Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi on müügile jõudnud õhukese disainiga Huawei Matebook D 14 ja D 15 sülearvutid

Photopointi veebipoodi on müügile jõudnud Huawei Matebook D 14 ja D 15 sülearvutid. Moodsa tehnoloogia, õhukese disaini ja Nordic asetuses klaviatuuriga tegelased, mis sobivad ülihästi kõigile, kes armastavad rüperaali endaga pidevalt kaasas kanda. 

Huawei Matebook D 15 on varustatud 15,6-tollise Fullview 1920 × 1080 ekraaniga, mida palistab õhuke 5,3 mm laiune raam. Matebook D 14 seevastu omab pisemat 14-tollist FullView 1920 × 1080 ekraani, millel on  veelgi õhem – 4,8 mm laiune raam. TÜV Rheinland sertifitseeritud ekraan vähendab silmi kahjustavat sinist valgust ning tagab meeldiva ja silmasõbraliku kogemuse ka pikaajalisel kasutusel. Uued Matebook’id on kahtlemata ideaalsed kaaslased neile, kellel on vaja arvutit endaga pidevalt kaasas kanda. D 15 kaalub vaid 1,53 kg ning D 14 üksnes 1,38 kg.

 

 

Mõlemad sülearvutid on varustatud Windows 10 operatsioonisüsteemi, AMD Ryzen 5 3500 U neljatuumalise protsessoriga, 8 GB operatiivmälu ning Radeon Vega 8 videokaardiga, mis üheskoos hoolitsevad selle eest, et iga toiming kulgeks sujuvalt nii tööd tehes kui mängides. Arvuteid eristab aga pooljuhtketas:  15-tollisel Matebook’il on 256 SSD ning 14-tollisel arvutil 512 SSD. Efektiivse õhuvoolu ja kuumuse jaotamise eest hoolitseb mõlemal arvutil vaikne Shark Fin 2.0 ventilaator, mis hoiab arvutit ülekuumenemise eest ka kõige intensiivsemate toimingute käigus. 

Huawei MateBook’i aku hoiab arvutit töös nii päevapikkustel koosolekutel kui järjestikustel loengutel, ilma et peaksid arvutit vahepeal laadima. Samuti võid pikkadel lendudel muretult meelelahutust nautida – aku kestab videoid vaadates kuni 9,5 tundi järjest. Koos sülearvutiga on komplektis ka 65 W USB-C laadija, mis mahub ära isegi taskusse. See laeb Matebook D 53%-ni kõigest 30 minutiga ning lisaks saad seda kasutada oma Huawei nutitelefoniga kiirlaadimiseks ja andmeedastuseks.

 



Matebook on mõnus kaaslane kindlasti kõikidele Huawei nutitelefoni omanikele, sest sel juhul saad nautida ka kahe seadme vahelist sujuvat ühendust. Edastada telefoni ja arvuti vahel faile, vaadata telefoniekraani kuva sülearvutilt või vestelda telefonirakenduses kasutades sülearvuti klaviatuuri.



Huawei Matebook’i omades ei pea sa muretsema ka veebikaamera turvalisuse pärast ning seda pidevalt kinni katma. Uutel sülearvutitel on innovatiivne klaviatuuri sisse peidetud veebikaamera, mis hüppab välja vaid siis, kui seda parajasti vajad. Muul ajal istub see turvaliselt klaviatuuris ning kaitseb Su privaatsust võimalike pahalaste eest.

Olgugi, et Matebook D on muljetavaldavalt õhukese disainiga, on sel rohkelt ühenduspesasid, mille kaudu arvutiga erinevaid lisaseadmeid ühendada. Ning sülearvuti toitenupp täidab ka sõrmejäljelugeja funktsiooni, tänu millele on arvutisse sisselogimine eriti turvaline, mugav ja lihtne.

 

Osta Huawei Matebook sülearvuti Photopointi veebipoest »

(776)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Huawei Matebook D 14" AMD Ryzen 5 8GB/512GB Win 10
  • 14" FullHD IPS ekraaniga sülearvuti
  • Neljatuumaline AMD Ryzen 5 3500U protsessor
  • 512 GB SSD, 8 GB RAM
  • AMD Radeon Vega 8 videokaart
  • Windows 10 operatsioonisüsteem
Huawei Matebook D 15" AMD Ryzen 5 8GB/256GB Win 10
  • 15,6" FullHD IPS ekraaniga sülearvuti
  • Neljatuumaline AMD Ryzen 5 3500U protsessor
  • 256 GB SSD, 8 GB RAM
  • AMD Radeon Vega 8 videokaart
  • Windows 10 operatsioonisüsteem
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga