Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #398: Xiaomi pardel Electric Shaver S301

Xiaomi pardel Electric Shaver S301, must

Photopointi Xiaomi toodete valik on taaskord suurenenud ja seda just meestele suunatud vidina abil. Selleks on üks põnev pardel, millega saad kiirelt ja lihtsalt oma habet ajada. Järgnevalt vaatamegi Xiaomi Electric Shaver S301 omadusi lähemalt.

Just täpselt ühe Xiaomi Electric Shaver S301 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Xiaomi Electric Shaver S301 omadused:

Xiaomi pardel

Pole midagi tähtsamat kui mugav raseerimine, mis on kiire, tõhus ja jätab naha siledaks ning terveks. Xiaomi S301 pardel on teinud selle võimalikuks tänu oma nutikale kiiruse reguleerimisele, mis muudab igahommikuse raseerimise tõeliseks naudinguks.

Üks oluline aspekt, mis muudab Xiaomi S301 eriliseks, on selle võimas mootor, mida toetab nutikas juhtkiip. See juhtkiip on nagu väike aju, mis tajub iga liigutust ja igat karva, reguleerides mootori kiirust sellele vastavalt. Kas Sinu habe on paks või hõre, pole muret, sest see pardel kohandub koheselt, tagades alati parima tulemuse.

Electric Shaver S301

Xiaomi S301 pardli lõiketerad on tõeliselt erakordsed. Selle keraamilised terad “ujuvad” Sinu näo kontuuride järgi, tagades sujuva ja tõhusa raseerimise. Mitu lõiketera vähendavad survet näole, mis tähendab, et isegi kõige jäigemad karvad kaelal ja lõual ei jää puutumata. See on tõeline leevendus neile, kes soovivad ülimat täpsust ja siledust.

Lisaks headele lõiketeradele on pardlil kaks erinevat kiiruserežiimi, mis võimaldavad Sul kohandada raseerimise kiirust vastavalt oma vajadustele. Kas soovid kiiret hommikust raseerimist või täpset ja nauditavat lõikust – valik on Sinu teha.

Xiaomi S301

Aga mis siis, kui aku hakkab tühjaks saama? Ära muretse! Sellel pardlil on sisseehitatud suure jõudlusega aku, mille laeb täis vaid 2 tunniga. See tagab Sinule ligikaudu 90 päeva jagu 1-minutilisi kiirraseerimisi.

Lisaks kõigile nendele funktsioonidele on Xiaomi S301 pardel varustatud 360º pöörleva peaga, mis võimaldab Sul jõuda igasse kohta ja tagada ühtlane tulemus. Nutika LED ekraani abil saad jälgida aku taset ja kiirusrežiimi ning IPX7 veekindel disain annab Sulle vabaduse raseerida isegi duši all.

Xiaomi S301 pardel on täielik raseerimislahendus, mis ei tee mitte ainult Sinu hommikuid lihtsamaks, vaid muudab need ka nauditavamaks. Pole vahet, millist tüüpi habe Sul on, see pardel on valmis Sulle parimat tulemust pakkuma.

Xiaomi pardel, must

Kui nüüd tekkis tunne, et ka Sina tahaksid seda stiilset Xiaomi Electric Shaver S301 pardlit endale saada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele.

Seal saad teada, kuidas seda endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle valgusti uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leiab selle ka meie veebikaubamajast.


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

 

(369)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Xiaomi pardel Electric Shaver S301, must
  • Võimas elektriline pardel
  • 360º pöörlev pea
  • Nutikas LED ekraan
  • Kiire laadimine & 90 päeva kestev aku
  • Veekindel disain
36.99€44.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga