Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #191: Platinet spordikomplekt

img_7103

Ilmataat on meid küll suvisest kuumusest nüüdseks ilma jätnud, kuid ega tõelised spordisõbrad seepärast veel treeningvarustust nurka viska. Olgu Sinu eelistuseks siis sügisene metsajooks või hoopis spordiklubis trenažööridele valu andmine – sellenädalane kasulik vidin leiab kindlasti Sinu treeningvarustuse hulgas oma koha. Teie ette astub Platinet spordikomplekt.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 32 – Andi. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_7113

Usun, et kõik meist on vahel kõrvaklappide juhtmega veidi tülli läinud. Isegi kui Su spordirõivad on varustatud selliste taskutega, milles telefon kindlalt paigal püsib (ja sinna ka mahub), siis pikalt rippuv juhe võib ikka parajalt tüütu olla. Siinkohal tulebki Platinet spordikomplekt appi.

Komplekti sisaldab endas mugavat ja ülipraktilist takjakinnitusega käepaela telefoni hoidmise jaoks ning integreeritud mikrofoniga spordikõrvaklappe. Platinet lubab, et käepael mahutab ära kuni 5-tollised (14 × 7,1 cm) telefonid ning see peab ka paika. Lisaks on positiivne veel see, et kiire testimise tulemusena võib öelda, et parima tahtmise juures punnitab tegelikult ka koguni 5,2-tollise telefoni (nt Sony Xperia Z3) hoidikusse ning Sinu nutitelefon on ka seejuures täiesti arvestatavalt kasutatav.

img_7107

Käepael ise on valmistatud ülikergest ning vastupidavast neopreenist ning tänu takjakinnitusele on käepaela suurus hõlpsasti reguleeritav. Telefon on hoidikus kaitstud kergemate pritsmete eest ja selle läbipaistvus tagab hea nähtavuse ning loomulikult säilib seejuures täielikult ka ekraani puutetundlikkus. Lisaks on käepael varustatud väikese taskulaadse sahtliga, kuhu mahub ära näiteks koduvõti (päris võtmekimp siiski kahjuks mitte).

img_7117

Komplekti kuuluvad spordikõrvaklapid on ülikerged ning varustatud mugavate tugikaartega, mis tagavad klappide kõrvas püsimise ka kõige intensiivsema treeningu korral. Klappidest kostuv heli on kvaliteetne ning selge, tänu millele jõuavad inspireerivad meloodiad ning rütmid suurepäraselt kuulajani. Lisaks on kaasas ka kolmes erinevas suuruses silikoonpadjad, et iga kasutaja leiaks just oma kõrvadele sobiliku suuruse. Kõrvaklapid on varustatud integreeritud mikrofoni ning praktilise juhtnupuga, millega on lihtne ka metsajooksu ajal näiteks kõnedele vastata ja oma nutiseadet juhtida. Lisaks lubab Platinet, et kõrvaklappide 120 cm pikkune ümar kaabel hoiab ära tüütud sõlmed ning kaablipusad.

img_7122

Kui ka sinu spordivarustus vajab just sellise komplekti näol täiendamist, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võib see spordikomplekt Sinu omaks saada. Kui aga nii kaua oodata ei jaksa või loosiõnne peale lootma jääda ei julge, siis suundu aga kiirelt meie veebipoodi.

(812)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet spordikomplekt, punane (42930)
  • Spordikomplekt aktiivsele inimesele
  • Koosneb käepaelast ja kõrvaklappidest
  • Käepael kuni 5" ekraaniga telefonile
  • Sügava bassi ja selge heliga kõrvaklapid
  • Kõrvaklappidel on integreeritud mikrofon
8€15.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga