Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Fujifilm X-Pro 3 hübriidkaamera on nüüd müügil

Fujifilm X-Pro3

Fujifilm X-Pro 3 hübriidkaamera on Photopointi kohale jõudnud. X-Pro seeriale omaselt on uus kaamera teistest uutest tulijatest pisut erinev: selle ideeks on ühendada endas viimane tehnoloogia analoog-pildistamise kogemusega. Uuel kaameral on põhimõtteliselt X-T3 sisu, kuid erinevalt eelkäijast varjab X-Pro 3 oma LCD-ekraani. Fujifilmi sooviks on panna fotograafid seeläbi kadreerima läbi pildiotsija. 

X-Pro3 ei tundu kaugelt vaadates väga erinev oma eelkäijast. Lipulaevale kohaselt on sellel robustne magneesiumsulamist korpus, mis on tolmu- pritsme- ning külmumiskindel. Küll aga on kaamera pealmine ja alumine osa tehtud magneesiumsulami asemel titaaniumist. Vastupidavama ja kriimustuskindlama viimistluse soovijale on Fujifilm valmistanud ka kaks pisut kallimat erimudelit, millele on lisatud “Duratect” kate.

X-Pro3 hübriidkaameras on kombineeritud optiline ja elektrooniline pildiotsija, pakkudes fotograafile parimat keskteed. Hybrid Viewfinder pildiotsijal on kokku kolm erinevat vaaterežiimi – optiline, elektrooniline ning elektrooniline rangefinder. Elektrooniline rangefinder on kolmest kõige unikaalsem – sellisel juhul kuvatakse optilise pildiotsija paralleelselt ka elektroonilise pildiotsija info. Viimane töötab kolmes variandis – 100% kaadri kattuvus, 2,5× või 6× suurendusega. Niimoodi on teravustamise, vaatenurga, valge tasakaalu ning särituse nägemine ülimugav ka reaalajas. Lisaks saab seda kasutada käsitsi teravustamise abina optilise pildiotsija vaates.

 

 

Peale selle on elektroonilises režiimis pildiotsija saanud toreda uuenduse kontrastse OLED-paneeli näol, millel on 3.69M pikslit. Mis aga tõeliselt uut X-Pro 3e oma eelkäijast eristab on LCD-puuteekraan, mis on oma tavaolekus suletud ning mida saab avada üksnes 180 kraadi alla suunas keerates (aitab madalalt pildistades kadreerida). Kui LCD on suletud asendis, näete selle asemel väikest ekraani, mis näitab vaikimisi kaamerasätteid (näiteks ISO ja valgetasakaalu). Nende uuendustega üritab Fujifilm suunata kasutajaid otse oma silmaga kadreerima.

Tehnilisest küljest vaadates on X-Pro 3-l sama 26MP BSI X-Trans CMOS sensor, pildiprotsessor ja hübriidne autofookussüsteem nagu X-T3-l. Ning kuigi kaamera ei kelgi oma videovõimekusega, suudab see siiski salvestada eeskujulikku DCI ja UHD 4K videot (30p). Kaameral on kaks SD-kaardi pesa ning UHS-II tugi. Samuti on uuel hübriidil olemas USB 3.1 (Type C), Wi-Fi ja Bluetooth ühendused.

 

 

Fujifilm X-Pro 3 hübriidkaamera Photopointi e-kaubamajas »

 

(546)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Fujifilm X-Pro3 kere, must
  • 26,1-megapiksline APS-C X-Trans CMOS IV sensor
  • Peidetud 3-tolline kallutatav LCD ekraan
  • Hübriidne optiline & elektrooniline pildiotsija
  • Integreeritud WiFi & Bluetooth - juhi kaamerat nutiseadmest
  • Klassikaline ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga