Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kas teadsid, et valitud kaubagrupi tehnikatoodetele saad juurde soetada lisagarantiid või kindlustust?

“Pärast mitme nädalast erinevate variantide kaalumist ja paljude ülevaadete lugemist olin Photopointi veebikaubamajast välja valinud enda unelmate nutitelefoni – vaja oli veel sooritada makse, kuid enne tõmbasid mu pilku ostukorvis toote juures olevad valikuvõimalused: Lisagarantii, kindlustus ja lisagarantii + kindlustus. Need andsid mulle teada, et sellele seadmele on võimalus juurde soetada tootjagarantiid pikendav lisagarantii või õnnetusjuhtumi toimumisel kaitset pakkuv kindlustus. Lõin käega ja mõtlesin, et seda lisaväljaminekut mul küll tarvis ei ole – minu käes on tehnika kindlalt kaitstud.

Kui arve kenasti tasutud, siis jäi üle oodata enda uut nutikaaslast ja ta saabus vaid mõned päevad hiljem. Ilmselt teavad kõik seda erilist tunnet, kui võtad hinnalise tehnikaseadme (telefon, tahvelarvuti, fotokas vms) esimest korda karbist välja – hinges on ootusärevus ja käed veidi värisevad. Igatahes, minu uus nutitelefon oli täpselt selline nagu olin lootnud ja kõik oli korras kuni selle saatusliku päevani mil juhtus _________________________”

Selle lünga saavad nüüd ära täita kõik need, kellel tehnikaseadmega on midagi õnnetut juhtunud (anna meile kommentaarides teada) ja muljetada, millist paberimajandust ja rahalisi välja minekuid probleemi lahendamine nõudis. Kui Sina soovid selle õnnetu lünga täitmisest hoiduda, siis soovitame uue ja hinnalise tehnika ostul südamerahu ja kindlustunde tagamiseks kohselt juurde soetada lisagarantii või kindlustuse.

Lisagarantii ja/või kindlustuse ostmine photopoint.ee veebikaubamajast on imelihtne. Kvalifitseeruvale tootele kuvatakse ostukorvis nii kindlustuse kui lisagarantii variandid ning Sa saad selle koheselt ka tootele juurde lisada ja kindlustussertifikaat saadetakse Sulle elektrooniliselt. Nii lisagarantiid kui kindlustust on valitud seadmetele võimalik juurde osta ka kõikides Photopointi esinduskauplustes – küsi julgelt müügikonsultandilt, kes annab Sulle lisainfot ja täidab vajadusel kiirelt vajalikud ankeedid.

 

Mis on lisagarantii?

Lisagarantii on sisuliselt tootjagarantii pikendus, mis annab südamerahu ja kindlustunde, et tootmisdefekti esinemisel lisagarantii kehtivusperioodil saab seade remonditud ja hooldatud ilma, et Sa peaks tegema suuri lisakulutusi. Juhul kui seadme remont ei ole võimalik, asendatakse Sinu seade samaväärsega ehk Sa ei pea ette võtma ka tülikat uue seadme valimise või otsimise protsessi. Omavastutus puudub.

Lisagarantiid on võimalik juurde osta valitud fotoaparaatidelevideokaameratelenutitelefonidele ja tahvelarvutitele. Lisaks sülearvutitelelauaarvutiteleteleviisoritele, audio- ja videoseadmetele ning suurtele ja väikestele kodumasinatele. Lisagarantii hakkab kehtima peale tootjagarantii lõppu.

 

Mis on kindlustus?

Photopointist ostetud seadmete kindlustus tagab laiaulatusliku kaitse ka õnnetusjuhtumite, röövimiste, murdvarguste ning isegi lemmikloomade poolt tekitatud kahjude eest. Kuna kindlustus kehtib kõikjal maailmas, siis katab see olukorrad, kui reisil midagi juhtub ning reisikindlustus on jäänud tegemata. Samuti on lisakindlustus soovituslik juurde valida ka siis, kui on olemas juba kodukindlustus, kuna viimane ei paku kodusele varale laiapõhjalist kaitset ning enamikel juhtudel on see piiratud koduse aadressiga.

Kindlustust on võimalik alati juurde osta valitud fotoaparaatidele, videokaameratele, nutitelefonidele ja tahvelarvutitele, sülearvutitele, lauaarvutitele, televiisoritele, audio- ja videoseadmetele ning suurtele ja väikestele kodumasinatele. Kindlustus kehtib ostu sooritamisest kindlustustõendile ehk sertifikaadile märgitud perioodi lõpuni. Omavastutus kindlustusjuhtumi korral on vaid 70 €. Kindlustusperioodi pikkus on üks aasta.

 

Täpsemate tingimustega tutvu Photopointi veebikaubamaja infolehel  ››

 

Allpool mõned näited, mis on klientide varaga juhtunud. Kõigi juhtumite puhul saadi tänu lisagarantiile või kindlustusele enda seadmed kiirelt ning mugavalt parandatud või välja vahetatud.

 

Maril kukkus telefon taskust välja ja see jäi autorataste vahele ning läks põlema

photopoint-lisagarantii-kindlustus

Kalle koer mängis telefoniga, vaid mõned päevad pärast ostu

lisagarantii-kindlustus-photopoint

Madisel kukkus telefon taskust välja ja murutraktor sõitis sellest üle 

photopoint-lisagarantii

(487)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga