Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Siin see on: Nikon Z6 ja Z7 hübriidkaamerate tootefotod lekkisid ametliku avalikustamise eel

Ainult üks päev enne ametlikku esitlust – ja Nikoni uute hübriidkaamerate ametlikud tootefotod on kõigile vaatamiseks väljas. Jaapani veebilehelt Nokishita on avalikustanud fotod nii Nikon Z7 kui ka Nikon Z6 hübriidkaamerast, samuti homme esitletavatest objektiividest. On harvad need juhused, kui nii suured kaameratootjad täiesti uue süsteemiga lagedale tulevad – seega on homne esitlus väga oluline ettevõttele endale ja põnev paljudele fotohuvilistele üle maailma. Lekkinud tootefotode juures juba on, mida uurida ja vaadata.

Nikon Z7 lekkinud tootefotod

Nikon Z6 lekkinud tootefotod

Erinevalt Sony täiskaadersensoriga hübriidkaameratest on Nikoni aparaatidel ülemisel paneelil väike LCD-ekraan – sarnane näiteks Fujifilm GFX 50S keskformaatkaameras kasutatavale. Profiklassi peegelkaameraga harjunud fotohuvilistele meeldivad kindlasti ka esiküljel bajoneti ääres olevas Fn1 ja Fn2 nupud. Kaamerate ergonoomika ja üldine välimus on üsna sarnane Nikoni peegelkaameratele – läbi mõeldud ja kindlasti mugav kasutada ning tänu sügavale käepidemele hea peos hoida.

Sonyalpharumors on (sensori suuruste järgi skaleerides) pannud kõrvuti Nikoni ja Sony hübriidkaamerad, et me saaks aimu Nikoni aparaadi mõõtmetest. Pildilt näeme, et Nikoni hübriid on tõepoolest üleüldiselt pisut suurem ja tunduvalt suurema käepidemega.

 

Lisaks Nikon Z6 ja Z7 hübriidkaameratele näeme homme ka kolme uut Z-bajonetile mõeldud objektiivi: komplektobjektiiv 24-70mm f/4.0 ning valgusjõulised fiksobjektiivid 35mm f/1.8 ja 50mm f/1.8. Ja muidugi ka adapterit, mille abil saab uute hübriidkaamerate küljes kasutada seniseid Nikoni peegelkaameraobjektiive.

Sellised näevad siis homme esitletavad objektiivid ja hübriidkaamerad välja. Kaamerate tehnilisi andmeid on Nikon aga huvitaval kombel suutnud päris ilusasti salajas hoida, sest nende kohta hetkel internetis kindlamat informatsiooni pole. Ametlik esitlus algab Eesti aja järgi homme hommikul kell 07:00. Otseülekannet saab siis vaadata Nikoni veebilehelt.

Allikas: Nikonrumors.com.

(514)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga