Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canyon mänguritooli ostul saad kingituseks mehaaniliste klahvidega klaviatuuri

Canyon mänguritoolid

On selge, et tavalise söögilauatooli peal on üsna ebamugav ka 30 minutit istuda, rääkimata sellest, et peaksid selle peal veetma 8h, sest korraliku arvutitooli on hõivanud e-õppel olev laps/lapsed.

Nii et hoolitse enda eest ja telli koju Canyon mänguritool, sest hetkel saad kingituseks ka kvaliteetse ja vastupidava Canyon Nightfall GK7 mehaaniliste klahvidega klavitatuuri.  


Canyon Fobos GC-3

Canyon Fobos GC-3 sobib neile, kes soovivad omale sportlikku mänguritooli hea hinna eest – soodushind 219,99€ (247,19€). Fobos GC-3 mudelil on 1,5 mm paksune metallraam, mis tagab vajaliku stabiilsuse ja vastupidavuse. Tooliga on kaasas ka väiksed padjakesed, mis pakuvad täiendavat tuge ja mõnusat pehmendust nii kaelale kui alaseljale. 

 

Telli Canyon Fobos GC-3 erikompekt, kus kingituseks klaviatuur  ››

 


Canyon Deimos GC-4

Canyon Deimos GC-4 on väga sarnane ülal mainitud Fobos GC-3 mudelile, sest ka sellel on vastupidav 1,5 mm metallraam, aga tooli disain on muudetud veidi “võidusõidulikumaks”. Deimos GC-4 arvutitooli seljatugi on kohaldatav 90° – 165° ulatuses ning see on kaetud kunstnahast kattega. Soodushind 233,99€ (262,99€).

 

Telli Canyon Deimos GC-4 erikompekt, kus kingituseks klaviatuur  ››

 


Canyon Corax GC-5

Canyon Corax GC-5 on kui liitlane, kes hoiab Sinu seljatagust pikkadel mängumaratonidel. Tooli seljatoe kaldenurka on reguleeritav 90° – 165° ulatuses ning see kannab kuni 150 kg raskust. Corax GC-5 mudeli käetugesid saab liigutada edasi-tagasi, üles-alla ning ka kuni 15° sisse ja välja. Soodushind 293,99€ (329€).

 

Telli Canyon Corax GC-5 erikompekt, kus kingituseks klaviatuur  ››

 


Canyon Nightfall GC-7

Stiilne ja vastupidav Canyon Nightfall GC-7 on mänguritool, mis loodud Sind teenima aastateks. Selle 1,5 mm paksune metallraam et pelga ka kogukamat e-sportlast ning kaasa olevad padjakesed lisavad mugavust mitmetunnisteks mängumaratonideks. Seljatugi on reguleeritav 90° – 160° ulatuses ning käetugesid saab liigutada edasi-tagasi, üles-alla ning ka kuni 15° sisse ja välja. Soodushind 298,99€ (329€).

 

Telli Canyon Nightfall GC-7 erikompekt, kus kingituseks klaviatuur  ››

 

 


Mitte ainult mänguritele

Neid algselt mänguritele loodud Canyon toole on hakanud eelistama ka paljud igapäevaselt arvuti taga pikemalt aega veetvad inimesed. Põhjus on ilmselge – need on mugavad, toetavad selga, kaela ja randmeid moel, mida tavalised kontoritoolid üldjuhul ei tee. Ja oleme ausad – kontoritöötaja töö sarnaneb paljuski e-sportlase eluviisidega. 

 

Kogu Canyon arvutitoolide valik Photopointi veebikaubamajas ››

 

Kampaania kestab kuni 30.04.2021 või kaupa jätkub ja kehtib ainult veebikaubamajas. Kingitus on pakkitud toolide karbi sisse.

(348)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canyon Gaming Chair Fobos CND-SGCH3+ gift Canyon Nightfall Mechanical Gaming Keyboard Canyon Gaming Chair Fobos CND-SGCH3+ gift Canyon Nightfall Mechanical Gaming Keyboard
Canyon Gaming Chair Deimos CND-SGCH4 + gift Canyon Nightfall Mechanical Gaming Keyboard Canyon Gaming Chair Deimos CND-SGCH4 + gift Canyon Nightfall Mechanical Gaming Keyboard
Canyon mänguritool + klaviatuur Corax CND-SGCH5 + Canyon Nightfall Mechanical Gaming Keyboard Canyon Gaming Chair Corax CND-SGCH5 + gift Canyon Nightfall Mechanical Gaming Keyboard
Canyon mänguritool + klaviatuur Nightfall GС-7 Canyon Gaming Chair Nightfall GС-7 + gift Canyon Nightfall Mechanical Gaming Keyboard
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga