Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #342: Harman 35mm filmikaamera

Tähtsate hetkede jäädvustamiseks oleme selle nädala kasulikuks vidinaks valinud Harman 35mm filmikaamera. Välimuselt oleks tegemist justkui ühekordse kaameraga, kuid tegelikult saab Harman filmikaamerat kasutada korduvalt. Harman filmikaamera sobib suurepäraselt nii igapäevaste kui ka eriliste hetkede jäädvustamiseks. Traditsioonilisele filmile pildistades saad oma tehtud fotodele anda hoopis teistsuguse vaatenurga. Kindlasti pöörad seda kaamerat kasutades ka iga pildi tegemisele rohkem tähelepanu, võrreldes näiteks peegel– või hübriidkaameraga pildistades. Seega võivad ilmutamisel välja tulla hoopis paremad fotod kui tavaliselt.

Just täpselt sellise Harman filmikaamera loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Tänapäeval müügil olevad korduvkasutatavad kaamerad teevad üsna korralikke pilte, kui olla pildistataval objektil piisavalt lähedal ja kasutada ka välku. Filmikaamera kasutamiseks ei ole vaja olulisi tehnilisi teadmisi ja kaamera kasutamisega saab tõenäoliselt hakkama igaüks. Samuti teeb Harman 35mm filmikaamera eriliseks ka selle retrolik välimus.

Harman 35mm filmikaameral on integreeritud välk, millega saab tähtsad hetked ilusti üles pildistada. Samuti on komplektis kaasas 2 Kentemere Pan400 36 filmirulli, et saaksid pildid ka kohe filmile salvestada. Harman 35mm kaamera töötab 1 × AAA patareil (komplektis kaasas).

Seda tüüpi kaamerat kasutades ei saa pilte muuta ega filtritega erilisemaks teha, mis annavad justkui kaamerale väärtust juurde – nii ei tea kunagi kui erilised tehtud pildid välja tulevad. Seega kui oled suur filmile pildistamise fänn, siis on see lihtsasti kasutatav Harman filmikaamera just sulle mõeldud, kuna tegemist on veelgi mugavama lahendusega. Erinevalt ühekordsest kaamerast saad Harman filmikaameraga pildistada korduvalt, ning säästa rohkem keskkonda, kuna plastikust kaamera ei lenda prügikasti kohe peale esimest kasutuskorda.

Kui nüüd tunned, et just selline mugav ja lihtne korduvkasutatav kaamera võiks ka sinul olemas olla, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Harman 35mm filmikaamera uueks omanikuks. Loomulikult leiad Harman 35mm filmikaamera ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(2012)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Harman Camera Kit 35mm
  • Klassikaline filmikaamera
  • Kasutab standardset 35 mm filmi
  • Sisseehitatud välk
  • Toide: 1 × AAA patareid
  • Komplektis kaks filmirulli
44.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga