Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #214: Manfrotto nutitelefoni hoidja MCLAMP

Telefonitootjate vahel tundub käivat järjepidev võitlus, et kelle nutitelefonis peitub just see kõige teravamaid, erksamaid ja detailirohkemaid pilte tegev kaamera. Ning kuigi nutitelefonide pildikvaliteet sageli veel siiski ei küündi peegelkaamerate, hübriidkaamerate ning kompaktkaamerate tasemele, siis sellegipoolest kasutame me oma nutitelefone lisaks õhtustele selfie-maratonidele üha sagedamini ka näiteks kaunite loodusvaadete jäädvustamiseks. Seetõttu olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud ühe ilmselt igale nutifotograafile asendamatu abilise – Manfrotto nutitelefoni hoidja MCLAMP.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 9 – Helen. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Manfrotto MCLAMP nutitelefoni hoidja näol on tegemist statiiviadapteriga, mille abil saad enda nutitelefoni lihtsalt ja kindlalt statiivile kinnitada. Olgu selleks siis tavapärane kolmejalgne statiiv, üksjalg või hoopiski käsistatiiv – MCLAMP kinnitub kõikidele 1/4″ keermetega statiividele. Lihtsalt leia endale meelepärane objekt, mida soovid pildile püüda, paigalda oma nutitelefon hoidjasse, kinnita see statiivile ning oledki valmis nutifotograafina kas või kogu maailma fotodele jäädvustama. Kui aga seejuures tunned, et ehk jääb Sul veidi puudu oskustest, et oma nutitelefoni kaamerast just need parimad fotošedöövrid välja võluda, siis heida pilk peale ka Photopointi Fotokursus.ee keskkonnale, kuhu lausa verivärskena saabus hiljuti Nutifotograafia ABC fotokursus, mis aitab Sind kindlasti mõningate kasulike teadmiste ja nippidega.

Manfrotto MCLAMP nutitelefoni hoidja on varustatud kahe 1/4″ keermega, tänu millelele on võimalik oma telefon statiivile kinnitada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Statiiviadapter on reguleeritava suurusega ning sinna on võimalik turvaliselt kinnitada kõik telefonid, mille laius on kuni 84 mm. Lisaks ei pea kartma, et hoidik võiks kuidagi telefoni kriimustada või et telefon sootuks kuidagi hoidikust välja kukuks, sest hoidik on varustatud ka pehmete silikoonist padjanditega, mis tagavad Sinu telefoni turvalisuse ning hoiavad seda kindlalt enda haardes. Lisaks statiiviadapteril ka 360° pöörlev praktiline tugijalg, mis võimaldab ka näiteks laua peale telefoni seisma panna.

Kui nüüd tekkis tunne, et vajad just seda Manfrotto MCLAMP nutitelefoni hoidjat, et nutifotograafide maailma vallutama hakata, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võibki see Sinu omaks saada. Kui aga esmaspäevani oodata ei jaksa, siis sea sammud Photopointi veebikaubamaja poole, sest lisaks Manfrotto MCLAMP nutitelefoni hoidjale saad just seal nutitelefoni või tahvelarvuti ostmisel tasuta kaasa ka Nutifotograafia ABC fotokursuse.

(849)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Manfrotto nutitelefoni hoidja MCLAMP
  • Kinnita oma nutitelefon statiivile
  • Sobib kuni 84 mm laiusega seadmele
  • Kaks 1/4" keeret statiivile kinnitamiseks
  • Saab kasutada ka käsistatiivil või üksjalal
  • Silikoonist padjandid tagavad turvalise haarde
12.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga