Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Instagram lisas video jagamise võimaluse – nüüd saad sa näidata, kuidas kohvi tegid

instagram_avang

Instagram on fotode jagamise platvorm, mis sai alguse 2010. aasta oktoobris ning esmalt tutvustati seda iOS platvormile. Kahe aastaga on see kogunud endale suure kasutajate hulga ning muutnud fotograafiamaailma tavakasutajate seas (loe: mobiiltelefonidega pildistajate) tuntavalt. Nimelt on see toonud endaga kaasa uue usuliikumise-koolkonna, kus pildistatakse kõike mis vähegi liigub ning kõike, mis vähegi söödav-joodav on. Kõik need imelikud pildid (mis ruudukujulised) saavad tunda ka kohe nobenäppude kunstimeelt – erinevad raamid ümber, eriefektid-filtrid peale ning ongi maailmaga jagamiseks valmis. Nüüd kus on fotograafide maailm üleküllastatud, tuleb ka videooperaatorite kandadele astuda. Selle tegemiseks tuli Instagram eile välja uuendusega, kus saab ka videoklippe salvestada ning jagada.

Teenus on sama loogikaga, nagu ka fotode puhul. Kasutaja salvestab videolõigu, valib filtrid ning jagab seda maailmaga. Lõigu pikkus on piiratud veerand minutiga, et algajad operaatorid ei pingutaks oma auravate kohvitassidega üle ning näoraamatu infovoogu liigselt ära ei ummistaks. Lisaks on uuel teenusel, erinevalt analoogse funktsiooni pakkujast Vine‘st, võimalik valida kuvatavat pisipilti videol, mis teeb teenuse veel atraktiivsemaks. Ning loomulikult päris mitu uut filtrit, millega saab oma hommikusöögiks keedetud viinereid ketšupiga teha veel maitsvamaks.

Suurim erinevus aga varasema ning praeguse pakutava teenuse vahel on see, et kui eelnevalt said sa ainult pildistada oma varbaid rannas või kohvitassi kohvikus, siis nüüd saab palju paremini jagada oma emotsioone. Ehk et, kuidas mollusk varba vahele kinni jääb ning kuidas sa ikkagi selle kohvi valmistasid. Seda ikkagi filtritega!

Vine, kes esimesena sellise teenusega välja tuli, vaatab vast põlgusega Instagrami üllitise poole. Kasutajad aga on jaganud videoklippe vastuseks. Parimaid võite leida Mashable postitusest siit.

Ning ka Photopointi Instagrami profiil.

 

Kui sa tahad veel rohkem teada saada uue teenuse kohta, siis võid seda lugeda Instagrami blogist (mis on sisuliselt ka pressiteate eest)

(850)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga