Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint TOP 10: enim tellitud fotomeened

populaarsed fotomeened

Lähedasele inimesele õige kingituse leidmine ei pruugi olla alati kergete killast. Seda eriti, kui kingisaajal – näiteks vanavanemal, emal või isal on kõik hädavajalik juba olemas. Sellisel juhul sobib ideaalselt kingikotti omanäoline fotomeene: ise-tehtud, ainulaadne ja personaalne kingitus, mis rõõmustab iga kingisaajat. Fotomeened.ee veebilehelt leiab terve hunniku omanäoliste kingituste ideesid. Selles postituses vaatame lähemalt, milliseid olid 2019. aasta kõige populaarsemad, ehk enim tellitud fotomeened.

 

1. Külmkapimagnet 57x57mm

külmkapimagnetid

Kõige populaarsem fotomeene oli 2019. aastal 57 × 57 mm ruudukujuline fotomagnet. Oma pildiga külmkapimagnet on kahtlemata geniaalne lahendus, kui vajad soodsat kuid tähendusrikast kingitust/meenet oma pereliikmele, sõbrale või kolleegile. Külmkapimagnetite valmistamine fotomeened.ee veebilehel on imelihtne. Lisaks populaarseimale magnetile saad valida veel viie erineva magnetitüübi vahel ning magnetite hinnad on vastavalt toorikule 1.99 – 4.99 eurot. 

Omanäolist külmkapimagnetit kujundama – fotomeened.ee »

 

2. Retrofoto 8,9×10,2cm

paberfoto

Teise koha sai 2019. aasta uustulnuk – retrofoto. Kiirpildikaamera stiilis retrofotod on lõbus ja moodne alternatiiv digifotode väljatrükiks. Piltidel on sarnaselt polaroid-fotodele valged äärised ning allosas tühi ruum, kuhu saab enda lemmiku fondiga lisada pildiallkirja. Võid sinna kirjutada näiteks oma ülesvõtte kuupäeva, -asukoha või lihtsalt mõne pildiga seostuva mõtte/soovi.

Omanäolisi retrofotosid trükkima – fotomeened.ee »

 

 

3. Fotoga ümmargune külmkapimagnet 

 

TOP10 sekka jõudis ka teine külmkapimagnet – 59mm läbimõõduga ümmargune magnet. Fotomeenete lehel on valikus aga tervelt kuus erinevat külmkapimagneti toorikut: ümmargune, neli erinevat kandilist ja pehme ristkülik. Vastavalt tooriku omadustele on külmkapimagneti hinnad 1.99-4.99. Magneti loomine on muuhulgas lihtsamast lihtsam ning fotomagnet valmib 5 päeva jooksul. 

Omanäolist võtmehoidjat kujundama – fotomeened.ee »

 

 

4. Fotoga võtmehoidja 35x24mm

oma fotoga võtmehoidja

Kas poleks tore ka ise saada kingitust, mis tuttavate nägude peale koduust avades naeratuse näole toob? Täpselt selline omadus on oma fotoga võtmehoidjal, mis on saanud endale 2019. aasta TOP10-s neljanda koha. Kõige populaarsem on ristkülikukujuline võtmehoidja. Peale selle on aga valikus veel ruudu- ja südamekujuline võtmehoidja ning kaks pehme mänguloomaga võtmehoidjat.

Omanäolist võtmehoidjat kujundama – fotomeened.ee »

 

5. Valge fototass

fotomeene

Viiendale kohale jõudis klassikaline valge fototass. Fototass on menukaim fotomeene olnud üle aastate. Lisaks valgele fototassile leiad fotomeenete lehelt veel väga laia valiku fototasse. Näiteks erinevat värvi sisuga kruusid, lusikaga kruusid, termokruusid ning  südamekujulise sangaga kruusi.

Omanäolist kruusi kujundama – fotomeened.ee »

 

6. Oma fotoga pusle 

fotomeene

Kuuendale kohale jõudis oma fotoga pusle. Oma valitud pildiga pusle näeb välja justkui fotopaberile prinditud foto. Vaid selle kitsad lõikejooned reedavad, et tegemist on millegi enamaga. Sellist ilusat ja tähendusrikast puslet ei peagi tingimata kohe tükkideks lahti võtma. Selle võib panna näiteks riiulile või seinale raami sisse. Ning kui sellest siis seal ükskord villand saab, võib selle rahumeeli lahti võtta ning mängida nagu iga tavalise puslegagi. Valikus olevad pusletoorikud on nii eri suuruse kui ka materjaliga, seega saad valida kõige eakohasema ja parajama raskusastmega pusle just enda kingisaajat silmas pidades. Kõige populaarsemaks osutus sel korral A4 96-e tükiga pusle.

Oma pildiga puslet kujundama »

 

7. Lauakalender 15x20cm

 

Populaarseima fotomeene TOP10-sse  jõudis ka 15x20cm lauakalender. Ikka on hea, kui kõik vajalik suurelt kodus või kontoris silma all on. Lisaks sellele leiab see omapärase fotoalbumina kasutust ka pärast kalendriaasta möödumist. Oma piltidega fotokalendrit saab kujundada seejuures ükskõik millal ning kalender ei pea algama traditsiooniliselt 1. jaanuariga. Lisaks fotodele saad kalendri ära personaliseerida, ehk märkida sinna kõik isiklikud olulised kuupäevad, mida meeles pidada. Peale lauakalendrite on meie tootevalikus olemas ka erinevat tüüpi suuremad seinakalendrid. 

Oma fotodega kalendrit kujundama »

 


8. Fotolõuend 30x45cm

fotomeene

8. koht selles edetabelis kuulub 30x45cm fotolõuendile.  Lõuend on üheks populaarsemaks meediumiks suurte fotode esitlemisel, sest see trükitakse kangale ning kinnitatakse tugevale puidust alusraamile. Sinu lemmikfoto lõuendil annab ainulaadse võimaluse eksponeerida kodus stiilset fotokunsti või kinkida oma loomingut lähedastele. Lõuendile kantud foto kestab aastakümneid ning sellest võib saada lausa perekonnareliikvia, mida põlvest põlve edasi pärandatakse. Lõuend on juba iseenesest tugeval puidust alusraamil, mida saab aja jooksul ka ise lihtsalt pingutada. Seega pole seda tingimata vaja veel eraldi raamida. Lõuendile kantud foto omandab erilise ilme, sest alusmaterjali kangatekstuur jääb lähemalt vaadates näha. Seetõttu muutub foto lõuendile kandes justkui maalitud kunstiteoseks. Vaata Point TV videot, kus Ardo räägib ja näitab fotolõuendi valmimist lähemalt.

Pane oma lemmikfoto lõuendile »

 

9. Fotokapa 40x60cm

Arvutiekraanil või kiletaskutega albumis võib ju fotosid näidata ja vaadata. Suurelt välja trükkides muutuvad need fotod aga millekski hoopis enamaks.  Nii ongi edetabelis koha saanud ka fotokapa, mis on kõige esmasem ja soodsam valik seinapildi loomiseks. See kujutab endast kerget, 10 või 5 mm paksust alusplaati, kuhu liimitud fotod on tavalisest vastupidavamad ning jätavad kvaliteetsema mulje kui tavafotod seinal. Kõige populaarsem fotokapa mõõt oli 40x60cm. Vaata Point TV videot, kus Ardo räägib ja näitab fotokapa valmimist lähemalt. 

Pana oma lemmikfoto fotokapale »



10. Fotoraamat A4 hõbedane Landscape 5mm

Fotoraamat

Fotoraamat sobib ideaalselt väga erinevat laadi digifotode säilitamiseks: nii tavaliste perekonnapiltide, tähtsate sündmuste (pulmad, juubelid), uhkete portfooliote esitlusvahendiks või näiteks kooli lõpualbumi valmistamiseks kogu klassile/kursusele. Photopointi fotoraamatud on tuntud oma laitmatu kvaliteedi poolest ning kvaliteedis allahindlust ei kavatse me teha ka tulevikus. Alates 2013. aastast trükime raamatuid välja Noritsu D1005 HR kuivlaborites, mis on siiani fotoraamatute printimise kõrgem tase. Fotoraamatuid saab tellida eri suuruse, kuju ja kujundusega. Kõige populaarsem oli aga A4 hõbedane Landscape fotoraamat. Vaata lähemalt:  “kuidas valmib oma piltidega fotoraamat?”.

A4 hõbedane Landscape 5mm fotoraamat »

 

Vaata kõiki 2019 TOP nimekirju siit »

(1325)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga