Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Aitab värisemisest – FeiyuTech videostabilisaatoritel on nüüd kevadhinnad

FeiyuTech’i ametliku maaletooja ja partnerina on meil võimalus Sulle kõige populaarsemaid FeiyuTech kaamera stabilisaatoreid pakkuda eriti heade kevaddiilidena. Vaata üle ja telli veebikaubamajast või osta mõnest meie esinduskauplusest.

Juhul, kui sul hetkel jääb rahalisi vahendeid uue kaamera jaoks puudu, siis järelmaksuga ostes saad selle kohe kätte, aga maksma hakkad alles suvel.


FeiyuTech Vimble 2 videostabilisaator nutitelefonile ainult 69,99€

Feiyutech Vimble 2

Nutitelefonide videosalvestuse kvaliteet on tänasel päeval väga hea, aga käest filmides ei jää video sageli nii sujuv nagu sooviks. Stabiilsete kaadrite saavutamiseks tuleb appi võtta eraldi vidin, milleks on stabilisaator ehk gimbal.

Üheks selliseks on populaarne FeiyuTech Vimble 2, millel on nüüd soodushinnaks 69,99€ (tavahind 109€).

Selle külge saad kinnitada nutiseadme (laius 5,5-8 cm) ja hakata koheselt salvestama professionaalseid videoid. Juhtkang annab sulle 320-kraadise kontrolli stabilisaatori pöörleva ja kallutava telje üle. Vimble 2 on varustatud uudse pikeneva teleskoopvarrega, mille horisontaal- ja vertikaalasendit saad kiirelt vahetada –  nii on lihtsam teha selfie’sid või Instagram & Facebook live videoid.

Seade on varustatud integreeritud akuga, mis kestab kuni 5 tundi järjest ning tänu Bluetooth ühendusele on telefoni kontrollimine imelihtne ja Vicool rakendus pakub mitmeid foto- ja videofunktsioone nagu näo või objekti jälgimine.

Saadaval nii musta kui space grey värvi versioonid ning komplektis on ministatiiv ja mõnus kandekohver.

 

Soodne FeiyuTech Vimble 2 gimbal ootab Sind meie veebikaubamajas ››

 


Soodushinnaga FeiyuTech AK4000 ostul saad kingituseks Summon+ kaamera ja Follow Focuse

FeiyuTech AK4000

Kui soovid teha filmilikult sujuvate kaadritega videot, kus kaamera liigub mööda trajektoori, siis vajad enda videotarvikute arsenali motoriseeritud stabilisaatorit ehk gimbalit. 

Selliseks tööks sobib imehästi FeiyuTech AK4000 – eriti nüüd, kui sellel on soodushind 499€ (649€) ja lisaks anname sulle kingituseks kaasa Feiyutech Summon+ kaamera (väärtus 249€) ning ka FeiyuTech Follow Focus AKF I (väärtus 49,99€).

Summon+ on olemuselt 3-teljeline stabilisaator, millele on koheselt külge lisatud kvaliteetne kaamera. Seetõttu sobib see FeiyuTech gimbal hästi neile, kellel pole veel korraliku kaamerat, aga soovivad enda seiklustest ja tegemistest kvaliteetset materjali salvestada.

feiyutech-summon+-photopoint-rent

Kaamera külge kinnitatav ja AK4000 ühendatav Follow Focus vidin võimaldab muuta fookust manuaalselt otse stabilisaatorilt ja seeläbi on video täpsem.

feiyutech-follow-focus-akfi
FeiyuTech Follow Focus AKF I

Uus AK4000 stabilisaator on A1000 ja A2000 seeria omadega võrreldes läbinud olulise täiustuskuuri. Senisest suuremad mootorid suudavad gimbali peal asetsevat kaamerat paremini stabiliseerida ning uued tarkvaraalgoritmid võitlevad mikro- ja makrovärinate vastu. Kõige selle tulemusel saad filmida ülisujuva video ka siis, kui kiires olukorras gimbali ideaalseks stabiliseerimiseks aega napib.

 

Feiyutech AK4000 telg on nüüd sarnaselt DJI Ronin S stabilisaatorile 45-kraadise nurga all, et see ei varjaks kaamera LCD-ekraani ning käepidemele on integreeritud puuteekraan, millelt saab valida kaamera seadistusi ja programmeerida stabilisaatori gimbali liikumist. Lisaks puuteekraanile on stabilisaatori käepidemel 7 nuppu, joystick ja suur ratas. Kui vanemate mudelite puhul toimis gimbali pea liigutamine joysticki abil, siis nüüd saab seda liikumist soovi korral ka ratta abil juhtida. Märksa sujuvamalt ja täpsemalt.

 

Osta FeiyuTech AK4000 ja tee Hollywoodi kvaliteediga videoid ››

 


Feiyutech AK2000 on hetkel 30€ soodsam

feiyutech-ak2000-photopoint-rent_1200x628

FeiyuTech AK2000 stabilisaatori suured mootorid suudavad gimbali peal asetsevat kaamerat paremini stabiliseerida ning uued tarkvaraalgoritmid võitlevad mikro- ja makrovärinate vastu.

Kõige selle tulemusel saad filmida ülisujuva video ka siis, kui kiires olukorras stabilisaatori ideaalseks stabiliseerimiseks aega napib.

 

Feiyutech AK2000 telg on nüüd sarnaselt DJI Ronin S stabilisaatorile 45-kraadise nurga all, et see ei varjaks kaamera LCD-ekraani ning käepidemele on integreeritud puuteekraan, millelt saab valida kaamera seadistusi ja programmeerida stabilisaatori gimbali liikumist. Lisaks puuteekraanile on stabilisaatori käepidemel 7 nuppu, joystick ja suur ratas. Kui vanemate mudelite puhul toimis gimbali pea liigutamine joysticki abil, siis nüüd saab seda liikumist soovi korral ka ratta abil juhtida. Märksa sujuvamalt ja täpsemalt.

 

FeiyuTech AK2000 on müügil soodushinnaga 369€. Telli ära ››

 


Innovatiivne FeiyuTech SPG 2 nutitelefoni stabilisaator soodushinnaga 169€

feiyutech-spg2-photopoint_2

Elu on täis spontaanseid hetki, mida oleks vinge lisaks mälupiltidele ka videole jäädvustada. Tänu igapäevaselt kaasas olevale nutitelefonile ja selle kaamerale on meil võimalus need tabamused kätte saada, aga sageli on salvestatud klipid hüplevad – sujuva pildi loomiseks võiks kasutusele võtta FeiyuTech SPG2 stabilisaatori.

FeiyuTech SPG2 on kolmeteljeline videostabilisaator, mille külge saab kinnitada nutitelefoni maksimaalse laiusega 57 mm kuni 95 mm. Seadmel on multifunktsionaalne valikuratas, millega saab suumida videosse sisse või välja, jälgida ja muuta fookust ning kohandada gimbali peal asetseva seadme parameetreid.

 

Lisaks on käepidemel vähese energiatarbega OLED-ekraaniga, mis kuvab gimbali seadeid, töörežiime, aku laetuse taset ja palju muud ja tänu pritsme- ja tolmukindlale disainile saad videoklippe filmida ka vihmastel päevadel.

feiyutech-spg2-photopoint-vlog-instagram

Kui vajad seadet, mis aitaks videoblogide, otseülekannete või Instagram & Facebook stooride jaoks nutitelefoniga filmida ülisujuvaid ja värinate vabasid videoid, siis SPG2 näol on tegemist ühe kõige mugavama seadmega, mis on hetkel turul saadaval.

 

Aitab värisemisest – osta FeiyuTech SPG2 stabilisaator ››

 


FeiyuTech G6 Plus 3in1 gimbal on praegu 40€ soodsam

feiyutech-g6-plus-photopoint-banner-notext

FeiyuTech G6 Plus 3in1 stabilisaatori peal saab filmimiseks kasutada nii nutitelefone, seikluskaameraid kui ka väiksemaid hübriid- ja kompaktkaameraid.

Kui tavaliselt on puhta ja sujuva video filmiseks vaja erinevate kaameratüüpide jaoks erinevat stabilisaatorit, siis FeiyuTech on selle probleemi lahendanud G6 Plus abil. See ühildub GoPro HERO seeria seikluskaameratega, Sony DSC-RX0 kaameraga, väiksemate hübriid- ja kompaktkaameratega (nt. Sony a6300/a6500, Sony RX100 seeria jms) ning enamike nutitelefonidega, mille maksimaalne laius jääb 57 mm kuni 84 mm vahele.

 

Kui vajad seadet, millega filmida Hollywoodi stiilis ülisujuvaid ja värinate vabasid videoid, siis G6 Plus näol on tegemist ühe kõige innovaatilisema ja mugavama kõik-ühes kaamera stabilisaatoriga, mis hetkel turul on saadaval.

 

FeiyuTech G6 PLus on müügil soodushinnaga 259€. Telli ära ››

 


Lisaks eelpool nimetatud kõige populaarsematele stabilisaatoritele on  kevadise soodushinnaga müügil ka FeiyuTech Summon+, FeiyuTech G6 ja FeiyuTech G5.

 

Vali endale sobivaim ja telli see tasuta mistahes Eestimaa otsa ››

(1135)

Artiklis kirjeldatud tooted:
FeiyuTech Vimble 2, must
  • Kolmeteljeline videostabilisaator nutitelefonile
  • Teleskoopvars pikeneb kuni 18 cm
  • Käepidemel kaamera juhtnupud
  • Töötab Vicool rakendusega
  • Aku kestab kuni 5 tundi
FeiyuTech SPG 2
  • Kolmeteljeline videostabilisaator nutitelefonile
  • Käepidemel kaamera juhtnupud
  • Toetab kuni 300 g raskust
  • Aku kestab kuni 14 tundi
  • Pritsmekindel disain
FeiyuTech AK2000
  • Kolmeteljeline motoriseeritud stabilisaator
  • Tagab sujuva ja värinavaba kaameraliikumise
  • Toetab kuni 2,8 kg kilost raskust
  • Aku vastupidavus kuni 12 tundi
  • Kompaktne ja kerge konstruktsioon
FeiyuTech G6 Plus
  • Universaalne videostabilisaator
  • Sobib kaameratele ja telefonidele
  • Toetab kuni 800 g raskust
  • Aku kestab kuni 9 tundi
  • Kompaktne ja kerge konstruktsioon
FeiyuTech Vimble 2, space gray
  • Kolmeteljeline videostabilisaator nutitelefonile
  • Teleskoopvars pikeneb kuni 18 cm
  • Käepidemel kaamera juhtnupud
  • Töötab Vicool rakendusega
  • Aku kestab kuni 5 tundi
FeiyuTech AK4000
  • Kolmeteljeline motoriseeritud stabilisaator
  • Tagab sujuva ja värinavaba kaameraliikumise
  • Toetab kuni 4 kg kilost raskust
  • Aku vastupidavus kuni 12 tundi
  • Kompaktne ja kerge konstruktsioon
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga