Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canon PowerShot N100 salvestab üheaegselt mõlemal pool kaamerat toimuvat

PowerShot N100

6. jaanuaril andis Canon oma pressiteates teada uuest kompaktkaamerast PowerShot N100. See aparaat on eriline selle poolest, et on siiamaani esimene kompaktkaamera, mis lubab samaaegselt pildistada või filmida mõlemal pool kaamerat. Näiteks midagi pildistades või filmides, saab fotograaf ka iseennast samaaegselt jäädvustada. Uue kaamera 1/1,7″ sensor on tavalise kompaktkaamera sensorist suurem ning seeläbi on kõigi eelduste kohaselt parem ka pildikvaliteet. Lisaks on objektiivi maksimaalne ava F/1,8-F/5,7. See omakorda tähendab, et niikaua, kui suumi ei näpi, on tunduvalt parem hämaras pildistada. Kaamera peaks müügile jõudma umbes mais. Euroopa hinda hetkel veel öelda ei oska kuid midagi soodsat see olema ei saa – kaugel ameerikamaal ilutseb hinnasildil nimelt rasvane 349.99 taala. Vaata tootefotosid ja pressiteadet siinsamas all:

Canon Powershot N100 tootefotod

PowerShot N100 BLACK FSL

PowerShot N100 BLACK FSL 3 PowerShot N100 BLACK BSL PowerShot N100 BLACK BCK Image Dual capture 02

Canon Powershot N100 ametlik pressiteade:

Canon tutvustab täna täiesti uue kontseptsiooniga kaamerat PowerShot N100 – nende esimest kompaktkaamerat, millel on nii ette- kui ka tahapoole suunatud objektiiv, võimaldades pildistamishetkel jäädvustada mõlemal pool kaamerat toimuvat. Kaameras kasutusel olevad optilised tehnoloogiad sarnanevad tuntud PowerShoti S-sarjas leiduvatele, andes tulemuseks väga hea kvaliteediga pildid.

Topeltjäädvustuse abil salvestab PowerShot N100 kaamera taga asuva objektiivi abil pildile või videosse lisaks kaamera ees toimuvale ka iga fotograafi emotsiooni ning kombineerib need võtted esimese kaameraga salvestatud stseenidega. Canoni hübriid-automaatfunktsioon jäädvustab videole neli sekundit enne ja pärast pildistamishetke. Seejärel kombineerib PowerShot N100 nutika hübriid-automaatrežiimi ja topeltjäädvustuse funktsiooni ning salvestab ka pildistaja ilme automaatselt kaks sekundit enne ja pärast päästikule vajutamist. Lõpuks ühendatakse need klipid üheks videoklipiks (eraldusvõimega 720p.

Uus esiletõstetud hetkede režiim on tööriist, mis aitab lugu jäädvustada hõlpsalt ilma töötlemisvajaduseta . See režiim redigeerib automaatselt kõik lood, muutes need üheks mälestusväärseks videoalbumiks, mida saab korduvalt vaadata ja ka teistega jagada. Kaamera analüüsib pilte ainulaadse algoritmi ja võimsa protsessori DIGIC 6 abil, et luua salvestustest teema, kuupäeva või isegi kaameras registreeritud nägude järgi esiletõstetud videoalbumeid. Jäädvustatud hetki on võimalus igal ajal uuesti vaadata, kasutades spetsiaalset lemmikute nuppu, mis lisab videotele ja piltidele vastava sildi ja paigutab need esiletõstetud albumisse.  

PowerShot N100 WiFi-funktsiooniga on tehtud salvestuste jagamiseks on võimalik neid juhtmevabalt otse sotsiaalvõrgustikesse üles laadida[i].  Nutitelefoniga ühenduse loomiseks on olemas kohandatav NFC-toega mobiilseadmega ühendamise nupp, mis võimaldab kiirelt ühenduse luua ja Canoni rakendusega CameraWindow jagama asuda. Mobiilseadmega ühendamise nupp võimaldab oma materjali CANON iMAGE GATEWAY kaudu ka pilvsüsteemidesse (nagu nt Google Drive või Flickr) saata. CameraWindow rakendusega saab PowerShot N100 kaamera kõige sagedamini kasutatavaid funktsioone nagu suum, välk, katik ja viitaeg ka otse nutitelefoni ekraanilt kaugjuhtida. Antud võimalus sobib näiteks grupipiltide tegemiseks või kui on vaja suuremat diskreetsust eluslooduse jäädvustamiseks.

 

Ka nõrgas valguses loomulike piltide tegemine on lihtne tänu Canoni HS-süsteemile, mis on kombinatsioon võimsast DIGIC 6 protsessorist ja 12,1-megapikslisest 1/1,7-tüüpi ülitundlikust CMOS-sensorist. Kaamera PowerShot N100 objektiiv pakub paindlikkust laiuvate maastike jäädvustamiseks 24 mm ülilainurgaga ning kaugetele kaadritele lähemale pääsemiseks 5-kordse optilise suumiga. Tahapoole suunatud kaadritagusel kaameral on lai 25 mm objektiiv, mis töötab samaaegselt eesmise kaameraga ning on piisavalt lai, et jäädvustada kaamera taga toimuv. Valdkonna juhtiv Canoni optiline pildistabilisaator ja intelligentne pildistabiliseerimistehnoloogia tagavad teravad ja selged tulemused ning tänu dünaamilisele pildistabiliseerimisrežiimile on isegi liikumise pealt jäädvustatud pildid ja videod selged.

Tänu kaamera PowerShot N100 piltide täiustamiseks mõeldud automaatrežiimide laiale valikule on võimalik lisada fotodele erinevaid efekte. Esiplaanil oleva jäädvustamiseks saab tausta hägustamise efektiga luua väikese teravussügavusega tausta, jättes mulje peegelkaameraga jäädvustatud pildist. Piltidele saab kunstilisust lisada ka loomingulise võtterežiimiga, mis võimaldab samast pildist moodustada kuus erinevat versiooni. Enne pildistama asumist saab valida 46 erineva loomingulise efekti seast, mis jagunevad nelja kategooriasse: monokroomne, retro, eriline ja loomulik. Kõiki sätteid saab reguleerida 7,5 cm (3,0 tolli) ülestõmmatavalt puuteekraanilt, mis võimaldab paljusid erinevaid ja ainulaadseid võttenurki kasutada.  
 

PowerShot N100 põhiomadused:

 

  • Topeltjäädvustus koos tahapoole suunatud kaadritaguse kaameraga
  • HS-süsteem suurepärasteks tulemusteks nõrgas valguses
  • Valgusjõuline intelligentse pildistabilisaatori ja 5-kordse suumiga ülilainurkobjektiiv
  • Lihtne albumite loomine esiletõstetud hetkede funktsiooniga
  • NFC-toega WiFi
  • Suur ülestõmmatav puuteekraan
  • Topeltjäädvustusega hübriid-automaatrežiim
  • Loomingulised režiimid


[i] Vajalik on ühendus internetiühenduvusega nutitelefoni või tahvelarvutiga.

(683)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga