Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #306: Speedlink ergonoomiline hiir Piavo

Töökoha ergonoomika on oluline ning sellest ei tohiks mingil juhul mööda vaadata. Ning tihtipeale aitavad seda tagada vägagi lihtsad meetmed – näiteks ergonoomiliste töövahendite kasutusele võtmine. Seetõttu ongi sellenädalaseks kasulikus vidinaks vertikaalse disainiga Speedlink ergonoomiline hiir Piavo.

Just täpselt ühe sellise Speedlink Piavo ergonoomilise hiire loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlink Piavo on hiir, mille disain ilmselt võib nii mõnegi esmapilgul kulmu kortsutama panna – misasi see veel on?! Lähemal vaatlusel saab selgeks, et tegemist on hiirega, mis võib Sinu igapäevased ülesanded arvutiga tööd tehes kordades pingevabamaks muuta. Intensiivsel arvutihiirega töötamisel teeb meie käsi paratamatult rohkelt monotoonseid liigutusi, mis võivad päeva lõpuks käes valu ja väsimust tekitada. Ning just selliseid vaevusi ongi ühe korraliku ergonoomilise hiire loomisel silmas peetud.

Nimelt on Piavo hiir, millel on ergonoomiline vertikaalne disain, mis tähendab, et hiirt kasutades ongi Sinu käsi selle peal umbes 55-kraadise kaldenurga all ehk palju loomulikumas asendis. Selline hiire disain aitab vältida pingeid nii õlas, käes kui randmes, muutes igapäevased tööülesanded kordades mugavamaks.

Piavo on nii mugav kui ka funktsionaalne. Nimelt on see 5-nupuline juhtmevaba hiir, mis on varustatud optilise 1600 dpi sensori ning täpse kerimisrullikuga. Kaks põhinuppu ning kerimisrullik asetsevadki hiire paremal küljel ja vasakul poolel pöidla alla jäävad kaks lisanuppu. Seejuures on oma vertikaalse disaini tõttu Piavo kasutajaskond vähemalt hetkel veel piiratud vaid paremakäeliste kasutajatega. Hiirel on ka praktiline lüliti, millega saab kiirelt kolmeastmelise sensori tundlikkust seadistada.

Kui Speedlink Piavo ergonoomiliselt vertikaalne disain kõrvale jätta, siis näeb see välja pigem klassikaliselt tagasihoidlik. Seejuures on hiirel stiilselt matt pealispind ning tänu juhtmevabale disainile ei pea ja tüütute kaablite pärast muretsema. 2,4 GHz juhtmevaba tehnoloogia võimaldab hiirt kasutada koguni kuni 10 meetri raadiuses. Seejuures ei vaja Piavo ergonoomiline hiir kasutamiseks mingeid draivereid – lihtsalt ühenda USB-vastuvõtja seadmega hiir ongi koheselt kasutamiseks valmis. Töötamiseks vajab hiir vaid ühte AA patareid, mis on ka komplektis kaasas.

Kui tunned nüüd, et just Speedlink Piavo vertikaalse disainiga ergonoomiline hiir on see, mida Sinu ranne vajab, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just teisipäeval saabki üks õnnelik selle Speedlink Piavo juhtmevaba hiire uueks omanikuks. Kui aga loosiõnnele lootma jääda ei taha, siis loomulikult leiad selle hiire ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(876)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink juhtmevaba hiir Piavo Ergonomic (SL-630019-BK)
  • 5-nupuline juhtmevaba arvutihiir
  • Ergonoomiline vertikaalne disain
  • 1600 dpi optiline sensor
  • Kummeeritud pealispind
  • Sobib paremakäelistele kasutajatele
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga