Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #235: Minipicto klaviatuurikleebis EST-RUS

Kas oled vahel puudust tundnud, et Sinu klaviatuuril puuduvad täpitähed? Või on tekkinud vajadus näiteks hoopis kirillitsas midagi kirjutada, kuid klaviatuuril puudub vastav tähestik hoopiski? Just sellistes olukordades tulebki appi üks vägagi lihtne toode, milleks on Minipicto klaviatuurikleebis EST-RUS ning mis ühtlasi on ka sellenädalaseks kasulikuks vidinaks.

Just täpselt sellise Minipicto klaviatuurikleebise EST-RUS loosime välja juba esmaspäeval. Nagu uuendatud loosimisprotsessi puhul kombeks, siis leiab loosimine aset hoopis Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Minipicto klaviatuurikleebised võivad esialgu pealtnäha paista vägagi lihtsa tootena, kuid tegelikult võivad need Sinu elu ikka tunduvalt kergemaks teha. Vägagi suurel osal klaviatuuridest puuduvad eesti tähestikule omased täpitähed ning kuigi kirjutamise hoos võime olla suuteliselt automaatselt tuvastama vajamineva täpitähe asukoha klaviatuuril, siis vaid ühte konkreetset tähte otsides ei pruugi alati päris esimese hooga ikka täiesti kindel olla, millist klahvi vajutades just täpselt see “õ”, “ä” või “ö” ekraanile hüppab. Samuti võib mitmetel meist ka tekkida nii eraelus kui tööasjades vajadus kasutada trükkides hoopis vene tähestikku, kuid selle jaoks täiesti uue klaviatuuri ostmine ei pruugi olla just kõige praktilisem lahendus. Just selliste olukordade ennetamisel ja vältimisel tulebki appi Minipicto klaviatuurikleebis EST-RUS.

Tegemist on nimelt täieliku eesti ja vene tähestikuga klaviatuurikleebistega, mis on trükitud kvaliteetses siiditrükis. Eesti tähestik on valgete sümbolitega ja vene tähestik siniste sümbolitega, mis tähendab, et need oma omavahel kergesti eristatavad. Kleebistel on läbipaistmatu must taust ning see katab ära kogu klaviatuuriklahvil oleva info, seega ei pea muretsema, et varasemad sümbolid jääksid kuidagi läbi kumama. Kleebistel on matt pealispind ning need sobivad kasutamiseks nii laua- kui ka sülearvuti klaviatuuridega. Ühe klahvikleebise mõõtmed on 12 × 11 mm.

Kui nüüd tunned, et Sinu elu muutuks tunduvalt lihtsamaks, kui saaksid oma klaviatuurile peale kleepida Minipicto EST-RUS klaviatuurikleebised, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas need endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik nende Minipicto EST-RUS klaviatuurikleepsude uueks omanikuks. Loomulikult leiad nii need kui ka mitmed teised erinevad klaviatuurikleebised ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(505)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Minipicto klaviatuurikleebis EST/RUS KB-UNI-EE02-BLK-BLUE, must/valge/sinine
  • Täielik eesti ja vene tähestik
  • Valged ja sinised sümbolid
  • Läbipaistmatu must taust
  • Matt pealispind
  • Nii laua- kui ka sülearvuti klaviatuurile
4.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga