Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #199: Poldom fotokuulid

img_8106

Jõulud pole enam just eriti kaugete mägede taga ning kuigi igal aastal pühade lähenedes mõtleme, et sellel aastal ei jäta kingiostusid viimasele minutile, siis suudab jõulumöll ikkagi alati väga ootamatult ligi hiilida. Seetõttu olemegi sellel nädalal kasuliku vidina rubriigi peategelaseks valinud Poldom fotokuulid, mis aitavad meie lugejatel aasta kõige kiiremaks perioodiks valmistuda.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 27 – Sirje Kepp, kelle lemmik oli ümmargune fotokuul. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_8119

Jõulukingid ei pea alati olema suured ja kallid. Tihtipeale toovad rohkem rõõmu just lihtsad üllatused, millega on veidi ka vaeva nähtud ning mis tulevad otse südamest. Photopointi veebipoes leiduvad jõulukaubad saidki nimelt sellel nädalal täiendust Poldom fotokuulide näol, mis ongi just täpselt sellised südamlikult armsad – nimelt saad nendega eriti hästi näidata, et kingitust valides ja valmistades oled just konkreetsele inimesele mõelnud.

img_8114

Tegemist on siis vahvate riputatavate jõuluehetega, mille sisse saab panna kaks fotot ning selle siis näiteks kuuse külge riputada. Fotokuule on valikus kahte varianti – üks on klassikaliselt ümmarguse ning teine trendikalt lapiku disainiga. Kuulid on ülilihtsalt keskelt avatavad ning nendega on kaasas ka käepärane šabloon, mille järgi on ülimugav sobiva suurusega fotod valmis lõigata ning siis ehte sisse paigutada. Siinkohal tuleb jällegi appi vana hea PhotoExpress Online keskkond, kus lemmikfotode paberile panemine käib kiirelt ja lihtsalt.

img_8122

Fotokuulid on valmistatud läbipaistvast plastikust ning neil on kuldne kinnitus, mille küljest leiab riputamise jaoks mõeldud sametise punase paela. Seega disaini poolest tekitavad mõlemad fotokuulid sellise mõnusalt sooja jõulutunde. Kuulid on juba eelnevalt pakendatud ilusate punaste jõuluteemaliste karpide sisse, seega soovi korral võib veel kaunistuseks lisada pakkepaela ning Sinu vahva kingitus ongi valmis kuuse all omanikku ootama.

img_8130

Kui tunned, et üks nendest fotokuulidest sobiks just Sulle või mõnele Sinu lähedasele vahvaks jõulukaunistuseks, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning soovitud fotokuul võibki juba esmaspäeval Sinu omaks saada. Kui aga esmaspäevani tundub liiga pikk aeg olevat, siis heida pilk peale ka meie veebipoele.

(1756)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Poldom lapik fotokuul
  • Kahepoolne läbipaistev fotokuul
  • Vahva kingiidee või kuuseehe
  • Lapik disain
  • Lihtne kokku panna
  • Mahutab kaks fotot
Poldom ümar fotokuul
  • Kahepoolne läbipaistev fotokuul
  • Vahva kingiidee või kuuseehe
  • Ümar disain
  • Lihtne kokku panna
  • Mahutab kaks fotot
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga