Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #286: Platinet akupank Leather LCD 12 000mAh

Mida nutikamateks ja võimsamateks muutuvad meie laadimist vajavad seadmed, seda rohkem on vaja ka akupankadel nendega sammu pidada, et olla võimalikult tõhusad ja praktilised abilised igal ajahetkel. Seetõttu olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud ühe ütlemata võimeka Platinet Leather LCD 12 000 mAh akupanga.

Just täpselt ühe sellise ülimalt stiilse ja võimsa Platinet akupanga Leather LCD 12 000mAh loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet on Leather LCD akupangas suutnud ühendada nii stiilse välimuse, ülimalt võimeka sisu ning praktilise disaini eriti mugavaks kasutamiseks. Nimelt nagu nimeski viidatud, siis on Leather LCD akupank stiilse nahka imiteeriva pealispinnaga, mis muudab selle välimuse klassikaliselt elegantseks kuid seejuures mitte liialt silmatorkavaks. Kuid lisaks kaunile välimusele, on Platinet Leather LCD akupanga nii-öelda staaromaduseks ilmselt selle ülimalt praktiline LCD ekraan, mis muudab akupanga kasutamise lausa eriliselt mugavaks, kuna võimaldab kiirelt akupanga laetuse taset näha ning seega kiirelt veenduda, kas saad ikka oma nutitelefonile uuesti eluvaimu sisse puhuda või vajab akupank ise ka siiski kerget laadimist.

Stiilsuse ja mugavuse arvelt ei ole Platinet õnneks siiski ka akupanga võimekust ohverdanud. Nimelt on tegemist akupangaga, mille sees peitub vastupidav ja ülimalt võimas 12 000 mAh liitium-polümeer aku, mis võimaldab võrreldes teiste liitium-ioon akupankadega väiksema korpuse sisse tunduvalt rohkem võimsust mahutada. Seetõttu ongi akupanga mõõtmed vaid tühised 142 × 78 × 17 mm.

Lisaks on Platinet Leather LCD akupank varustatud veel ka ülipraktilise integreeritud kaabliga, millal on nii microUSB kui ka USB otsik ning mis peitub mugavalt akupanga korpuse sisse. Seega ei pea muretsema, kui näiteks telefoni laadimiseks vajalik microUSB kaabel peaks ära kaduma või koju ununema – integreeritud kaabliga on akupank alati valmis Sinu microUSB ühendusega seadet laadima. Lisaks on akupangal veel USB 2,1 A väljund, mis on võimeline nii nutitelefone kui ka tahvelarvuteid lisaenergiaga varustama. 12 000 mAh mahutavus võimaldab lisaenergia vajavad seadet laadida umbes kuni 6 korda, kuid see muidugi oleneb ka suuresti Sinu poolt laetava seadme aku mahutavusest.

Kui tunned, et just see Platinet Leather LCD akupank oleks Sinu seadmetele ideaalne lisaenergiat jagav kaaslane, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle stiilse ja ülimalt võimeka Platinet akupanga Leather LCD 12 000mAh uueks omanikuks. Loomulikult leiad Platinet Leather LCD 12 000 mAh akupanga ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(510)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet akupank Leather 12000mAh LCD 2.1A Li-Po (43799)
  • Lae oma seadmeid igal ajal, igal pool
  • Suur 12 000 mAh mahutavus
  • Maksimaalne väljund: 2,1 A
  • LCD ekraan kuvab aku taset
  • Integreeritud kaabel USB ja microUSB pistikutega
37.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga