Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint soovitab: need on parimad hübriidkaamerate suvekampaaniad

Suurt peegelkaamerat on suvefestivalidele tülikas kaasa võtta ja seepärast on tark fotokott varustada hübriidkaameraga, mis pildistab täpselt sama kvaliteediga kui vanakooli digipeegel, aga mahub kenasti käekotti või suuremasse püksitaskusse.

Meil on suvel käimas mitmeid põnevaid kampaaniaid, kus erinevate tootjate hübriidkaamerad on suurepäraste soodushindadega ning valitutega saab kaasa ka ihaldusväärseid kingitusi.


Aeg on muutusteks – Sony A7- seeria täiskaadri ostul kingituseks väärt abimees

sony-a7-manfrotto-befree-statiiv-photopoint

Tänu suurele võimekusele ja kompaktselt kergele korpusele on Sony täiskaader hübriidkaamerad korraldanud fotomaailmas tõelise revolutsioon, kus elupõlised Canon ja Nikon fännid hülgavad enda vanakooli peegelkaamerad ja liiguvad üle just Sony tehnikale. Kui oled seda plaani enda mõttes isegi veeretanud, siis nüüd on ideaalne aeg see teoks teha.

Kui ostad juulikuus Sony A7 II, A7 III, A7s II, A7R II või A7R III täiskaader hübriidkaamera, siis anname Sulle omalt poolt kingituseks Manfrotto Befree Alpha statiivikomplekti (väärtus 199€), mis on disainitud spetsiaalselt kandma neid Sony kaameraid:

  • a7 III – kahtlemata hetke kõige kuumem kaamera kogu maailmas, mis TIPA poolt auhinnati parimaks eksperdi täiskaader hübriidkaameraks. Lisaks tasuta statiivile saad kingituseks ka mahuka ja kiire mälukaardi.
  • a7R III – see kaamera valiti äsja TIPA 2018 auhindade jagamisel parimaks kõrge lahutusvõimega täiskaader hübriidkaameraks.  Lisaks tasuta statiivile saad kingituseks ka mahuka ja kiire mälukaardi.
  • a7S II – sensor on disainitud võimalikult paindlikuks video- ja fototööks ning lisaks tasuta statiivile saad kingiks mälukaardi ja Sony poolt veel 200€ tagasi.
  • a7 II – 5-teljeline keresisene stabilisaator nii filmimiseks kui fotode tegemiseks. Lisaks tasuta statiivile saad kingituseks ka mahuka ja kiire mälukaardi.
  • a7R II –  42,4 megapiksline tagantvalgustusega CMOS sensor pakub suurt detailsust ning dünaamikat. Lisaks tasuta statiivile saad mälukaardi ja Sony poolt veel 400€ tagasi.

Just need kaamerad on väga mitmekülgsed tööriistad fotograafidele, videograafidele, multimeediasisu loojatele ning kõigi teiste, usaldusväärsust, paindlikkust ja mitmekülgsust nõudvate erialade esindajatele.

Sa ei tea, millist uut a7- seeria täiskaadrit valida? Lauri kirjutas sisuka ülevate, kus toob välja nende kaamerate põhimõttelised erinevused, et saaksid kätte suuna, milline neist just Sulle sobiks. Lugema ››

PS! Kui Sul on plaanis Sony peale ümber kolida mõne teise kaamerabrändi (Canon, Nikon, Pentax vms) toodangult, siis pakume võimalust oma vana tehnika meile vastu anda – nii saame Sulle teha eripakkumise, mis sõltub tagastatavast tehnikast. Sellise eridiili jaoks kirjuta meile: info@photopoint.ee (märksõna: “Sony A7 eridiil”).

Kingituseks antava Manfrotto Befree Alpha statiivi kohta saad lähemalt ja sisukamalt lugeda digitest.ee veebiportaalist ››

Juhul, kui Sul jääb nüüd uue “töölooma” ostmata jätmise ainsaks põhjuseks eurode nappus, siis saame Sind aidata:

  • Inbanki järelmaksu abiga ostes saad kaamera kohe kätte, aga maksma selle eest hakkad alles talvel.
  • uue kaamera saad võtta enda ettevõtte nimel soodsatel tingimustel liisingusse. Rohkem infot ›

 

Muutuste aeg on käes – liigu edasi Sony täiskaader hübriidkaameraga ››

 


Populaarsel ja mitmekülgsel Fujifilm X-H1 hübriidkaameral on nüüd suvehind

fujifilm-x-h1-suvehinnad-photopoint

Lummavad päiksetõusud ja -loojangud, valgusküllased päevad ning ööd, meeleolukad üritused või puhkused – suvi on täis lõputuid võimalusi imeliste fotode jäädvustamiseks.

Enne pildistama tõttamist täida kaamerakott parima fototehnikaga, sest nii Fujifilm X-H1 + akutald VPB-XH1 komplekt kui Fujifilm X-H1 kere on juulikuus meie esinduskauplustes ja veebikaubamajas tavahinnast 250€ soodsamad!

X-H1 on hetkeseisuga Fujifilmi lipulaev APS-C sensoriga kaamerate seas ja tegelikult on see nii vägev, et on paljud Canon ja Nikon kasutajad nii Eestis kui välismaal on senise fototehnika hüljanud ja üle läinud X-H1 süsteemile. Tänu 24,3-megapikslise sensori ja X Processor Pro protsessori väga hästi töötavale koostööle suudab see hübriidkaamera pildistada veelgi kõrgema tundlikkusega (kuni ISO 51 200).

Esimest korda Fujifilm X-seeria kaamerate ajaloos on sellele paigaldatud keresisene stabilisaator, mis liigub viiel teljel ja stabiliseerib pilti kuni 5,5-stoppi. Videot suudab X-H1 filmida kuni DCI 4K (4096 × 2160) lahutusvõimega 25 kaadrit/sek. Lisaks suuremale lahutusvõimele saab kasutada ka F-Log profiili ja videoklippe salvestada kuni 200 Mbps andmetihedusega.

Kõlab liiga hästi, et olla tõsi? Nemad on seda kaamerat proovinud (või jäänudki sellega pildistama) ja kinnitavad:

Fotograaf Martin Dremljuga: “Kuigi mul tekkis X-H1 puhul mitmeid tähelepanekuid mõningatest puudustest või omadustest, siis tunnistan sellest hoolimata, et nad on suutnud maha saada järjekordselt suurepärase kaameraga, mis võidab kindlasti mitmete fotograafide südamed ning tõotab nii mõnedki panna oma eelistatud kaamera brändi vahetama”

Fotograaf Andres Paabos: “X-H1 näol on tegemist väga mõnusa kaameraga. Fujifilm on siiani olnud firma, kes läbi oma toodete on püüdnud sütitada kasutajate loovust, tehes kaamera kasutamise võimalikult käepäraseks ning lubades fotograafil keskenduda just loomeprotsessile. Lisaks on Fujifilmi eeliseks objektiivide kvaliteet ja seetõttu soovitan igal juhul kaaluda seda kaamerat kõigil, kes on vaatamas peeglita maailma poole hübriidkaamerate näol.”

Fotograaf Arbo Rae: “Fujifilm X-H1 on hetkel kahtlemata kõige täiuslikum Fujifilmi X-seeria aparaat. Kes pildistab palju üritusi, nõrga valgusega oludes ja muudes taolistes kohtades, või need, kes vajavad hekel parimat X-seeria aparaati, on X-H1 kahtlemata suurepärane valik.”

Juhul, kui sul peaks ikkagi eurosid puudu jääma, siis Inbank järelmaksu abiga ostes saad kaamera kohe kätte, aga maksma hakkad selle eest talvel.

 

Aeg on liikuda edasi – osta soodushinnaga Fujifilm X-H1 veebikaubamajast ››

 

Vaata lisaks: “Karbist välja: Fujifilm X-H1 hübriidkaamera” ››

Need fotod on Martin Dremljuga poolt tehtud Fujifilm X-H1 hübriidkaameraga:

fujifilm-x-h1-martin-dremljuga-photopoint
fujifilm-x-h1-martin-dremljuga-photopoint
fujifilm-x-h1-martin-dremljuga-photopoint
fujifilm-x-h1-martin-dremljuga-photopoint

Valitud Canon EOS M- seeria hübriidkaamera ostul saad väärtusliku kingituse

canon-eos-m-seeria-hubriidkaamerad-photopoint

Laste lõpupeole, suvistele grillimistele või puhkusereisile on peegelkaamerat sageli tülikas kaasa võtta ning nutitelefoni pildikvaliteet ei pruugi hiljem soove rahuldada. Hea alternatiivina on tark fotokott varustada Canon EOS M– seeria hübriidkaameraga, mille kompaktses korpuses peitub digipeegelkaamera jõudlus ja kvaliteet.

Nüüd saad Canon EOS M100, EOS M50 või EOS M5 ostul meie poolt kingituseks kaasa photopoint.ee veebikaubamaja kinkekaardi, millega saad hiljem juurde soetada vajaminevaid tarvikuid või hoopis parfüüme. Kinkekaardi väärtus sõltub ostetavast kaamerast.

EOS M100 hübriidkaamera pildistab sama ilusaid pilte nagu Canon nime kandavad “vanakooli” peegelkaamerad, kuid pole suur, raske ja kole. See on hoopis pisike, kerge ja ilus ning mahub käekotti ja sobib ideaalselt järgmiseks sammuks neile, kes siiani on pidanud ainult nutitelefonikaameraga leppima. Kingituseks photopoint.ee 30€ kinkekaart!

EOS M50 pildisensor on täpselt sama suur nagu Canoni peegelkaamerates, mis tähendab et ka pildid tulevad sama kvaliteetsed ning peamine – see on kõige esimene Canoni hübriidkaamera, mis filmib lisaks Full HD ja teistele suurustele ka 4K videoklippe. Kingituseks photopoint.ee 50€ kinkekaart!

EOS M5 on Canon hübriidkaamerate lipulaev, mille kvaliteedis võid alati kindel olla. Selle suur sensor, kallutatav LCD puuteekraan ning FULL-HD videosalvestus aitavad mälestused talletada nõnda, et ka aastakümnete pärast võid neid lasta paberfotole trükkida või ekraanilt näidata. Kingituseks photopoint.ee 60€ kinkekaart!

Ühesõnaga, Canoni hübriidkaamerad ühendavad endas kompakt- ja digipeegelkaamerate parimad omadused, et pakkuda suurepärast foto- ja videokvaliteeti, mis on täis detaile, värve ja atmosfääri – isegi nõrga valgusega tingimustes.

Vaata lisaks:

* kinkekaart kehtib ainult www.photopoint.ee e-poes järgmisel ostul kõikidele toodetele, kui tellimuse summa on vähemalt 61€, 51€ või 31€. Soodustust tuleb ära kasutada ühe korraga ning see ei kehti lisaallahindlusekampaaniate korral. Kampaania pakkumine kestab kuni 31. augustini 2018 ning kinkekaarte on e-poes võimalik realiseerida kuni 7. oktoobrini 2018.

 

On aeg võtta kasutusele Canoni hübriidkaamera! ››

 


Loodusearmastajast Panasonic Lumix G9 on suvel 200-300€ soodsam

photopoint_PANASONIC_G9_1200x628

TIPA poolt 2018. aasta parimaks eksperdi hübriidkaameraks nimetatud ja “Camera Grand Prix” auhinna saanud Panasonic Lumix DC-G9 on juuli lõpuni nii meie esinduskauplustes kui veebikaubamajas 200-300€ soodsam ning lisaks maksab Panasonic sulle veel 50€ osturaha tagasi.

Uue Lumix G9 näol on tegemist kaameraga, mis sobib ka kõige nõudlikumale fotograafile, sest selle madalpääsufiltrita 20,3 megapiksline Digital Live MOS sensor võimaldab pildistada ideid ja mõtteid kõige meeldejäävamal moel.

Suurimaks uuenduseks Lumix G9 kaameral on kindlasti selle kiirus. Sarnaselt Sony A9 kaamerale pildistab Panasonic G9 sarivõtet (jälgiva teravustamisega) 20 kaadrit sekundis, kuid asi läheb huvitaks kui välja lülitada jälgiv teravustamine, siis on kaadrisagedus ulmeline 60 fps – sama kiire nagu 4K videorežiim.

 

Olenemata, kas tatsad ringi Amazonase džunglis või Eesti rabas, vajad Sa kaamerat, mis oleks kõigekindel – õnneks Lumix G9 on ehitatud külmumis-, pritsme- ja tolmukindlaks ning suudab vastu panna väga erinevatele rasketele oludele. Nii et tegelikult on tegemist ka suurepärase reisiselliga.

Miks on kasulik see kaamera osta just meie juurest? Lisaks suurepärasele soodushinnale anname Sulle kohe kaasa 72€ väärtuses kingitusi ning pakume ka soodsaid järelmaksu tingimusi.

 

Tõsta Panasonic Lumix DC-G9 veebikaubamajas ostukorvi ››

 


Eriti võimeka Canon EOS M6 hübriidkaamera ostul kaasa kingitus 279€ väärtuses

canon-eos-m6-photopoint

Peegelkaamera võimsusega Canon EOS M6 hübriidkaameraga ei maga Sa maha ühtegi hetke, sest selle saad igale poole kaasa võtta, et olla valmis spontaanseteks luguseks otse tänavalt, suvepeolt või rabast.

Juulikuus saad EOS M6 hübriidkaamera ostul meie poolt tasuta kaasa Canon EVF-DC1 elektroonilise pildiotsija (väärtus 279€).

Kingituseks saadav EVF-DC1 on tundliku ja suure eraldusvõimega elektrooniline pildiotsija mugavaks kadreerimiseks. Pöörleb kuni 90 kraadi traditsiooniliseks peegelkaameraga sarnaseks kasutamiseks või vöökõrguselt pildistamiseks.

Kaamera enda sees on 24,2-megapiksline APS-C CMOS pildisensor, mis koostöös DIGIC VII pildiprotsessoriga suudab viia ISO tundlikuse pildistamisel 100 – 25 600. Suure uuendusena on kaameras ka paljukiidetud Dual Pixel AF autofookussüsteem, mida esmalt nägime Canoni tippklassi peegelkaameral EOS 5D Mark IV.

M6 on varustatud ka kaamerasisese pildistabilisaatoriga, mis töötab küll vaid videorežiimil, kuid enam ei pea videot filmides lootma vaid objektiivides olevale stabilisaatorile. Ekraan on kaameral puutetundlik 3-tolline LCD, mis liigub 180-kraadi üles ning 45-kraadi alla, tehes ka vöökõrguselt või pea kohalt kadreerimise lihtsaks. Suurepärane videoblogide tegemiseks ehk vloggimiseks!

Juhul, kui Sul kohe selle kaamera jaoks rahalisi vahendeid väheks jääb, siis Inbank järelmaksu kampaania abil saad selle kohe kätte, aga maksma hakkad talvel.

Lisakampaania:

Kas teadsid, et sellele kaamerale saad juurde soetada lisagarantii või kindlustuse, mis annab südamerahu ja kindlustunde juhul kui midagi peaks juhtuma? Rohkem infot ››

 

Vali sobiv Canon EOS M6 komplekt Photopointi veebikaubamajast ››

 


Olympus hübriidkaamerate lipulaeva ostul saad kingituseks funktsionaalse akutalla

olympus-omd-e-m1-mark-ii-hld9-photopoint

Parim aeg fotograafiaga tegelemiseks on alanud, sest valgust ja sündmusi/objekte, mida pildistada jagub rohkelt. Kui tunned, et Sinu vanakooli peegelkaamera hakkab ajale jalgu jääma, siis enne kui tõttad uut digipeeglit ostma, viska pilk peale uue ajastu kaamerastaaridele ehk hübriidkaameratele. Eriti just sellele Olympus’e pakkumisele 😏

Olympus OM-D E-M1 Mark II hübriidkaamera ostul saad tasuta kaasa Olympuse akutalla HLD-9 (väärtus 309€), mis võimaldab kasutada samaaegselt kahte liitiumakut – kahekordistades sellega pildistamise aega ja parendades kasutusmugavust & stabiilsust.

Miks valida just OM-D E-M1 II? See kaamera on käinud ka Digitest.ee veebiportaalis, kus sai testija poolt ülivõrdes kiidusõnu: “Olympus OM-D E-M1 II on korralik tööloom, mille ilmastikukindlate tihenditega magneesiumsulamist kere kasutades ei pea muretsema, kas õues on jahe või sajab. Võimas 5-stopine stabilisaator võimaldab kaameraga pildistada ka väga hämaras selliste säriaegadega, millest teised kaamerakasutajad võivad ainult und näha. Kaamera dünaamiline ulatus on muljetavaldav, fotod on detailsed ja ilusate värvidega.” Täispikk ülevaade ››

olympus-om-d-e-m-1-hybriidkaamera-photopoint-5-small

See on kaamera, mis on disainitud kiirust silmas pidades – 15 kaadrit/sek sarivõte mehhaanilise katikuga ning 60 kaadrit/sek elektroonilise katikuga. 4K videosalvestus, kiire teravustamine, 3-tolline kallutatav ja pööratav puuteekraan ning loomulikult ka keresisene stabilisaator. Lisaks saab kaamera teha 50-megapiksliseid fotosid kasutades High Res Shot režiimi.

Kui puhkusereisiks on kogu raha ära broneeritud ja vabad vahendid hetkel puuduvad, siis kasuta Photopointi järelmaksu kampaania abi – saad kaamera kohe kätte, aga maksma selle eest hakkad alles oktoobris. Kui oled professionaalne fotograaf ja omad enda ettevõtet, siis saad selle ka soodsatel tingimustel liisingusse võtta.

Vaata ja uuri lisaks:

 

Võrratud pildid ja videod on ainult mõne kliki kaugusel ››

 


Panasonic Lumix DC-GH5 + 12-60mm f/3.5-5.6 Kit ostul professionaalne kingitus Manfrottolt

panasonic-dc-gh5-photopoint

Panasonic Lumix DC-GH5 oli üks 2017. aasta nõutumaid ja populaarseimaid hübriidkaameraid, sest see on ideaalne kaks ühes foto- ja videokaamera: 20,3-megapiksline sensor loob uskumatult kvaliteetsed pildid ning kiire teravustamine ja sarivõte annavad suure paindlikkuse igapäevases kasutuses. Eriti võimekas on see videosalvestuses, tulistades 10-bit 4:2:2 4K otse mälukaardile ning V-Log profiili ja pakkimata HDMI väljundi võimalus on ainult jäämäe tipp selle kaamera võimalustest.

Et saaksid uue kaamera võimekusest maksimumi välja võtta, siis anname Sulle Panasonic Lumix DC-GH5 + 12-60mm f/3.5-5.6 Kit ostul tasuta kaasa profitasemel Manfrotto üksjala komplekti (väärtus 299€).

Kingituse puhul on tegemist Manfrotto XPRO- seeriasse kuuluva alumiiniumist üksjalaga, millega on kohe kaasas ka sobiv videopea. See komplekt sobib ideaalselt videograafidele, kellel on vaja nii paindlikkust kui kasutusmugavust. Hea töökõrgus, suur kandevõime ning loomulikult ülisujuv liikumine teevad selle kasutamise eriti mugavaks. Tänu kokkuklapitavatele jalgadele on võimalik üksjalgakomplekti teha transpordi ajaks väga kompaktseks.

Kaamera on kui kirves, mida ei tahaks iga päev teritada. See peab olema käes vastupidav ja kindel. Selliseid sõnu kasutas Skyline Media operaator Sander Allikmäe enda artiklis, kus rääkis kogemustest Panasonic GH5 kaameraga.

Kui Sul hetkel superdiili tegemiseks jääb vahendeid puudu, siis märtsis Photopointi järelmaksu abiga ostes saad selle kohe kätte, aga maksma hakkad alles augustis.

 

Aeg on vana kaamera välja vahetada – soeta Panasonic Lumix DC-G5 ››

 


Hübriidkaamerate maailma valitseja Sony a9 ostul saad kaasa lisasid 521€ väärtuses!

sony-a9-kampaania-photopoint

Kui ostad juulikuus meie käest maailma ühe põnevaima fotokaamera Sony α9, siis saad 521€ (!!) väärtuses kingitusi ning Sony poolt 3 aastat lisagarantiid. Sellist diili ei saa tegemata jätta!

Auhinnatud Sony a9 on tõeliselt vägev “relv”, mis on enda kiiruse poolest suunatud peamiselt professionaalsetele pulma- ja spordifotograafidele ning konkureerib Canon ja Nikon suurte profirelvadega.

Tegemist on siis täiskaader sensoriga hübriidkaameraga, mis kasutab kihilist (stacked) sensoridisaini. See tähendab seda, et see on võimeline sensorilt infot lugema kuni 20× kiiremini kui varasemalt võimalik. See omakorda võimaldab ülikiiret 20 kaadrit/sek sarivõtet. Sensori tundlikkus on ISO 100–51 200 ning laiendatav ISO 50–204 800. Samuti on dünaamiline ulatus veel suurem võrreldes varasemate mudelitega.

sony-a9-digitest-photopoint

Photopointi ajaveebi peatoimetaja Lauri, kes testis antud kaamerat Digitest.ee veergudel, sõnul on A9 kõige profim hübriidkaamera, mis kunagi tehtud ja need, kelle igapäeva fotožanriks on pulmade ja muude ürituste pildistamine või lippavad kaameraga ringi spordiareenidel, siis nemad võiks selle teravustamise kindlasti järele proovida – võib juhtuda, et hakkab meeldima.

Kahtlemata on sellise “töölooma” ostmine suur investeering ja seetõttu pakume võimalust kasutada soodsat järelmaksu võimalust ning soovi korral saad uue kaamera võtta enda ettevõtte nimele liisingusse.

PS! Kui Sul on plaanis Sony peale ümber kolida mõne teise kaamerabrändi (Canon, Nikon, Pentax vms) toodangult, siis pakume võimalust oma vana tehnika meile vastu anda – nii saame Sulle teha eripakkumise, mis sõltub tagastatavast tehnikast. Sellise eridiili jaoks kirjuta meile: info@photopoint.ee (märksõna: “Sony A9 eridiil”).

 

Elumuutev fotograafia kogemus on paari kliki kaugusel ››

 

Loe ja vaata lisaks:

(1257)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Fujifilm X-H1 kere
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav LCD ekraan, OLED pildiotsija
  • DCI 4K 4096 × 2160 24p videosalvestus
  • 5-teljeline keresisene stabilisaator
  • Klassikaline ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
Fujifilm X-H1 + akutald VPB-XH1
  • 24,3-megapiksline APS-C X-Trans CMOS III sensor
  • 3-tolline kallutatav LCD ekraan, OLED pildiotsija
  • DCI 4K 4096 × 2160 24p videosalvestus
  • 5-teljeline keresisene stabilisaator
  • Klassikaline ilmastikukindel magneesiumsulamist korpus
Sony a7 II kere
  • 24,3-megapiksline täiskaader EXMOR CMOS sensor
  • 5-suunaline integreeritud pildistabilisaator
  • FullHD 1920×1080 50p videosalvestus
  • 117 faasi- & 25 kontrastituvastusega teravustamispunkti
  • Integreeritud WiFi ning NFC – juhi kaamerat nutiseadmest
1149€1209€
Sony a7 II + 28-70mm Kit
  • 24,3-megapiksline täiskaader EXMOR CMOS sensor
  • 5-suunaline integreeritud pildistabilisaator
  • FullHD 1920×1080 50p videosalvestus
  • 117 faasi- & 25 kontrastituvastusega teravustamispunkti
  • Integreeritud WiFi ning NFC - juhi kaamerat nutiseadmest
1349€1409€
Sony a7 III + 28-70 Kit Kampaania
  • 24-megapiksline täiskaader Exmor R BSI CMOS sensor
  • 693 faasi- & 425 kontrastituvastusega teravustamispunkti
  • Foto sarivõte kuni 10 kaadrit sekundis
  • 4K 3840 × 2160 30p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth ja NFC
2299€2519€
Sony a7 III kere Kampaania
  • 24-megapiksline täiskaader Exmor R BSI CMOS sensor
  • 693 faasi- & 425 kontrastituvastusega teravustamispunkti
  • Foto sarivõte kuni 10 kaadrit sekundis
  • 4K 3840 × 2160 30p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth ja NFC
1999€2319€
Sony a7R II kere
  • 42-megapiksline täiskaader EXMOR R BSI CMOS sensor
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • 5-teljeline SteadyShot Inside stabilisaator
  • 399 faasi- & 25 kontrastituvastusega teravustamispunkti
  • 0,5" OLED pildiotsija, 2,36 miljonit pildipunkti
Sony a7R III kere
  • 42-megapiksline täiskaader EXMOR R BSI CMOS sensor
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • Foto sarivõte kuni 10 kaadrit sekundis
  • 399 faasi- & 425 kontrastituvastusega teravustamispunkti
  • 0,5" OLED pildiotsija, 3,68 miljonit pildipunkti
Sony a7S II kere
  • 12-megapiksline täiskaader EXMOR R BSI CMOS sensor
  • 4K UHD 3840 × 2160 25p videosalvestus
  • 5-teljeline SteadyShot Inside stabilisaator
  • 169 teravustamispunktiga teravustamine
  • 0,5" OLED pildiotsija, 2,36 miljonit pildipunkti
Manfrotto statiivikomplekt Befree Advanced Alpha MKBFRLA-BH
  • Manfrotto Befree Advanced statiiv koos kuulpeaga
  • 4-osalised alumiiniumist jalad
  • Kandevõime: kuni 8 kg
  • Maksimaalne töökõrgus: 151 cm
  • Spetsiaalne kiirkinnitusplaat Sony a7/a9 kaamerale
229€
Canon EOS M100 + EF-M 15-45mm + 55-200mm IS STM, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M100 + EF-M 15-45mm IS STM, hõbedane
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M100 + EF-M 15-45mm IS STM, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M100 kere, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M100 + EF-M 15-45mm IS STM, valge
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm + 22mm STM, must
  • 24,1-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • 4K UHD 3840 × 2160 24p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm + 55-200 IS STM, must
  • 24,1-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • 4K UHD 3840 × 2160 24p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm IS STM, must
  • 24,1-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • 4K UHD 3840 × 2160 24p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm IS STM, valge
  • 24,1-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • 4K UHD 3840 × 2160 24p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M50 + EF-M 18-150mm IS STM, must
  • 24,1-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • 4K UHD 3840 × 2160 24p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M50 + EF-M 18-150mm IS STM, valge
  • 24,1-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • 4K UHD 3840 × 2160 24p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M50 kere, must
  • 24,1-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • 4K UHD 3840 × 2160 24p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M50 kere, valge
  • 24,1-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • 4K UHD 3840 × 2160 24p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M5 + 15-45 IS STM, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3,2" kallutatav LCD puuteekraan
  • Digital IS 5-teljeline pildistabilisaator
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M5 kere, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3,2" kallutatav LCD puuteekraan
  • Digital IS 5-teljeline pildistabilisaator
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Panasonic Lumix DC-G9 + 12-60mm f/2.8-4.0 Kit Kampaania
  • 20,3-megapiksline Four Thirds Live MOS sensor
  • 3-tolline pööratav & kallutatav puuteekraan
  • 5-teljeline Dual I.S. 2 stabilisaator
  • 4K UHD 3840 × 2160 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
1499€1799€
Panasonic Lumix DC-G9 + 12-60mm f/3.5-5.6 Kit
  • 20,3-megapiksline Four Thirds Live MOS sensor
  • 3-tolline pööratav & kallutatav puuteekraan
  • 5-teljeline Dual I.S. 2 stabilisaator
  • 4K UHD 3840 × 2160 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
Panasonic Lumix DC-G9 kere Kampaania
  • 20,3-megapiksline Four Thirds Live MOS sensor
  • 3-tolline pööratav & kallutatav puuteekraan
  • 5-teljeline Dual I.S. 2 stabilisaator
  • 4K UHD 3840 × 2160 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi - juhi kaamerat nutiseadmest
999€1199€
Canon EOS M6 + EF-M 15-45mm IS STM Kit, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M6 + EF-M 18-150mm IS STM Kit, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M6 + EF-M 18-150mm IS STM, hõbedane
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M6 + EF-M 15-45mm + 55-200mm IS STM, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M6 kere, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Canon EOS M6 + EF-M 15-45mm + 55-200mm IS STM, hõbedane
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Dual Pixel CMOS AF teravutamine
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi, Bluetooth & NFC ühendused
Olympus OM-D E-M1 II kere
  • 20,4-megapiksline Live MOS sensor
  • 3-tolline kallutatav puutetundlik LCD ekraan
  • 5-suunaline pildistabilisaator
  • Cinema 4K (4096 × 2160) 24p videosalvestus
  • Ilmastikukindel kere
1299€1849€
Olympus OM-D E-M1 II + 12-40mm PRO Kit
  • 20,4-megapiksline Live MOS sensor
  • 3-tolline kallutatav puutetundlik LCD ekraan
  • 5-suunaline pildistabilisaator
  • Cinema 4K (4096 × 2160) 24p videosalvestus
  • Ilmastikukindel kere
1699€2499€
Olympus akutald HLD-9
  • Akutald Olympus OM-D E-M1 Mark II kaamerale
  • Integreeritud kaamera juhtnupud
  • Vertikaalne päästik
  • Tolmu- ja pritsmekindel
  • Ühendub AC-5 vooluadapteriga
309€

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast