Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #269: Speedlink USB ventilaator Aero FX LED

Kõlab võib-olla veidi uskumatult, kuid ühel õigel kuumal ja päikselisel suvepäeval võivad isegi Eestis temperatuurid vahel niivõrd kõrgele küündida, et ihkame ühe värskendust pakkuva tuuleiili järele. Seejuures oleks veel eriti hea, kui see tuuleiil oleks käepärast just siis, kui ise seda soovime. Ning just täpselt sellist võimalust pakubki sellenädalane kasulik vidin Speedlink USB ventilaator Aero FX LED.

Just täpselt ühe sellise lennukaid tuuleiile pakkuva Speedlink USB ventilaatori Aero FX LED loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlink Aero FX LED USB ventilaatori puhul on pealtnäha tegemist lihtsa, kuid tegelikult üllatavalt asjaliku vidinaga, mis toob Sinuni mõnusalt jahutavad õhuvood ning mille kasutamine on ka ütlemata lihtne. Lihtsalt leia üks vaba USB pesa – olgu see siis sülearvuti, akupanga või hoopiski autoraadio küljes – ning oledki valmis endale veidi tuulutust pakkuma nii kontorilaua taga kui ka liikvel olles.

Lisaks värskendavatele tuuleiilidele suudab see USB ventilaator ka veidi nii-öelda meelelahutust pakkuda – nimelt on ventilaatori propelleri labad varustatud 5 LED tulukesega, mis tekitavad pilkupüüdvaid ja vahelduvate värvustega LED valgusefekte ja seda kolmes erinevas režiimis. Soovid Sa siis veidi silmapaistvam olla või lihtsalt enda töölauale värvi tuua – LED valgusefektid saavad sellega igatahes edukalt hakkama.

Speedlink USB ventilaatori pikkuseks on 20 cm ning selle metallist vars on tugev kuid paindlik, mis võimaldab seda täiesti igas suunas pöörata ja väänata, et just enda vajadustele sobiv kaldenurk paika panna ja tuuleiilid õiges suunas puhuma saata. Ventilaatoril on pehmed propelleri labad, mis tagavad ka ohutuse – kuigi töötavat ventilaatorit ei ole soovitatav torkida, siis pehmed propelleri labad ka kellelegi otseselt haiget ei tee.

Ventilaatoril on üleni tugev ja vastupidav korpus, mille küljel on ka nupp ventilaatori sisse ja välja lülitamiseks, mis muudab selle kasutamise ütlemata praktiliseks, kuna tänu lülitusfunktsioonile ei pea ventilaatorit mitte kasutades seda USB pesast välja võtma. Ventilaatoril on ka meeldivalt vaikne töörežiim, seega ei pea kartma tüütu ja häiriva põrisemise pärast.

Kui tunned, et just sellise USB ventilaatori abil hakkaks palavatel hetkedel Sinu ümber õhk veidi paremini ringlema, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle ülimalt praktilise Speedlink USB ventilaatori Aero FX LED uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle Speedlink Aero FX LED USB ventilaatori ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(610)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink USB ventilaator Aero FX LED (SL-600501)
  • USB ventilaator arvutile
  • Ühendub arvuti USB pessa
  • Seadistatav kaldenurk
  • LED valgusefektid
  • Vaikne töörežiim
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga