Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #246: Speedlink hiir Beenie

Arvutihiir – üks põhilisemaid arvutikasutaja lisaseadmeid. Kuid see ei tähenda, et selle peamine kasutuskoht oleks vaid kontori- või kirjutuslaua taga. Kui oled tihtipeale oma sülearvutiga liikvel ning soovid, et Sinu sülearvutikotis oleks alati üks praktiline ja töökindel hiir, mis palju lisaraskust ei tekitaks, üleliia ruumi ei võtaks ning juhetpidi kuskile kinni ka ei jääks, siis sellenädalane kasulik vidin ongi just Sulle mõeldud – ülimalt kompaktne ning praktiline Speedlink hiir Beenie.

Just täpselt ühe sellise Speedlink Beenie hiire loosime välja juba teisipäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlinki üüratust tootevalikust leiab ikka kõikvõimalike kellade ja viledega arvutihiiri. Ning kuigi Beenie tundub pealtnäha täiesti traditsiooniline minihiir, siis tegelikult on ka sellel enda omapära, mis selle mõnest teisest hiirest rohkem esile tõstab. Nimelt on Speedlink Beenie hiir tavapärase USB kaabli asemel varustatud hoopis ülipraktilise kokkukeritava USB kaabliga. See tähendab, et hiire juhtme külge on lisatud mugav kaablihoidik, kuhu saab hiire mitte kasutamise ajaks juhtme kompaktselt kokku kerida ning enam ei pea muretsema, et hiire kaabel müstilisel kombel end kotis mõne teise kaabliga puntrasse seoks.

Hoidikusse kokku keritud hiire kaabli kasutamiseks piisab vaid selle kergest tõmbamisest, kuni oled saavutanud parasjagu vajaliku pikkuse. Kui soovid kaablit tagasi hoidikusse kerida, piisab jällegi vaid selle õrnast tõmbamisest ning kaabel keribki end ise hoidikusse tagasi. Kõik see tähendab ühtlasi ka, et hiire kaabli pikkus on reguleeritav ning seda ulatuses 0,1–0,7 meetrit. Seega ei pea muretsema, et ka hiirt kasutades liialt pikk juhe kuskile taha kinni takerduks ja seeläbi kas sülearvutit või hiirt ennast kahjustaks. Samuti on kaablil praktiline lame disain, mis tagab selle sujuva ning takerdumistevaba kokku ja lahti kerimise.

Speedlink Beenie hiire enda puhul on aga tegemist nii-öelda minihiirega (kõigest 79 × 46 × 32 mm), mis ongi just ideaalne pigem nendele, kes soovivad sülearvutiga on-the-go toimetades siiski arvutihiirt kasutada, kuid nii-öelda tõsist tööd sellega tegema ei hakka ning seega eelstavad kompaktsust mugavusele. Beenie hiir on varustatud kolme peaaegu helitu nupuga, mille tavapärane kliki-heli on summutatud, ning täpse 1200 dpi optilise sensoriga. Selle sümmeetriline disain tähendab, et seda on mugav kasutada nii parema- kui ka vasakukäelistel. Hiire läikiv pealispind annab sellele stiilselt tagasihoidliku välimuse.

Kui tunned nüüd, et Sinu sülearvutikotist on puudu just selline ülimalt kompaktne ja praktiline Speedlink Beenie minihiir, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just teisipäeval saabki üks õnnelik selle Speedlink Beenie hiire uueks omanikuks. Kui aga nii kaua kannatada ei jaksa, siis lisaks mustale Speedlink Beenie hiirele leiad meie veebikaubamajast ka veel punast värvi Beenie hiire.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(370)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink hiir Beenie, must (SL-610012-BK)
  • Kolme nupuga kompaktne arvutihiir
  • Täpne 1200 dpi optiline sensor
  • Sümmeetriline disain – mugav mõlemas käes
  • Lihtne paigaldada
  • Ergonoomiline kuju
7.99€
Speedlink hiir Beenie, punane (SL-610012-RD)
  • Kolme nupuga kompaktne arvutihiir
  • Täpne 1200 dpi optiline sensor
  • Sümmeetriline disain – mugav mõlemas käes
  • Lihtne paigaldada
  • Ergonoomiline kuju
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga