Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Logitech päästis valla G-seeria mänguritarvikute uue pesakonna

logitech-g-series

Maailma üks juhtivamaid hiire- ja klaveritootjaid Logitech teavitas avalikkust oma mänguritele mõeldud G-tooteseeria värskendamisest. Oma blogis lubavad nad koguni uue ajastu saabumist. Uue ajastu esimesteks saadikuteks on siis kaks klaviatuuri G19S ja G510S, neli hiirt G100S, G400S, G500S ja G700S ning kaks paari kõrvaklappe G230 (stereo) ja G430 (surround).

Visuaalselt on uuendus märgatav. Varasema G-seeria suhteliselt minimalistliku välimuse on vähemalt hiirte puhul asendunud filmist „Tron“ pärinev küberteema. Samast esteetikast on vähemal määral kantud ka klaviatuurid ja klapid. Kujult aga ei paku ükski uutest toodetest midagi uuenduslikku, veel vähem revolutsioonilist ja uuele ajastule kohast. Hiirte puhul tuuakse veel välja spetsiaalset pinnakatet, aga et oma käsi on kuningas ja Eestisse uudistooted veel jõudnud ei ole, siis ei oska siin ka seda fakti kuidagi kommenteerida.

Tootearenduselt ja isegi toodete markeerimiselt meenutab Logitech siin pisut Apple’it (peale iPhone 3G tuli 3GS, peale iPhone 4 tuli 4S ja peale viiendat mudelit oodatakse 5S-i), kusjuures Logitechi muudatused tunduvad vähemalt esialgu isegi väiksemad kui tavaliselt õunafirmal.

logitech-hiired

Isiklikule kogemusele toetudes võib öelda, et Logitechi G-seeria on olnud ja ilmselt ka jääb igati korralikuks tegijaks, mida võib julgesti soovitada – vähemalt mitteprofessionaalsele mängurile. Endal oli mingil hetkel korraga kasutusel tervelt 4 G-seeria toodet – G9 hiir, G13 gamepad, G15 klaviatuur ja G35 kõrvaklapid. Hetkel on aktiivses kasutuses neist vaid klapid ja klaver, kuid mitte seepärast, et hiir ja gamepad oleksid kuidagi katki läinud.

Tegelikult tuleb tunnistada, et Logitechi tooted on isegi üle mõistuse vastupidavad. Nii vastupidavad, et isegi nagu igav hakkab. Nii olengi nii G9 kui G13 hetkel puhkama saatnud ja kasutusele võtnud nende veidi moodsamad ja mitmekülgsemad versioonid konkurentidelt. Tumedad pilved on hetkel ka klaviatuuri kohal. Kunagi aga ei või kindel olla, et ühel päeval ma oma vanadelt sõpradelt taas tolmu pühin ja nad jälle lahingusse kaasa võtan. Uute G-seeria ‘relvade’ järgi aga ei tundu olevat esialgu küll mingit vajadust.

Uute vidinatega saab lähemalt tutvuda Logitechi edevapoolsel mikrosaidil või kuulata-vaadata juutuubist, kuidas Logitechi turundustegelane uudistooteid tutvustab.

Allikas: Logitech

logitech-klapid

logitech-klaviatuurid

 

 

(1452)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga