Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #242: Vivanco Mini Quadcopter

Kui kuulda sõna “droon”, hüppavad meile ilmselt esmajoones silme ette pigem just need tõsised droonid, millega kõrgustest lummavaid kaadreid kinni püüda ning ahhetama panevaid videosid filmida.. kuid mis seejuures on enamasti ka sellises hinnaklassis, et suudavad pangakontol üsnagi arvestatava muutuse korraldada. Vivanco hiiglaslikust tootevalikust leiab aga midagi ütlemata põnevat ka just sellistele droonihuvilistele, kelle eesmärgiks pole drooniga nii-öelda tõsist tööd tegema hakata, vaid pigem lihtsalt suuri summasid kulutamata enda meelt lahutada. Teie ette astub sellenädalane põrisevalt kasulik vidin – Vivanco Mini Quadcopter droon.

Just täpselt ühe sellise Vivanco Mini Quadcopteri drooni loosime välja juba esmaspäeval. Nagu uuendatud loosimisprotsessi puhul kombeks, siis leiab loosimine aset hoopis Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Vivanco Mini Quadcopter droon võib oma üliväikse disaini tõttu esmapilgul tunduda tühipalja mänguasjana, kuid kui see kord sisse lülitada, suudab see minidroon ikka korralikud tuurid üles võtta. Sest nimelt oma miniatuursetest mõõtmetest (74 × 74 × 27 mm) ning pea olematust kaalust (14 grammi) hoolimata, on tegemist ikkagi täiesti tõsiseltvõetava lennuvidinaga, mille võimekus ning tehnilised näitajad on lihtsalt veidi tagasihoidlikumad tõsiste droonidega võrreldes, kuid selle juhtimine ning sellega lendamine pakub põnevust ja tekitab elevust nii lastes kui ka täiskasvanutes.

Vivanco Mini Quadcopter on varustatud 100 mAh LiPo akuga (laadimisaeg 30 minutit) ning drooni juhtimine käib praktilise juhtpuldi abil (vajab töötamiseks 2 AAA patareid). Seejuures lisaks meelelahutuslike 360° pöörete ning saltode tegemisele on minidrooniga lendamine samas ka hea viis, kuidas saada mõningaid piloodikogemusi enne suurema drooni juhtimist. Kuid silmas tuleks siiski pidada, et selle minidrooni maksimaalne lennuaeg on umbes kuni 6 minutit, seega ilmselt oleks mõistlik lendamisega jääda siseruumide piiridesse.

Vivanco Mini Quadcopter on varustatud kuueteljelise stabilisaatoriga, mis aitab minidrooni õhus stabiilsena hoida, ning integreeritud propellerikaitsega, mis aitab nii drooni kui ka seda ümbritsevat kaitsta vigastuste eest. Seejuures on drooni juhtimine tänu IOC (Intelligent Orientation Control) režiimi võimalusele kasutajale päris mugavaks tehtud, kuna selles režiimis toimub juhtimine mitte drooni vaid piloodi suhtes – mispidi droon ka poleks, kui piloot juhtkangi endast eemale lükkab, lendab ka droon temast eemale. Lisaks on Vivanco Mini Quadcopter varustatud ka värviliste LED tuledega ning komplektis on kaasas veel ka 4 tagavara propellerit.

Kui nüüd tekkis suur lennuhimu ning tahaksid oma oskused selle Vivanco Mini Quadcopter minidrooni peal proovile panna, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Vivanco Mini Quadcopter drooni uueks omanikuks. Kui aga esmaspäevani kannatada ei jõua, siis loomulikult on Vivanco Mini Quadcopter olemas ka meie veebikaubamajas.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(641)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco Mini Quadcopter (37686)
  • Väikse disainiga kaugjuhitav droon
  • Lennuaeg kuni 6 minutit
  • Võimalik teha 360° pöördeid
  • LED tuled pimedas lendamiseks
  • Siseruumides lendamiseks
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga