Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Tippklassi Wacom Cintiq Pro 27 on rohkem kui lihtsalt graafikalaud

Wacom Cintiq Pro 27

Hiljuti maailmale tutvustatud Wacom Cintiq Pro 27 saab tänu seninägemata uuendustele olema vastupandamatu kaaslane iga loova inimese jaoks, kes oma töös graafikalauda kasutavad.

Wacom Cintiq Pro 27 disain

Cintiq Pro 27 üks kõige märgatavamaid muutusi peitub selle disainis. Wacom graafikalaudadele omaseks saanud raami sees asuvad nupud on ära kaotatud ning viidud seadme tagaküljel asuvate ergonoomiliste käepidemete külge. Tänu sellele on uuel mudelil ülimalt peen raam ning vaatamata ekraani suurusele on Cintiq Pro 27 oma väliste mõõtude poolest isegi väiksem kui Cintiq Pro 24.

Uuenduskuuri on läbinud ka graafikalaua alus – selle disaini juures on rõhku pandud reguleeritavusele. Küll aga ei ole uus alus seadet ostes komplektis kaasas – selle saad eraldi juurde osta või kohe ühtse komplektina endale soetada.

Samas kui sul on varasemast olemas mõni eelnevate Cintiq mudelitele sobiv alus, siis saad seda ka uue graafikalauaga kasutada. Samuti on võimalik kasutada kõiki VESA kinnitustüübiga jalgasid. 

Ekraan

Kui varasemate Wacom mudelite puhul oli tarvis kasutada välist monitori, siis Cintiq Pro 27 puhul seda vaja ei ole. Uus stuudio kvaliteediga ekraan on 10-bitine, HDR toe ja 4K resolutsiooniga, mille värskendussagedus on 120Hz (varasema 60Hz asemel), muutes parallaksi ning latentsusaja sisuliselt olematuks.

Wacom graafikalaud Cintiq Pro 27

Ekraan pole mitte ainult Pantone-valideeritud, vaid ka Pantone SkinTone-valideeritud, olles sealjuures võimeline kuvama kõiki inimese nahatoone. Ekraan toetab ka multi-toutch’i, mis võimaldab kasutajatel mittedomineeriva käega suumida, objekti pöörata jms. 

Wacom Pro Pen 3 

Graafikalauaga tuleb kaasa ka uue generatsiooni pliiats – Pro Pen 3, mis teeb Wacomi sõnul graafikalaua kasutamise kogemuse tunduvalt paremaks. Seda peamiselt tänu pliiatsi kohandatavusele. Nüüd, kui pliiatsi komponendid on vahetatavad, saavad kasutajad muuta pliiatsi kaalu, paksust ja isegi raskuskeset.

Wacom mängis pisut ka pliiatsil olevad nupud ümber – “kustukummi” tüüpi nuppu enam ei ole, selle asemel lisati kolmas nupp pliiatsi küljele. Samas kui nuppude kasutamine ei ole üldse sinu jaoks, siis saad need pliiatsilt ka lihtsasti eemaldada. 

Wacom Pro Pen 3

Nagu näha pakub tippklassi Wacom Cintiq Pro 27 viimase peal disaini ning kõrgetasemeline inseneritöö ja tehnoloogia teevad selle abil loomingu ellu toomise tõeliseks naudinguks.

 

Telli Wacom Cintiq Pro 27 koos alusega mugavalt veebikaubamajast  ››

 

Pakume võimalust kasutada mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa. 

Photopoint on Wacom ametlik ja pikaajaline premium partner Eestis. Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(130)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Wacom graafikalaud Cintiq Pro 27 + alus
  • 26,9" IPS 4K UHD 120 Hz puutetundlik ekraan
  • 59,6 × 33,5 cm aktiivne ala & üliõhuke raam
  • Igakülgselt kohandatav Wacom Pro Pen 3
  • 8 ExpressKeys otsetee nuppu
  • Komplektis graafikalaua alus
4449€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga