Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #241: Platinet käepael Sport LED

Sügise saabudes on lihtne välised spordiharjumused pimedamate õhtute tõttu veidi unarusse jätta ning eelistada treenimiseks pigem sisetingimusi. November (ehk movember) on aga meeste tervisele pühendatud kuu ning selle raames utsitame eelkõige just kõiki mehi (kuid loomulikult ka kõiki naisi) sügisilmasid trotsides siiski ka õues rohkem aktiivselt liikuma. Ning sellest inspireerituna oleme sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud sellise toote, mis muudab pimedal ajal kõikide spordisõprade liikumise õues nii lihtsamaks kui ka turvalisemaks – teie ette astub Platinet käepael Sport LED.

Just täpselt sellise Platinet Sport LED käepaela loosime välja juba esmaspäeval. Nagu uuendatud loosimisprotsessi puhul kombeks, siis leiab loosimine aset hoopis Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet Sport LED käepael näeb pealtnäha välja nagu tavaline nutitelefoni hoidmise jaoks mõeldud käepael, mille abil saab enda elu sportimise ajal tunduvalt mugavamaks teha. Kuid tegelikkuses on tegemist tavapärasest märksa mitmekülgsema käepaelaga. Nimelt lisaks võimele telefoni treeningu või muu aktiivse tegevuse ajal endale kindlalt käevarrele kinnitada, on see Platinet Sport LED käepael varustatud veel ka 8 kollast värvi LED-tulukesega, mis teevad Sind pimedal ajal sportides kõikidele alati nähtavaks. 8 LED tulukest paiknevad kahes reas telefonihoidiku ümber ning nende tööle lülitamine käib hoidikus paikneva mugava nupu abil. Tuled saab vilkuma panna kolmes režiimis – staatiliselt põledes, kiiresti vilkudes ning aeglaselt vilkudes. Tulede vooluallikaks on 2 CR2032 tüüpi patareid (komplektis kaasas), mis on takjakinnitusega väiksesse taskusse turvaliselt peidetud.

Käepael ise on varustatud reguleeritava takjakinnitusega, millega on lihtne see just endale õiges suuruses käe ümber kinnitada. Käepaela valmistamisel on kasutatud vastupidavat neopreeni, mis on ülikerge ja pehme ning tagab selle, ka kõige intensiivsema treeningu ajal ei tundu käepael ebamugav. Telefon on läbipaistvas hoidikus kaitstud ka kergemate pritsmete eest, seejuures on ekraan selgesti nähtav ning vajadusel ka täiesti kasutatav, sest ekraani puutetundlikkus säilib täielikult.

Sport LED käepaela telefonihoidik on lisaks veel ümbritsetud helkurribaga, seega oled koostöös põlevate või vilkuvate LED tuledega pimedas teistele koguni kahekordselt nähtav. Seejuures lubab Platinet, et käepaela telefonihoidikusse mahuvad ära kuni 5-tollised telefonid. Kiirelt käepaela testides saab öelda, et tegelikkuses jagus täitsa vabalt ruumi ka 5,5-tollisele Samsung Galaxy S7 Edge nutitelefonile, seega tuleb pigem lähtuda seadme tegelikest mõõtmetest kui ekraani tollidest (iPhone X omanikud – ma vaatan teie otsa). Lisaks on käepael varustatud ka väikese nii-öelda võtmetaskuga, kuhu on hea üks või kaks võtit paigutada.

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu spordivarustusse kuluks ära just üks selline praktiline käepael, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet Sport LED käepaela uueks omanikuks. Kui aga loosiõnne peale ei soovi lootma jääda, siis loomulikult leiad nii musta värvi kui lisaks ka punast värvi Platinet Sport LED käepaela ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(427)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet käepael Sport LED, must (43705)
  • Mugav telefoni käepael sportimiseks
  • Kerge, elastne ning kaitsva neopreenist disainiga
  • Ergonoomilise disainiga – ei sega Sind treeningu ajal
  • Helkurriba ja 8 LED-tulukest
  • Universaalne – mahutab kuni 5" ekraaniga telefoni
9.99€
Platinet käepael Sport LED, punane (43708)
  • Mugav telefoni käepael sportimiseks
  • Kerge, elastne ning kaitsva neopreenist disainiga
  • Ergonoomilise disainiga – ei sega Sind treeningu ajal
  • Helkurriba ja 8 LED-tulukest
  • Universaalne – mahutab kuni 5" ekraaniga telefoni
9.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga