Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #281: tekstiilse pealispinnaga Speedlink juhtmevaba hiir Cius

Üks töökindel ja funktsionaalne arvutihiir kuulub ilmselt pea iga arvutikasutaja põhivarustusse – nii lauaarvutiga kontoris tööd tehes kui ka sülearvutiga liikvel olles. Kuna aga hiire puhul on ilmselt tegemist lisaseadmega, mis leiab igapäevaselt ka väga palju kasutust, siis lisaks töökindlusele võiks ju Sinu arvutihiir ka vingelt stiilne välja näha. Täpselt sellistele kriteeriumitele vastab ka meie sellenädalane kasulik vidin – Speedlink juhtmevaba hiir Cius.

Just täpselt ühe sellise Speedlink Cius juhtmevaba hiire loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlink Cius on stiilne ja praktiliselt töökindel juhtmevaba hiir, mis ei võta Sinu sülearvutikotis üleliia ruumi ega tekita ka erilist lisaraskust. Tegemist ongi pigem väiksemat mõõtu nii-öelda minihiirega (kõigest 95 × 55 × 39 mm), mis ongi ideaalne just nendele, kes soovivad sülearvutiga on-the-go juhtmevabalt toimetada, kuid siiski kasutada ka ühte funktsionaalset kuid kompaktset arvutihiirt.

Speedlink Cius hiir on varustatud kummeeritud rulliku ja nelja pea helitu nupuga, mille tavapärane kliki-heli on summutatud, ning täpse 1600 dpi optilise sensoriga, mille tundlikkus on ka muudetav. Selle sümmeetriline disain tähendab, et hiirt on mugav kasutada nii parema- kui vasakukäelistel ning 2,4 GHz juhtmevaba tehnoloogiaga võid unustada kõik juhtmed koguni kuni 8 meetri raadiuses. Seejuures on aga hiire kasutamine ülimalt lihtsaks tehtud – lihtsalt ühenda USB-vastuvõtja seadmega ning tänu Plug & Play funktsioonile ongi hiir koheselt kasutamiseks valmis – ei mingeid draivereid. Töötamiseks vajab hiir vaid ühte AA patareid, mis on ka komplektis kaasas.

Lisaks mugavusele ja praktilisusele on Speedlink Cius hiire loonud veel ka ütlemata stiilseks ja omanäoliseks. Nimelt on Cius hiirel omapärane tekstiilist pealispind, mis muudab selle väljanägemise vingelt stiilseks. Vastupidav tekstiil on naha vastas mugavalt pehme, kuid samas annab hiirele klassikaliselt modernse välimuse. Lisaks asetsevad hiire külgedel sinised LED tuled, mis hämaras ruumis mahedat valguskuma annavad.

Kui tunned nüüd, et Sinu sülearvutikotist on puudu just selline ülimalt kompaktne ja praktiline Speedlink juhtmevaba hiir Cius, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just teisipäeval saabki üks õnnelik selle Speedlink Cius juhtmevaba hiire uueks omanikuks. Kui aga nii kaua kannatada ei jaksa, siis lisaks mustale Speedlink Cius hiirele leiad meie veebikaubamajast ka veel punast värvi Cius hiire.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(318)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink hiir Cius Wireless, hall (SL-630014-GY)
  • Mugav 4-nupuline juhtmevaba hiir
  • Täpne 1600 dpi sensor
  • Sümmeetriline disain – mugav mõlemas käes
  • Tööraadius: 8 m
  • Stiilne tekstiilist pealispind
Speedlink juhtmevaba hiir Cius Wireless, punane (SL-630014-RD)
  • Mugav 4-nupuline juhtmevaba hiir
  • Täpne 1600 dpi sensor
  • Sümmeetriline disain – mugav mõlemas käes
  • Tööraadius: 8 m
  • Stiilne tekstiilist pealispind
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga