Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #352: Google Home Mini nutikõlar

Google Home Mini

Nutikõlarite valik on väga kirju ja kõikide konkurentide seast välja paistmiseks tuleb turule tulla järjest uuemate ja nutikamate lahendustega. Just nutikus ja funktsionaalsus on märksõnad, millega sellenädalast kasulikku vidinat kõige paremini iseloomustada. Tegemist on Google Home Mini nutikõlariga, mille abil saad ülevaate ilmast ja uudistest ning vastused kõigile oma küsimustele.

Just täpselt ühe sellise funktsionaalse Google Home Mini nutikõlari loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Google Home nutikõlar

Google Home Mini nutikõlar on taskukohane nutiabiline Sinu koju. See reageerib Sinu häälele ja aitab teada saad uusimat ilmaprognoosi, liiklusseisu, finantsuudiseid, sporditulemusi ja palju muud. Lihtsalt kõneta nutikõlarit ja saa vastused kõigile oma küsimustele. Nutikõlar toetab inglise, saksa, prantsuse ja jaapani keelt. Samuti tuleb nutikõlari kasutamiseks ja kõikidele funktsioonidele ligipääsemiseks alla laadida Google Home rakendus.

Home Mini nutikõlar

Kompaktse ja tagasihoidliku disainiga nutikas kõlar aitab koostada Sinu päevaplaani, tuletab meelde üles märgitud kalendrisündmusi, aitab teha kõnesid ja hoida silma peal uudistel. Tänu käed-vabad süsteemile saad lihtsasti käivitada muusikat, kuulata audioraamatuid või Chromecasti kaudu seriaale ja filme vaadata, ilma diivanilt tõusmata.

nutikõlar

Google Home Mini nutikõlari teeb eriliseks see, et Sa saad juhtida kogu oma nutikodu vaid häälega. Käsklusi saad anda kõigile oma nutikodu moodulitele mis kõlariga ühilduvad. Reguleeri tuled hämaramaks, pane mängima mõni seriaal või kuula oma lemmikmuusikat vaid paari häälkäsklusega. Meie veebipoest leiab lisaks piltidel olevale chalk toonis kõlarile ka tumedamas carbon toonis Google Home Mini nutikõlari.

Google Home

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu elust on puudu üks nutikas Google Home Mini nutikõlar siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle chalk toonis Google Home Mini nutikõlari uueks omanikuks. Kui aga loosiõnne peale lootma jääda ei taha, siis loomulikult on see Google Home Mini nutikõlar olemas ka meie veebikaubamajas.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(449)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga