Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #303: Speedlink hiir Reticos RGB

Ikka ja jälle suudab Speedlink oma uudsete ja põnevate tootedisainidega meid üllatada. Nimelt on täiesti tuliuuena Photopointi tootevalikuse potsatanud üks eriliselt äge mängurihiir, mis paneb nii mõnedki teised hallid hiired enda kõrval kahvatuma. Saage tuttavaks meie sellenädalase kasuliku vidinaga, milleks on vinge välimusega Speedlink hiir Reticos RGB.

Just täpselt ühe sellise ülimalt värvika ja funktsionaalse Speedlink Reticos RGB hiire loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlink Reticos RGB puhul tegemist ühe tõeliselt silmapaistva ja vinge välimusega mängurihiirega, mis on ideaalne kaaslane igas arvutimängus domineerimiseks. See on varustatud kuue ergonoomiliselt asetatud nupuga (sh kummeeritud rullik), mis on koos makrodega tarkvaraprogrammis mugavalt seadistatavad. Seejuures tagab ülimalt täpse kursoriliikumise hiire kvaliteetne 5000 dpi Pixart 3325 sensor, mis suudab interpoleeritult saavutada koguni 10 000 dpi tundlikkuse.

Speedlink Reticos hiire muudab silmatorkavaks just selle eriliselt äge disain ja välimus. Nimelt on hiir kaunistatud põneva geomeetrilise mustriga, mis tuleb eriti hästi esile tänu RGB valgustusele, mida on võimalik särama panna tervelt 16,7 miljoni värvitooni vahel valides. Seejuures on ka värvid mugavalt tarkvaraprogrammis seadistatavad ning igaüks saab just endale meelepärased toonid helkima panna. Hiire nurgeline kuju ja metalsed detailid lisavad sellele lisaks veelgi omapära.

Speedlink Reticos hiir sobib kasutamiseks paremakäelistele ning lisaks küljenuppudele on varustatud ka DPI lülitiga. Hiire 180 cm pikkune kaabel tagab mõnusalt suure tööraadiuse ning lisaks on kaabel ka punutud tekstiilsuka sees, mis muudab selle vastupidavaks ka eriliselt tiheda kasutamise korral. Tänu kummeeritud pealispinnale ei lipsa Retico hiir Sinu haardest ka kõige intensiivsematel mänguhetkedel ning selle sujuvalt libisev tald tagab kiire ja täpse liikumise.

Kui nüüd tekkis tunne, et just selline vinge mängurihiir on just Sinu varustusest puudu, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle ägeda Speedlink Reticos RGB hiire uueks omanikuks. Lisaks on Speedlink Reticos RGB loomulikult saadaval ka meie veebikaubamajas.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(374)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink hiir Reticos RGB (SL-680011-BK)
  • 6-nupuline mängurihiir
  • 5000 dpi Pixart 3325 sensor
  • 16,7 miljoni värvitooniga RGB valgustus
  • Seadistatavad makrod ja nupud
  • Kummeeritud pealispind ja sujuv alus
34.99€39.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga