Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 5. Fatbooth

Teatavasti käsitleme Photopointi ajaveebi “Nädala rakendus Androidile” rubriigis programme, mis on kasulikud, funktsionaalsed ning omapärased. Võrreldes seni tutvustatutega on tänane rakendus vaat et kõige kasulikum. Nimelt näitab see sinu ümber olevatele inimestele, millised nad paksuna või veel paksemana välja näeksid. Ühest küljest on see muidugi naljakas vaatepilt. Teisalt paneb see aga Fatbooth`is portreteeritavaid tõsiselt oma söömisharjumuste ja elustiili peale järele mõtlema. Kes see siis ikka päris elus selline paks ja kole välja näha tahaks. Proovime järele:

Funktsionaalsus

Oled inimene, kes käib trennis, üritab eile õhtul söödud pitsat maha higistada? Naine käib ja näägutab, et sa oled paks? Siis on Fatbooth just sinule. Oh ei, selle programmiga sa ei kaota ühtegi kilo. Hea küll, natuke võid kaotada, kui sa türuksõbra pilte liiga palju selle programmiga näoraamatusse laed. Nimelt Fatboothi missioon on inimesi paksuks teha. Ei, mitte päris paksuks, vaid ainult pildi peal – selleks, et sa päris elus paksuks saada ei tahaks. Kuidas see kõik siis käib?

Esiteks, peab sul olema pilt kellestki. Külgprofiil kahjuks ei toimi nii hästi, parem olgu ikka nägu peal. Pildi võid telefoni kaameraga teha või oma Android seadmes olevatest piltidest valida. Programmil on päris hea näotuvastusfunktsioon, seega ära loodagi osellega oma biitsepseid kasvatada, sest Fatbooth toimib ainult nägudega.

Valid siis soovitud näo välja. Fatbooth tuvastab vajalike näoosade asukohad. Natuke võiks ikka tagant torkida, kuna paistab, et programm on loodud pigem natuke “suuremate” inimeste jaoks ning Maarjamaa kõhnukeste näost ta aru ei saa. Lohistad silmade, suu ja lõua asukoha paika ning vajutad nuppu.

Yummy yummy ning pärast mitmeid hamburgereid (ma olen kogu aeg mõelnud, kas need burgerid on ka head?) on tulem käes. Programm on lisanud sinu sõbrale, ämmale või keda iganes sa ka torkida tahad, kena 150 lisakilo. Õnneks sellega programmi funktsionaalsus ei piirdu, saad pilti laadida näoraamatusse, säutsuda Twitteris või saata kasvõi meiliga kõikidele naise sugulastele. Kilode kaotamise seisukohalt on ju väga kasulik liigutus.

Algpildi ning burgerite tagajärge on lihtne võrrelda, piisab ainult seadme väikesest raputamisest. Voilà, lisakilod tulevad ja lähevad, vastavalt sinu soovile. Ning enam pole vaja trenni pärast muretseda.

Kelle jaoks?

Fatbooth on mõeldud kõigile, kellel Android seade taskus või iPhone kotis. Oled vihane naise peale, kes ei luba õhtul kõrtsi minna. Mees hommikul näägutab, et sa võiksid kilosid kaotada? Ämm teeb sünnipäevalauas sinu kohta repliigi, et sa liiga palju sööd? Võta taskust oma telefon ning näita, kuidas nad ise välja näevad. Ei, kaamera lisab ju “ainult mõne kilo”.

Või teine, reaalsem sihtgrupp, on inimesed, kellele meeldivad praktilised naljad või soovivad sõpradega nalja teha. Fatbooth sobib õhtul sõpradega koosistumise elavdamiseks, tööl ülemuse tögamiseks. Sisuliseklt piiranguks on vaid sinu fantaasia.

Kokkuvõte

Fatboothi puhul on tegu väga nutika programmiga, et halli sügispäeva natuke rohkemgi naeru tuua. Sellest niisama ikka ära ei tüdine, kuna näod, keda paksendada, otsa ei saa. Ja kui saavadki, siis otsi üles ZombieBooth, AgingBooth või BaldBooth ning jätka sõprade näoraamatu seinale piltide laadimist.

(170)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga