)
  • Ergonoomiline käerihm
  • Toestab kätt kaamera hoidmisel
  • Mugav pehmenduspadi
  • Kaasas statiiviadapter
  • Sobib igale peegelkaamerale
19.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga