Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 47. USB ventilaator

speedlink-usb-ventilaator-105

Saksamaa arvutitarvikute tootja Speedlink on valmis meisterdanud vidina, mille kasulikkuse hindamisel arvamused üsna kriitiliseks kiskuda võivad. Sellegipoolest esitleme siin kasulike vidinate rubriigis täna sellist ventilaatorit, mis ühendub arvuti USB-pessa ning nupuvajutuse peale arvuti ees istuja kärssavaid ajusid jahutama asub. Sealjuures on ventilaatorilaba sisse paigaldatud LED-tulede süsteem, mis ventika keereldes mitmeid sõnumeid enda peale kuvama hakkab. Vidina nimeks on Speedlink Aero USB ventilaator 8.12€. Kasulik? Ei tea. Huvitav ja teistmoodi? Igatahes. Mis siis muud, kui vaatame aga lähemalt:

NB! Esmaspäeva hommikul loosime sellesama piltidel poseeriva USB ventilaatori välja kõigi vahel, kes kirjutavad siia postituse alla kommentaariumisse vastuse küsimusele: “On see nüüd siis tõepoolest ka kasulik vidin!?”.

USB ventilaator on välja loositud. Numbrigeneraator Random.org viskas täna ette numbri “25″. See tähendab, et selle vidina saab enesele Risto Niinemets, kes nüüd suvel kontoris arvuti ees istudes mõnusaid tuuleiile nautida võib. Võtame Ristoga ühendust. Aitäh kõigile, kes oma mõtted kirja panid :)

speedlink-usb-ventilaator-100 speedlink-usb-ventilaator-101

Pakend…

speedlink-usb-ventilaator-102

… tuleb avada kääridega.

speedlink-usb-ventilaator-103

Vidin ise näeb välja selline. Kuidagi vanamoodsa välimusega USB-pistik, mis muude metalselt läikivate osadega hästi kokku ei sobi. Tugev ja painduv kael, ning pea on valmistatud metallist. Viimase sees on pisike elektrimootor ja välisküljel nupp ja labad.

speedlink-usb-ventilaator-106 speedlink-usb-ventilaator-1

Nupust saab ventilaatori sisse ja välja lülitada. Ventilaatorilabad on paksemast kiletaolisest materjalist ning annavad hästi painduma.

Mis siis muud, kui paneme selle metsalise tööle. Vingete efektide esitlemiseks väntasime kiirelt ka ühe video:

Ventilaator toimib üllatavalt hästi ning paneb umbes 30-40 cm raadiuses õhu üsna korralikult liikuma. Blingivaid LED-lampe võib pidada kas häirivateks või ülilahedateks – oleneb kasutaja meelelaadist. Koostekvaliteedilt on tegemist igatahes korraliku vidinaga – kui ehk välja arvata see USB-pistik, mis oleks pärit justkui mõne vana printerikaabli küljest. Kahtlemata see ventilaator oma tööd – nägusid ventileerida – teeb. Kas aga üks tõsine Eesti mehepoeg sellist vidinat ka kasulikuks peab… selles ma kahtlen. Mõnele kangemale arvutihoolikule sobib selline aga ehk kingipakikesse küll…

(1572)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink Aero Flexible USB Message Fan Vaikse mootoriga vahva ventilaator, mis pakub sulle jahutust

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast