Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #189: Vivanco universaalpult 5in1

IMG_7048

Sügise saabudes meelitavad kõik telekanalid oma uute ning põnevate saadete ja sarjadega meid taaskord tuppa teleka taha istuma. Enne telemaailmasse sukeldumist tuleb aga meelde tuletada, milline neist diivanilaual suve jooksul tolmu kogunud pultidest just televiisori tööle lülitab. Seetõttu ongi sellel nädalal kasulikuks vidinaks Vivanco universaalpult 5in1, mis kaotab puldimere Sinu elutoast.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 19 – Markus Altmäe. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

IMG_7033

Universaalpult on vidin, mis leiaks ilmselt rakendust pea igas kodus. Pole tähtsust, kas Sul on erinevate pultidega seadmeid 2 või 20 – ikka ja jälle on nendega mingi jama. Alati on vähemalt üks neist teadmata kadunud, teisel on patareid tühjad ning kolmanda näris koer töökõlbmatuks. Seega sobib universaalpult nii neile, kes soovivad kõiki oma seadmeid mugavalt ühe puldi abil juhtida, kui ka neile, kellel on vaja mõne seadme pult uuega asendada.

IMG_7040

Vivanco universaalpult võimaldab korraga juhtida viite erinevat seadet. Olgu selleks siis televiisor või projektor, SAT-tuuner või digiboksDVD või Blu-ray mängija – universaalpult sobib enamike tootjate seadmetega ning selle vastav seadistamine ja kasutamine pole ka just eriline raketiteadus, kuna see käib eelprogrammeeritud koodide abil (vastav loetelu seadmete koodidega on kaasas). Samuti on universaalpult võimeline Sinu originaalpuldi funktsioone selgeks õppima.

IMG_7038

Vivanco universaalpuldil on juhtnupud ning sinise taustvalgustusega puutetundlik ekraan, mille koostoimel on seadmete juhtimine ülilihtsaks ning mugavaks tehtud. Puutetundlik ekraan pole küll ülemäära suur, kuid sellel asetsevate nii-öelda nuppude vajutamine on siiski tavapärastele sõrmedele jõukohane. Lisaks on just Sinu seadmete juhtimiseks vajaminevad nupud valguse abil esile toodud, seega tead alati, kuidas oma seadmeid juhtida. Pult ise ei ole ka just eriline hiiglane, vaid pigem kompaktsete mõõtmetega, sobitudes mugavalt kasutajale kätte. Töötamiseks vajab universaalpult nelja AAA tüüpi patareid.

IMG_7043

Kui Sul nüüd läks oma puldimere poole vaadates silmade eest kirjuks ning vajad hädasti Vivanco 5in1 universaalpuldi abi, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning ehk saabki see universaalpult just Sinu omaks. Kui aga loosiõnne peale lootma ei soovi jääda ning kannatus on katkemas, siis heida pilk peale ka meie laialdasele veebipoe valikule.

(973)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco universaalpult 5in1 (23313)
  • Üks pult kõigi seadmete jaoks
  • Sobib 5 erineva seadme juhtimiseks
  • Taustvalgustusega puutetundlik ekraan
  • Sobib enamike tootjate seadmetega
  • Lihtne seadistada ja kasutada
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga