Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint kutsub: Baltimaade suurim rahvusvaheline fotolaager toimub juba kahe nädala pärast!

11.-13. augustil kogunevad fotohuvilised ja fotograafid looduskaunis Noarootsis, kus toimub suurim Baltimaade fotograafia elustiili üritus Baltic Photo Camp 2017. Augustikuu teine nädalavahetus on täis põnevaid fotograafia töötubasid ja loenguid, meelelahtust ja networkingut.

BPC 2017 programm on üles ehitatud nii, et avastamis- ja õppimisrõõmu jätkub nii alustavale fotohuvilisele kui ka kogenud tegijaile. Viiakse läbi erineva sisu- ja teemadega workshop’e ning põnevaid esitlusi lihtsamatest portreepildistamistest kuni meeleolukate fotolavastusteni. Kuna tegemist on rahvusvahelise üritusega, on programm ingliskeelne.

„Lisaks töötubadele pakub Baltic Photo Camp võimalust tutvuda teiste fotograafidega nii kodumaalt kui kaugemalt. Samuti toimuvad uute fototoodete esitlused, vana fotovarustuse laat ja õhtune meelelahutus. Esimest korda maailmas saab osa võtta foto-jooga tunnist. Seoses EV100 üritustega toimub Baltic Photo Camp ajal ka fotokonkurss, mille eesmärgiks on jäädvustada rannarahva kultuuri“, täpsustas projektijuht Andres Nael.

Teiste seas astuvad üles Martin Dremljuga (EST), Tomas Kauneckas (LIT), Valdur Rosenvald (EST), Viktor Koshkin (EST), Nicola Piovesan (ITA), Marek Metslaid (EST), Viktor Kaliman (LIT), Edmond Mäll (EST), Olev Mihkelmaa (EST), Kristjan Raude (EST), Patrice Daniel (FRA), Ave Reimann (EST), Andres Nael (EST) ja esinejate nimekiri täieneb pidevalt.

“Baltic Photo Camp’i korraldamise idee on õhus püsinud juba aastaid. Kui vaadata fotolaagrite maastikku, siis sellist lahedat ja suurt üritust Baltimaades ei olegi. SeeSee fotoklubis võtsime lõpuks asja käsile ning hakkasime sündmust korraldama. Teamis on ca 10 inimest. Teeme seda kõike vabatahtlikult oma muude tööde kõrvalt. Kuigi korraldame Baltic Photo Campi esimest aastat, on huvi üllatuslikult suur nii esinejate poole pealt kui osalejate poole pealt,” selgitas Andres.

baltic-photo-camp-2017-photopoint
Baltic Photo Camp 2017 korraldajad

Uuri suure fotofestivali kohta lähemalt www.balticphotocamp.com ja jälgi ürituse uudiseid nende ametlikul Facebook’i lehel ›

(944)

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast