Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Uued HP Paviljon sülearvutid rõõmustavad õppureid kuuel erineval moel

Uute sülearvutite turuletulek ei sunni ilmselt kedagi silmi üllatustest pungi ajama. Seda enam, kui nendega tuleb välja üks globaalseid turuliidreid HP. Selleks, et kaasaegse inimese paakunud tähelepanuspinni enda peale tõmmata peaks olema tegu millegi väga erilisega. Eile üritas HP avalikkust lüüa vähemalt erinevate mudelite hulgaga, tuues turule korraga 6 erinevat Paviljon-seeria läptopimudelit.

Tavapärase äriklassi kõrval püüab HP uute Paviljonidega läheneda ka gümnaasiumiõpilastele ja tudengitele. Ehk siis neile, kes õppimist juba tõsisemalt peavad võtma, sest ühtegi ehtsat mänguriarvutit nende seas pole (see saab selgeks juba uute läpparite hindadega tutvudes). Küll aga on meeldiva värskenduse läbi teinud vastsete rüperaalide Inteli ja AMD protsessorid ja graafikaprotsessorid.

Mis muud kui laskugem räpastesse üksikasjadesse.

HP sülearvuti Paviljon m6

Kuigi HP ise ei kasuta m6-e kohta nimetust ‘ultrabook‘ osaleb viimane just selle tooteklassi iludusvõistlusel.  Siredas alumiiniumkorpuses ja valgustatud klaviatuuriga sülearvuti on sobivaks tööriistaks oivikust gümnasistile või edasipüüdlikule tudengile. Valida on erinevate Inteli ja AMD protsessorite ning NVIDIA graafikakaartide vahel. Maasikaks sellel alumiiniumist ‘vahukooretordil’ on The Beats Audio subwoofer. Hinna kohta esialgu täpsemat infot pole, kuid kõigi eelduste kohaselt saab see olema üks kättesaadavamaid ultrabook’ide seast.

HP sülearvuti Paviljon DV4

HP ilmselt kõige populaarsem tooteseeria HP Pavilion DV on muutunud väärikamaks juba välimuselt. Klaviatuur on muutunud mugavamaks ning lisaks Ivy Bridge protsessorile pakutakse eraldi lisavarustusena ka NVIDIA graafikakaarte. Õnneks pole kuhugi kadunud The Beats Audio.  HP enda sõnadel on kahe suuremaekraanilise mudeli (dv6 ja dv7) juures kasutatud HP CoolSense tehnoloogiat, kuid nende väiksem vend dv4 on sellest lõbust miskipärast ilma jäetud. Kõik kolm mudelit jõuavad müügile 20. juunist (Eestis võib see kuupäev olla erinev) ning kui dv7 hind algab kuskil 600 euro juurest, siis dv4 ja dv6 hinnaskaala algab umbes 424.34 juures.

HP Paviljon DV6 (ja DV7) sülearvuti

HP sülearvutid Paviljon G6 ja G7

G-seeria on läbi aegade olnud nn entry-level HP sülearvutite seas. Üllatusi pole pakkuda ka uue hooaja värskete mudelitega. Lisaks ülalmainitud üldisele protsessori ja graafikakaardi parendamisele on HP lisanud veidi volüümi ka G-seeria väljanägemisse moekate kaldservade ja läikivate pindadega. Nii g6 kui g7 on saadaval alates 25. juunist ning nende hinnad algavad vastavalt 350 ja 380 eurost.

(969)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga